- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Benim için farketmez pazar olabilir en azından pazar tartılırsak pazar günü kaçamak yapmayızKizlar size bir teklifim var tabi hepiniz onaylarsanız.tarti günü cumartesi ya da pazar olsa
Hafta başı olsun diye ben teklif etmiş tüm.ama çalışmaya başlayınca aceleden unutuyorum tartilmayi.
Benim için farketmez pazar olabilir en azından pazar tartılırsak pazar günü kaçamak yapmayız
Diğer arkadaşlar içind e uygunsa yarın sabah kilo bildirimi yapalım .evet pazar günü kaçamağı da önlermiş oluruz belkiBenim içinde farketmez haftasonu bazen kaçırıyordum ben onu engellemiş olurum
Yarım gün olunca yok diye biliyorum bizim mem kullandirmiyor yada senin branş neydi okul öncesiym ben bideCanim bebisone çok geçmiş olsun.onlat hasta olmasın inşallah.
Dediğin gibi hafta sonunu iple çekiyorum.sut izni kullanıyor musun
Bende kendm veremiyiru..diyetisyenede gidemedm bebekle.diyetisyen ne dedi nasil bir liste verdi bizede soyler misnKızlar selam ben de resmî olarak diyete baslamis bulunmaktayım. 74 diye tartıldım ama yarın evde kendi tartımda tartılıp söyleyeceğim size kilomu. Bugün ikinci günüm. Dikkat ediyorum baya. Inşallah bozmam:)
15 gün sonra kontrolüm var. Diyetisyenle gitmek benim için daha iyi çünkü kendi basima yapamıyorum.
Bu arada
Elma+yoğurt+tarçın
Tebrik ederim darısı bana83.3 de 82.4 900 gr gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?