2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Ne zaman basliyoruz peki. Bir liste yapsak mevcut kilolarimiz haftalik yada aylik ne kadar kilo verdik gibi gorsel olarak gorursek belki daha motive edici olur.
Tablo nasıl yapılıyor bilemedim canım ben bilen biri tablo yapsa hepimiz yazsak kilolarımızı dediğin gibi somut olur saha iyi olur , haftalık tartı değişimlerini raporlarınız birbirimize

Ben sezaryen oldum canım mekik çekmenin Zararı olur mu dersin? Günde 20mekik çekmek istiyorum göbeğim çok çünkü hamile gibiyim, bir de basen ve omuzlarım genişledi onlar için ne yapmak lazım bilmiyorum

Bol sıvı tüketicez çok kalorili şeyler yemicez bir süre sonra vücut alışır Zaten, midemiz küçülür diye umuyorum , en zoru ilk hafta

Tablo nasıl yapılıyor bilemedim canım ben bilen biri tablo yapsa hepimiz yazsak kilolarımızı dediğin gibi somut olur saha iyi olur , haftalık tartı değişimlerini raporlarınız birbirimize
Benimde nasil yapilir bilgim yok malesef bilen varsa yardim etse iyi olur

Ben sezaryen oldum canım mekik çekmenin Zararı olur mu dersin? Günde 20mekik çekmek istiyorum göbeğim çok çünkü hamile gibiyim, bir de basen ve omuzlarım genişledi onlar için ne yapmak lazım bilmiyorum
Benim dogumcum 4 ay sporu yasakladi 1 sene mekigi. O yuzden zorlamayacak seyler yapicam. tabi benim gobegim baya azaldi hamile kalmadan eski halime dondum. Benimde basenlerde ve goguslerde var malesef (

Şimdi tartilim 86 kilo çıktım o son keki yemeyecektim... Başlangıç kiloma 86 diyebilirim hedef de 70

Kızlar madem yarın başlayacağız diyet için yada sağlıklı beslenmek için neler olması gerekiyor evde yoğurt mesela hangi marka yada ev yoğurdu mu olması lazım ? Yulaf tarzı kahvaltılık gerekir mi ? Anneme geldiğimden beri 2 kilo almışım annemde almış o da diyete gireceğim diyor :) olan babama olacak sanırım :)

Ara öğünde yoğurt yiyebiliriz , meyve de koyabiliriz içine, ben kahvaltıda yulafla doymam o yüzden normal yumurta peynir falan yicem, bir de proteine kalsiyuma falan ihtiyacımız var çocuk vakum gibi çekiypr bizden, fazla abartmadan sağlıklı şeylerle beslenerek zayıflatabiliriz , zaten emzirmek de çok kalori harcatıyor zaten, sizce kilo verimi nasıl olur? Haftada bir kilo benim hedefim, daha çopu olur mu bilmem

Birden kilo vermek yerine az vermek en iyisi benim de hedefim haftada 1 yada 2 kilo vermek... dediğin gibi sabah yumurta peynir zeytin ara öğün olarak da yoğurt meyve akşam eşimle yerim ama ya bi çorba yada bir kase salata olur... benim için en önemli şey hatayimdan pilav ı çıkarmak ekmeği çakara biliyorum ama pilav zor oluyor. 2 günde bir de et ürünü tüketmeyin düşünüyorum. Günde 2 bardak da süt artırıcı çay içerim

Ben de mekik çekmeyeyim o Zaman. Ne tür spor yapacaksın
Eliptik bisiklet var evde ona baslayacagim birde kizimla muzik acip dans edip oynuyoruz :)) yeterli olur heralde oncesinde bol bol yuruyus yapiyordum ama malum havalar kotu kis geldi eve tikilip kaldik

Oncelikle hayirli ugurlu olsun kizlar. Insallah basaririz ve veririz kilolarimizi
Benimde boy 172.
88.5la hamile kaldim. Hamileligin ilk 3 ayinda diyetisyen esliginde 4.5 kilo verdim. 99la doguma girdim. Su an 90im. 5 gundur yarim saat kosu bandinda yuruyorum ben. Bide ajsam 8den sonra bise yememeye calisiyom. Ins veruriz. Basen genisledigi icin onceki pantolonlarma sigamiyorum o yuzden cok mutsuzum

bwnde ayni durumdayim canim sıkıldkca yemege vuruyom kendimi. Ama bikac gundur frenlemeye calisyom kendimi. Bol bol su iciyorum

Bende cnm gidip gelip birşey yiyorum doymak nedr bilmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…