2017 YILINDA ERKEK BEBEĞi OLACAKLARIN KULÜBÜ

benimde oğlum olacak inşallah artık bende bu gruba dahilim 12+6 da öğrendik cinsiyeti... ben doktora emin değilsen söyleme dedim o da eminim son kararım dedi.. ama değişen oluyormuş galiba.. birde benim gebeliğim sürekli yorgunluk ve halsizlikle geçiyor özelliklede akşamları saat 9 olmadan uykum geliyor ve çok halsizim çok..

Hayırlısı olsun evet değişen oluo ama eminse dr doğrudur o zmn ilk 3 ay şikayetlerin yorgunluk dışında başka bişi varmıydı cnm

çok fazla koku hassasiyeti vardı, midemde ekşime ve hazımsızlık vardı saat 16.00'dan sonra hiçbirşey yiyemiyorum neredeyse ama şuan çok daha iyiyim, canım sürekli ekşi istiyordu ekşi isteyenin kızı olur dediler ama benimki erkek bu tezi de çürüttüm birde son bir haftadır başım çok ağrıyor.. birde erkek çocuk ultrasyonda cabuk eli ayağı belli olur dediler bizimki 9 haftalıkken alttan baktığında doktor küçük bir arı kadardı ama eli ayağı belliydi... sanırım sizde erkek bebeğiniz olsun istiyorsunuz?? inşallah önce sağlıklı olsun sonrada kalbinizde ki neyse onu kısmet etsin rabbim

çok fazla koku hassasiyeti vardı, midemde ekşime ve hazımsızlık vardı saat 16.00'dan sonra hiçbirşey yiyemiyorum neredeyse ama şuan çok daha iyiyim, canım sürekli ekşi istiyordu ekşi isteyenin kızı olur dediler ama benimki erkek bu tezi de çürüttüm birde son bir haftadır başım çok ağrıyor.. birde erkek çocuk ultrasyonda cabuk eli ayağı belli olur dediler bizimki 9 haftalıkken alttan baktığında doktor küçük bir arı kadardı ama eli ayağı belliydi... sanırım sizde erkek bebeğiniz olsun istiyorsunuz?? inşallah önce sağlıklı olsun sonrada kalbinizde ki neyse onu kısmet etsin rabbim

Amin inş nede güzel dua etmişsnz Bende 13+3 günlük hamileyim bu haftasonu kontrolüm var inş öğrenebilirim.Benimde aşırı derece koku hassasiyetm oldu parfüm deterjan falan mide bulantım az oldu kusmadım baş ağrıları yaşadım sağlıklı olsunda görücez bakalım haber veririm Aşırı kokuya kız derler genelde aynen ekşiyede kız derler demekki herkesin farklı oluo birde ilk haftalarda bebişinin hangi taraftaydı acaba?
n i

allahın izniyle benimde oğlum olacak adını KORAY düşündük. şuanda 27.haftadayım çok şükür mide bulantım koku hassasiyetim olmadı 12. haftada cinsiyetini öğrendik. Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

sağ tarafta idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…