- 14 Nisan 2014
- 1.994
- 3.920
- 133
- Konu Sahibi inciitanesi
-
serbetli tatlilari oldum olasi sevmeyen bi insandim ben. Simdi durduk yerde canim istiyor. Yemek masasindan kalkip sonra mutfaga gidip atistiracak bise arayan bi ben miyim????Bende cnm gidip gelip birşey yiyorum doymak nedr bilmyrm
Bende varım malesf cnm yemek yapmayıda yemegide sevyrmserbetli tatlilari oldum olasi sevmeyen bi insandim ben. Simdi durduk yerde canim istiyor. Yemek masasindan kalkip sonra mutfaga gidip atistiracak bise arayan bi ben miyim????
Şekersiz günler diliyorum canım sana :) ben gün içinde bir kase sütlaç yiyorum , gece yiyordum onu gğn içine çektim, akşam 9dan sonra bişey yemiyorum onu da daha erkene çekmem lazım be suyu arttırmam lazım, inanırsan gerçekten olıyorMErhaba kızlar benim bugün diyette 4. Günüm sizinle yola devam edeceğim inşallah. İlk 3 gün resmen şeker krizi yaşadım baş aşrıları kemik ağrıları ve halsizlik sma çok şükür bugün iyiyim. Ben 57.6 ile hamile kaldım 68 ile doğum yaptım. Şu anda 62.7 yim. Bende haftaya perşemşe tartılırım sizinle birlikte.
Benim genelde düzenin şu şekilde ;
Sabah
9:00-9:30 kalvaltı
2 yumurta haşlanmış veya tereyağlı omlet şeklinde
10 tane zeytin
1-2 dilim tam buğday ekmeği
Yarım avuç kadar fındık veya ceviz
Çay
2 büyük dilim peynir
Salatalık
Ara öğün
11:30-12:00 da 1 fincan sade türk kahvesi ve 1 adet meyve(elma'armut,mandalina,) veya 2-3 adet kuru meyve veya 1 avuç (ceviz,badem,fındık)
Öğlen yemeği
2:00-2:30 1 porsiyon kurubaklagil veya et veya tavuk veya sebze
3-4 kaşık bulgur pilavı
1 kase ev yoğurdu
Ev de yaptığım turşu
Ara öğün
16:00-16:30 1 adet meyve
Akşam yemeği
18:00-18:30 1 porsiyon sebze veya kurubaklagil veya et veya tavuk veya balık
1 kase yoğurt
1 kase salata
Veeee gün biter.
Arada rezene çayı ve en az 2.5-3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?