2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

2 gün önce kardeşimle kuaföre gittim 26 yaşındayım ve aramızda 2.5 yaş var... kardeşim oldukça bakımlı alımlı bi kız yeni evli o da. Ben ise ağustosta doğumdan sonra kendimi salmış topuz yapmaktan saçlar mahvolmuş kaş bıyık desen ayrı bi alemde... kuaför taktı bana resmen nasıl 2.5 yaş var en az 8 var gibi görünüyor siz galiba yemeğe düşkünsunüz gibi şeyler söylemeye başladı... 84 kiloydum en son ee normal olarak kıyafette bulamıyorum ben o günden beri bunalımdayım resmen ve ciddi ciddi zayıflamaya karar verdim... cuma zayıflama grupları değilde böyle bişey arıyordum siz karşıma çıktınız :)

Ne güzel denk gelmiş, hoşgeldin :) ilk hamileliğimden sonra ben de 84 kiloya çıktığımda dur demiştim kendime. 75-76 ya düşüp tekrar hamile kaldım. 6-6,5 kilo alarak tamamladım ikinci hamileliği. Tamamen kendi hatamızmış meğer hamileyken bu kadar almak ilkinde de aynı kararlılığı göstermiş olsam şu an max 60 kiloluk eski hayatıma devam ediyor olacaktım neyse, zararın neresinden dönsek kardır :)

Bende ki sorun şu ki 91 kilo ile hamile kaldım 97 de doğum yaptım şuan 84 um diyet yapmadım ama iştahım azaldi

Canım bende öyleydim gece süt verdikçe mutlaka bisküvi olsun çikolata olsun yiyordum onları kestim biliyorsun bıgün benim şekersiz 3. Günüm ve 1.5 kg verdim bile.artık sadece su içiyorum gece. En son akşam 6 da yemek yiyorum pndan sonra sabaha kadar su.

Kesinlikle işe yarıyor su içmek ayrıca sütümü azaltmadı sadece su içmek.

Kızlar hem diyete hemde emziren annelere uygun instagramdan tarifler buldum buyırun.

Eklentiler

• IMG_6044.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_6045.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_6046.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_6047.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_6048.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_6049.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_6050.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_6051.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_6052.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_6053.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_6054.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_6055.webp
    23 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_6056.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_6057.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_6058.webp
    26 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_6059.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_6060.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_6061.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_6062.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_6063.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_6064.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_6065.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 82
Acayip tatlı seylere sardım yemek yemege 2cocukla vakit bulamiyorum gelip gidip abur cubur birseyler atip karnimi onla doyuruyorum 1.5kilo almisim zaten dogum oncesinden 3,4 kilo fazla var suan ama ideal kilo olmam icin benim 10kilo kadar vermem gerek

Selam. Bende 7 eylül de Doğum yaptım sezeryan. 1.65 boy şu an 82 kiloyum 88 ile Doğuma girdim ilk iki hafta verdin biraz kilo yaklaşık iki aydın bir gram gitmiyor gece yemiyorum ama gündüz sürekli bişeyler atıştırıyorum özellikle tatlılar aynada bi kendime baktım bi daha bakmaya korkuyorum hala hamile kıyafetlerimle geziyorum bi yerden başlamak lazım bu şekilde birbirimizi motive edeceğimize inanıyorum bende. Sadece şeker ve beyaz ünlü yiyecekleri çıkartsak yeter birde bol su. Bu şekilde sütümüzde bi değişiklik olmaz sadece sağlıklı beslenelim Ben şimdiye kadar üç gün sadece leslie yaptım birde doris hofer videoları var tek yürüyüşle 100 200 kalori eğlencelik oluyor onları yapıyorum üç gün oldu yaptım sadece.

Ne zaman basliyoruz peki. Bir liste yapsak mevcut kilolarimiz haftalik yada aylik ne kadar kilo verdik gibi gorsel olarak gorursek belki daha motive edici olur.

Bende 83 kilo ile hamile kaldim. Yediklerime hic dikkat etmedim hamilelik boyunca doguma 108 ile girdim.sezaryen oldum. Su an 93 kilo civarindayim. Eski halime 10 kilo kaldi. 175 boyum var Allahtan cok gostermiyor ama yine de cok rahatsiz hissediyorum kendimi. Sporla destekleyip sikilastirmak lazim. Benim evde eliptik bisiklet var yavastan onunla calismya baslayacagim.siz neler yapacaksiniz

Ben de yapsam çok iyi olacak ama iştah maşallah yani, nasıl dur diyeceğim onu bilemiyorum. NBir de evde yalnızım , yaşadığım şehirde de yalnızım, can sıkıntısına daha çok yiyesim geliyor. Nasıl yapıcaz ki sütü etkilemeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…