2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi? bu aylarda saç dökülmesi normal 10.aydan sonra falan normale dönüyormuş saçlar, demir eksikliği de saç dökülmesi yapar tabi, mutlaka demir takviyesi al, bn arada decavit alıyorum beni de aşırı dökülüyor saçlarım

Allah yazdırdı sanırım 63.5 yazmışsın 83.5 olacaktı

diyetinde proteinleri ihmal etme canım, kaliteli süt için protein şart. nasıl bir progman uyguluyorsun
Cuma zayıflama grubuna katıldım oradaki kaptanlar yardımcı oluyor emziren anneler de var ağırlıklı sebze protein alıyorum ekmek bir dilim kepekli tost ekmeği onuda sabah tüketiyorum karın sıkılaştırma hareketi yapıyorum gün için de 2 litre su gece den sabaha kadar da 2 litre su içiyorum... En önemlisi iradeli davranıp bırakmıyorum kendimi gün içinde bir sade Türk kahvesi de içiyorum

bravo canım çok iyi gidiyorsun nelere dikkat ediyorsun, spor yapıyor musun?
Yediklerimin kalorilerine dikkat ediyorum canım ara öğünlerime ve su içmeye çok dikkat ediyorum. Eğer vaktim varsa yürüyorum yoksa telefonuma bir program indirdim güzel spor ve kilo verme programı. Evde her akşam o programla spor yapıyorum canım :))

Hastalıklar ve migren peşimi bırakmasada vazgeçmiyorum bu yaz kendimi iyi hissetmek istiyorum

Gun icerisinde spor yapiyot musunz.liesie yapanlar kac mil yapiyorsunz.ben 15 dk olanlaro yapiyorm 1 sefer ama fayda etmiyor sanirim.ayniyim hep

Anasinifi olduğu için çok güZel benim işim :) ama ilk gece grip oldu uykusuz uykusuz gittim okula alışmaya çalışıyoruz mecbur haftasonunu iiple çekiyorum
Canim bebisone çok geçmiş olsun.onlat hasta olmasın inşallah.
Dediğin gibi hafta sonunu iple çekiyorum.sut izni kullanıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…