- Konu Sahibi inciitanesi
-
Hızlanalım canim bence de 1.secelim.pazartesi okullar açılıyor go reve başlıycam daha 5 kilo fazlam var.biraz daha hızlanıp ama sütü azaltmadan kilo vermem şart benim.bundan sonra hızlanarak devam eder inşallah canım, haftanın 1. falan da seçelim isterseniz teşvik olur
Sürekli diyet halinde olmak da bunaltıcı olur haftada 500-1000gram arası versek çabucak kurtuluruz kilolardanHızlanalım canim bence de 1.secelim.pazartesi okullar açılıyor go reve başlıycam daha 5 kilo fazlam var.biraz daha hızlanıp ama sütü azaltmadan kilo vermem şart benim.
Haftada okadar kilo vermek için çok aç kalmak lazım canim.o kadar dayanamayız ki emzirirken cok açılıyor insan.birde ben çalışmaya başlayınca az emecek inşallah sürüm azalmaz.gerci okulda fırsat buldukça sağarım diye dusunuyorum .ama dediğin gibi sürekli diyetteyim fikri de kotuSürekli diyet halinde olmak da bunaltıcı olur haftada 500-1000gram arası versek çabucak kurtuluruz kilolardan
Allah kolaylık versin canımBenim 4gundur 4kilo filan vermis olmam lazim aşı bizi mahvetti
Aminnn hepimize inşaallah. ...Allah kolaylık versin canım
Aynen canım ya yarından itibaren seker yok ipin ucu cok kaçtı vallatoparla canım kendini bak ne güzel kilo veriyotdun, şeker cezası alacaksın o zaman önümüzdeki hafta
Günaydın kızlar,N NGY ——————----80,3---79,8
inciitanesi ——-64---63,4---62,4---62,6
BeyazBulut ——--—————-86,5
S salihas --------71.8---71.4---70.7---70.4
Hepfitim -------------108.0---107.8
ervanazlim ---86.0---85.3---84.7---84,5
bulut29 ------61.8---60.5---59.5---60
G gulizarslck ----74.4----73.3---72.4
A ahmedin_annesi ---------------------71---
Melan-kolik5 -----------------63,5--62,1
merhaba kızlar son bildirileri tarayabildim sadece bunlar vardı
Nurciloji @Tosbik3 @Cedric_CT @melegimveben suukaa @zeyno_82 @elif_ay @Superi5 T toronto @sakyuz @sertk60 siz de katılın aramıza kilo bildirimi bekliyoruzz
Ay benimde cok dokuluyor resmen akiyor.gittim kestirdim kisacik.vitamin hapi iciyordum birde yine fayda etmedi.Günaydın kızlar,
Uzun zaman oldu , yazamadım.
Regl, soğuk algınlığı vs motivasyon biraz düştü ama bugün kilo bildirimiyle tekrar aranıza döndüm.71,8 kg.
Bu ara saçlarım inanılmaz dökülüyor.
Sizlerde de varmıdır? Herhangi bir takviye alıyormusunuz?
Evet bende kestirdimAy benimde cok dokuluyor resmen akiyor.gittim kestirdim kisacik.vitamin hapi iciyordum birde yine fayda etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?