- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Ne güzel denk gelmiş, hoşgeldin :) ilk hamileliğimden sonra ben de 84 kiloya çıktığımda dur demiştim kendime. 75-76 ya düşüp tekrar hamile kaldım. 6-6,5 kilo alarak tamamladım ikinci hamileliği. Tamamen kendi hatamızmış meğer hamileyken bu kadar almak2 gün önce kardeşimle kuaföre gittim 26 yaşındayım ve aramızda 2.5 yaş var... kardeşim oldukça bakımlı alımlı bi kız yeni evli o da. Ben ise ağustosta doğumdan sonra kendimi salmış topuz yapmaktan saçlar mahvolmuş kaş bıyık desen ayrı bi alemde... kuaför taktı bana resmen nasıl 2.5 yaş var en az 8 var gibi görünüyor siz galiba yemeğe düşkünsunüz gibi şeyler söylemeye başladı... 84 kiloydum en son ee normal olarak kıyafette bulamıyorum ben o günden beri bunalımdayım resmen ve ciddi ciddi zayıflamaya karar verdim... cuma zayıflama grupları değilde böyle bişey arıyordum siz karşıma çıktınız :)
Bende ki sorun şu ki 91 kilo ile hamile kaldım 97 de doğum yaptım şuan 84 um diyet yapmadım ama iştahım azaldiNe güzel denk gelmiş, hoşgeldin :) ilk hamileliğimden sonra ben de 84 kiloya çıktığımda dur demiştim kendime. 75-76 ya düşüp tekrar hamile kaldım. 6-6,5 kilo alarak tamamladım ikinci hamileliği. Tamamen kendi hatamızmış meğer hamileyken bu kadar almakilkinde de aynı kararlılığı göstermiş olsam şu an max 60 kiloluk eski hayatıma devam ediyor olacaktım neyse, zararın neresinden dönsek kardır :)
Ben de öyleyim canım gece mutlaka bişeyler yiyorum bir büyük kase sütlaç mesela genelde yiyorum gece su da içmiyorum aklıma gelmiyor, ama forumda bazı arkadaşlar demiş gece sadece su içiyorum süt oluyor diye, kendimizi şartlandırma işe ilgili tamamen böyle de sütümüzün geleceğine inanırsak olur bence :)
Tabi cnm su yeterli aslında. Bir de ben daha önce okumuştum bir yerde. Bazen susadığınızda acıktığınızı hissedebilirsiniz diye yazıyordu. Aslında önce su içmek gerekiyor açlık hissi geldiğinde. Birkaç kez hatırlayıp denedim de işe yaradıydı :)))
Baya vermişsin,, süper :) bebiş iyi gelmiş yaniBende ki sorun şu ki 91 kilo ile hamile kaldım 97 de doğum yaptım şuan 84 um diyet yapmadım ama iştahım azaldi
Canım bende öyleydim gece süt verdikçe mutlaka bisküvi olsun çikolata olsun yiyordum onları kestim biliyorsun bıgün benim şekersiz 3. Günüm ve 1.5 kg verdim bile.artık sadece su içiyorum gece. En son akşam 6 da yemek yiyorum pndan sonra sabaha kadar su.
Zaten artık sabitlendi gibi di mi süt olayı cnm? Yani benim hastalandığımda azaldı biraz tabi ama bol bol emzirince hemen toparlandı. Onun dışında hep aynı gibi sanki bayadır?
Kesinlikle işe yarıyor su içmek ayrıca sütümü azaltmadı sadece su içmek.
Evet oğlumun maşallah iyi kilosuBaya vermişsin,, süper :) bebiş iyi gelmiş yani
Elmalı tarçınlı yoğurt güzelmiş deneyeceğim :)Kızlar hem diyete hemde emziren annelere uygun instagramdan tarifler buldum buyırun.
Elmalı tarçınlı yoğurt güzelmiş deneyeceğim :)
Bu arada bende 28 ağustosta doğum yaptım bir gün varmis aramızda :)Afiyet olsun canım
Bu arada bende 28 ağustosta doğum yaptım bir gün varmis aramızda :)
Evet canım oğlum oldu :) ilk bebeğimAAa evet canım 1 gün var. Oğlun mu oldu . ilk bebeğin mi canım.
Detoksu henüz denemedim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?