- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi? bu aylarda saç dökülmesi normal 10.aydan sonra falan normale dönüyormuş saçlar, demir eksikliği de saç dökülmesi yapar tabi, mutlaka demir takviyesi al, bn arada decavit alıyorum beni de aşırı dökülüyor saçlarımGünaydın kızlar,
Uzun zaman oldu , yazamadım.
Regl, soğuk algınlığı vs motivasyon biraz düştü ama bugün kilo bildirimiyle tekrar aranıza döndüm.71,8 kg.
Bu ara saçlarım inanılmaz dökülüyor.
Sizlerde de varmıdır? Herhangi bir takviye alıyormusunuz?
Allah yazdırdı sanırımEvet kızlar başlığı açtım, uzun zamandır o kadar çok yiyorum ki midem büyüdü resmen doymuyorum aerık , taktiklerimiz neler nelere dikkat edelim neler yapalım herkes tatil yazsın sonra sa startı verelim her gün günlük rapor yazalım :)
@NGY ——————----80,3---79,8--------
inciitanesi ——-64---63,4---62,4---62,6---61,7
BeyazBulut ——--—————-86,5-----------84,4
S salihas --------71.8---71.4---70.7---70.4---
@Elifsami -------------108.0---107.8----------
ervanazlim ---86.0---85.3---84.7---84,5---63,5
@bulut29 ------61.8---60.5---59.5----60----60,3
G gulizarslck ----74.4----73.3--72.4--------
A ahmedin_annesi ----------------------71----71
Melan-kolik5 -----------------63,5---62,1---61,5
@suukaa --------------------------------85,3---84,7
Nurciloji -------------------------------68----67,5
@toronto -----------------------------------------71,8
bravo canım çok iyi gidiyorsun nelere dikkat ediyorsun, spor yapıyor musun?61.5 olmuşum bende :)
diyetinde proteinleri ihmal etme canım, kaliteli süt için protein şart. nasıl bir progman uyguluyorsun83.5 oldum p.testi 84.5 idim ama cuma tartıda artı gördüm baya bir bende sıkı bir diyete başladım
hayırdır canım aburcubur mu çok yiyorsun acaba neden aldınGünaydın 60.0___60.3 yine almısım ya
Cuma zayıflama grubuna katıldım oradaki kaptanlar yardımcı oluyor emziren anneler de var ağırlıklı sebze protein alıyorum ekmek bir dilim kepekli tost ekmeği onuda sabah tüketiyorum karın sıkılaştırma hareketi yapıyorum gün için de 2 litre su gece den sabaha kadar da 2 litre su içiyorum... En önemlisi iradeli davranıp bırakmıyorum kendimi gün içinde bir sade Türk kahvesi de içiyorumdiyetinde proteinleri ihmal etme canım, kaliteli süt için protein şart. nasıl bir progman uyguluyorsun
Yediklerimin kalorilerine dikkat ediyorum canım ara öğünlerime ve su içmeye çok dikkat ediyorum. Eğer vaktim varsa yürüyorum yoksa telefonuma bir program indirdim güzel spor ve kilo verme programı. Evde her akşam o programla spor yapıyorum canım :))bravo canım çok iyi gidiyorsun nelere dikkat ediyorsun, spor yapıyor musun?
inşallah en yakın zamanda 63,5i görelim :) bu bir işaret demek kiAllah yazdırdı sanırım63.5 yazmışsın 83.5 olacaktı
geçmiş olsun canım bugün nasılsınHastalıklar ve migren peşimi bırakmasada vazgeçmiyorum bu yaz kendimi iyi hissetmek istiyorum
evet canım ben ekliyorum, okul nasıl gidiyor? sen okuldayken bebeğin nasılmış rahat duruyor muBen de okula başladım yazamadım pazartesi 72.0 çıktım sen ekliyorsun ilk sayfaya dimi
Bugün daha iyiyim çok şükür koşturmaca devam :)geçmiş olsun canım bugün nasılsın
Anasinifi olduğu için çok güZel benim işim :) ama ilk gece grip oldu uykusuz uykusuz gittim okula alışmaya çalışıyoruz mecbur haftasonunu iiple çekiyorumevet canım ben ekliyorum, okul nasıl gidiyor? sen okuldayken bebeğin nasılmış rahat duruyor mu
Canim bebisone çok geçmiş olsun.onlat hasta olmasın inşallah.Anasinifi olduğu için çok güZel benim işim :) ama ilk gece grip oldu uykusuz uykusuz gittim okula alışmaya çalışıyoruz mecbur haftasonunu iiple çekiyorum
Vaktim varsa yürüyorum canım onun haricinde her akşam 20-30 dakika spor yapıyorum bir program var onunlaGun icerisinde spor yapiyot musunz.liesie yapanlar kac mil yapiyorsunz.ben 15 dk olanlaro yapiyorm 1 sefer ama fayda etmiyor sanirim.ayniyim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?