- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Tablo nasıl yapılıyor bilemedim canım ben bilen biri tablo yapsa hepimiz yazsak kilolarımızı dediğin gibi somut olur saha iyi olur , haftalık tartı değişimlerini raporlarınız birbirimizeNe zaman basliyoruz peki. Bir liste yapsak mevcut kilolarimiz haftalik yada aylik ne kadar kilo verdik gibi gorsel olarak gorursek belki daha motive edici olur.
Ben sezaryen oldum canım mekik çekmenin Zararı olur mu dersin? Günde 20mekik çekmek istiyorum göbeğim çok çünkü hamile gibiyim, bir de basen ve omuzlarım genişledi onlar için ne yapmak lazım bilmiyorumBende 83 kilo ile hamile kaldim. Yediklerime hic dikkat etmedim hamilelik boyunca doguma 108 ile girdim.sezaryen oldum. Su an 93 kilo civarindayim. Eski halime 10 kilo kaldi. 175 boyum var Allahtan cok gostermiyor ama yine de cok rahatsiz hissediyorum kendimi. Sporla destekleyip sikilastirmak lazim. Benim evde eliptik bisiklet var yavastan onunla calismya baslayacagim.siz neler yapacaksiniz
Geciktirmeyelim hemen harekete geçelim diye yarın dedim canım, Bugpn grubu toplarız yarın başlarız, hani genelde pazartesi başlar ya diyetler bizimki farklı olsun :)Yarın başlıyoruz demi perşembe günü denmişti sanırım
Bol sıvı tüketicez çok kalorili şeyler yemicez bir süre sonra vücut alışır Zaten, midemiz küçülür diye umuyorum , en zoru ilk haftaBen de yapsam çok iyi olacak ama iştah maşallah yani, nasıl dur diyeceğim onu bilemiyorum. NBir de evde yalnızım , yaşadığım şehirde de yalnızım, can sıkıntısına daha çok yiyesim geliyor. Nasıl yapıcaz ki sütü etkilemeden.
Benimde nasil yapilir bilgim yok malesef bilen varsa yardim etse iyi olurTablo nasıl yapılıyor bilemedim canım ben bilen biri tablo yapsa hepimiz yazsak kilolarımızı dediğin gibi somut olur saha iyi olur , haftalık tartı değişimlerini raporlarınız birbirimize
Benim dogumcum 4 ay sporu yasakladi 1 sene mekigi. O yuzden zorlamayacak seyler yapicam. tabi benim gobegim baya azaldi hamile kalmadan eski halime dondum. Benimde basenlerde ve goguslerde var malesefBen sezaryen oldum canım mekik çekmenin Zararı olur mu dersin? Günde 20mekik çekmek istiyorum göbeğim çok çünkü hamile gibiyim, bir de basen ve omuzlarım genişledi onlar için ne yapmak lazım bilmiyorum
Evet evet zaman kaybetmeyelim hemen baslayalim :)Geciktirmeyelim hemen harekete geçelim diye yarın dedim canım, Bugpn grubu toplarız yarın başlarız, hani genelde pazartesi başlar ya diyetler bizimki farklı olsun :)
Ben de mekik çekmeyeyim o Zaman. Ne tür spor yapacaksınBenim dogumcum 4 ay sporu yasakladi 1 sene mekigi. O yuzden zorlamayacak seyler yapicam. tabi benim gobegim baya azaldi hamile kalmadan eski halime dondum. Benimde basenlerde ve goguslerde var malesef(
Ara öğünde yoğurt yiyebiliriz , meyve de koyabiliriz içine, ben kahvaltıda yulafla doymam o yüzden normal yumurta peynir falan yicem, bir de proteine kalsiyuma falan ihtiyacımız var çocuk vakum gibi çekiypr bizden, fazla abartmadan sağlıklı şeylerle beslenerek zayıflatabiliriz , zaten emzirmek de çok kalori harcatıyor zaten, sizce kilo verimi nasıl olur? Haftada bir kilo benim hedefim, daha çopu olur mu bilmemKızlar madem yarın başlayacağız diyet için yada sağlıklı beslenmek için neler olması gerekiyor evde yoğurt mesela hangi marka yada ev yoğurdu mu olması lazım ? Yulaf tarzı kahvaltılık gerekir mi ? Anneme geldiğimden beri 2 kilo almışım annemde almış o da diyete gireceğim diyor :) olan babama olacak sanırım :)
