2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Ben sabah aç karnına tartilcam bugün akşam yemeğinden sonra tartilmistim... grami gramına yazıp sonra o gramlari tek tek vereceğim

Bende cnm gidip gelip birşey yiyorum doymak nedr bilmyrm
serbetli tatlilari oldum olasi sevmeyen bi insandim ben. Simdi durduk yerde canim istiyor. Yemek masasindan kalkip sonra mutfaga gidip atistiracak bise arayan bi ben miyim????

eski listelerimi bulduğum gibi yazacağım , biz şimdilik bir listeye uymadan ana öğünlerde abartmadan yemeliyiz, ara öğünlerde süt yada ayran diğer ara öğündede meyve yada meyve kuruları olabılır. Ana öğünlerin birinde mutlaka et yada köfte olmalı. Diğerindede sebze . 1 kepçe çorba 1!dilim ekmeğe eşit bunlar kalmış aklımda . Zaten dengeli beslenmedıgımız için kilo artışı oluyor , ana ve ara öğünleri atlamadan yediğimiz zaman kilolar gıdıyor gerçekten .

Ben başladım diyete daha doğrusu sağlıklı beslenmeye çay artık şekersiz... bir dilim kepek ekmeği zeytin bir yumurta küçük sos kabında annemin ev yapımı tuzsuz sosu bir küçük dilim peynir

Bende başladım sabahleyin 71.6 çıktim of of Doğumdan sonra 69 görmüştüm halbuki:) sonuçları merak ediyorum

Ben ekmegi pilavi cikarsam hayatimdan iyi bugun bir dilim ekmek le kapatiyorum gunu

Beni de alın kızlar 63 ile hamile kaldım boyum 1.60 ama şu an 75 kiloyum 85 kilo ile dogum yaptım 3 ay oldu ilk ay 10 kilo gitti iki aydır gitmiyor gitmiyor.hedefim 60 olmak ama ilk aşamada 65 olsam bile süper gaza geldim tatlı yemiyorum bundan sonra

MErhaba kızlar benim bugün diyette 4. Günüm sizinle yola devam edeceğim inşallah. İlk 3 gün resmen şeker krizi yaşadım baş aşrıları kemik ağrıları ve halsizlik sma çok şükür bugün iyiyim. Ben 57.6 ile hamile kaldım 68 ile doğum yaptım. Şu anda 62.7 yim. Bende haftaya perşemşe tartılırım sizinle birlikte.

Benim genelde düzenin şu şekilde ;

Sabah
9:00-9:30 kalvaltı
2 yumurta haşlanmış veya tereyağlı omlet şeklinde
10 tane zeytin
1-2 dilim tam buğday ekmeği
Yarım avuç kadar fındık veya ceviz
Çay
2 büyük dilim peynir
Salatalık

Ara öğün
11:30-12:00 da 1 fincan sade türk kahvesi ve 1 adet meyve(elma'armut,mandalina,) veya 2-3 adet kuru meyve veya 1 avuç (ceviz,badem,fındık)

Öğlen yemeği
2:00-2:30 1 porsiyon kurubaklagil veya et veya tavuk veya sebze
3-4 kaşık bulgur pilavı
1 kase ev yoğurdu
Ev de yaptığım turşu

Ara öğün
16:00-16:30 1 adet meyve

Akşam yemeği
18:00-18:30 1 porsiyon sebze veya kurubaklagil veya et veya tavuk veya balık
1 kase yoğurt
1 kase salata

Veeee gün biter.

Arada rezene çayı ve en az 2.5-3 lt su

Şekersiz günler diliyorum canım sana :) ben gün içinde bir kase sütlaç yiyorum , gece yiyordum onu gğn içine çektim, akşam 9dan sonra bişey yemiyorum onu da daha erkene çekmem lazım be suyu arttırmam lazım, inanırsan gerçekten olıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…