Birden kilo vermek yerine az vermek en iyisi benim de hedefim haftada 1 yada 2 kilo vermek... dediğin gibi sabah yumurta peynir zeytin ara öğün olarak da yoğurt meyve akşam eşimle yerim ama ya bi çorba yada bir kase salata olur... benim için en önemli şey hatayimdan pilav ı çıkarmak ekmeği çakara biliyorum ama pilav zor oluyor. 2 günde bir de et ürünü tüketmeyin düşünüyorum. Günde 2 bardak da süt artırıcı çay içerimAra öğünde yoğurt yiyebiliriz , meyve de koyabiliriz içine, ben kahvaltıda yulafla doymam o yüzden normal yumurta peynir falan yicem, bir de proteine kalsiyuma falan ihtiyacımız var çocuk vakum gibi çekiypr bizden, fazla abartmadan sağlıklı şeylerle beslenerek zayıflatabiliriz , zaten emzirmek de çok kalori harcatıyor zaten, sizce kilo verimi nasıl olur? Haftada bir kilo benim hedefim, daha çopu olur mu bilmem
Eliptik bisiklet var evde ona baslayacagim birde kizimla muzik acip dans edip oynuyoruz :)) yeterli olur heralde oncesinde bol bol yuruyus yapiyordum ama malum havalar kotu kis geldi eve tikilip kaldikBen de mekik çekmeyeyim o Zaman. Ne tür spor yapacaksın
Tablo kod ile yapiliyor cnm beyazinciye gondermeye calisayim.arch2401 biliyor sanırım kızlar, yardım isteyelim madem :) vakti varsa öğretiversin bize :)
Saol cnmTablo kod ile yapiliyor cnm beyazinciye gondermeye calisayim.
Nasl vermistin cnmBende başlamak istiyorum , canım hem emzirip hem diyet ayda 3 veya 4 kilo verebılırız gibime geliyor . Ben ilk çocuğumda 6 aylıktan sonra başlamıştım ayda o kadar kilo vermiştim sütümde etkilenmemişti
Benimde boy 172.Bende 83 kilo ile hamile kaldim. Yediklerime hic dikkat etmedim hamilelik boyunca doguma 108 ile girdim.sezaryen oldum. Su an 93 kilo civarindayim. Eski halime 10 kilo kaldi. 175 boyum var Allahtan cok gostermiyor ama yine de cok rahatsiz hissediyorum kendimi. Sporla destekleyip sikilastirmak lazim. Benim evde eliptik bisiklet var yavastan onunla calismya baslayacagim.siz neler yapacaksiniz
bwnde ayni durumdayim canim sıkıldkca yemege vuruyom kendimi. Ama bikac gundur frenlemeye calisyom kendimi. Bol bol su iciyorumBen de yapsam çok iyi olacak ama iştah maşallah yani, nasıl dur diyeceğim onu bilemiyorum. NBir de evde yalnızım , yaşadığım şehirde de yalnızım, can sıkıntısına daha çok yiyesim geliyor. Nasıl yapıcaz ki sütü etkilemeden.
Bende cnm gidip gelip birşey yiyorum doymak nedr bilmyrmOncelikle hayirli ugurlu olsun kizlar. Insallah basaririz ve veririz kilolarimizi
Benimde boy 172.
88.5la hamile kaldim. Hamileligin ilk 3 ayinda diyetisyen esliginde 4.5 kilo verdim. 99la doguma girdim. Su an 90im. 5 gundur yarim saat kosu bandinda yuruyorum ben. Bide ajsam 8den sonra bise yememeye calisiyom. Ins veruriz. Basen genisledigi icin onceki pantolonlarma sigamiyorum o yuzden cok mutsuzum
bwnde ayni durumdayim canim sıkıldkca yemege vuruyom kendimi. Ama bikac gundur frenlemeye calisyom kendimi. Bol bol su iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?