2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Kızlar pazartesi tartılamadım annemdeydim ben +500 gram aldım hem adet oldum hemde okullar tatil oldugu icin hemen hemen hergun misafirlikteyiz yada bana geliyor gecen haftadan beri full hamur isi tatlı yiyorum bu haftada biyle gidiyor p azarteside kotu cıkar onumuzdeki hafta eski duzene giricem insallah 61.8_____59.5____60.00

toparla canım kendini bak ne güzel kilo veriyotdun, şeker cezası alacaksın o zaman önümüzdeki hafta

N NGY ——————----80,3---79,8
inciitanesi ——-64---63,4---62,4---62,6
BeyazBulut ——--—————-86,5
S salihas --------71.8---71.4---70.7---70.4
Hepfitim -------------108.0---107.8
ervanazlim ---86.0---85.3---84.7---84,5
bulut29 ------61.8---60.5---59.5---60
G gulizarslck ----74.4----73.3---72.4
A ahmedin_annesi ---------------------71---
Melan-kolik5 -----------------63,5--62,1

merhaba kızlar son bildirileri tarayabildim sadece bunlar vardı
Nurciloji Tosbik3 @Cedric_CT @melegimveben suukaa zeyno_82 E elif_ay S Superi5 T toronto S sakyuz sertk60 siz de katılın aramıza kilo bildirimi bekliyoruzz

Merhaba kizlarr bende dondum tekrar. Pztsi bildirim yaparim bende. Kisaca kilo verme surecimden bahsedeyim. 88.5la hamile kaldim. Ilk 3 ay 84.5a kadar indim. 99la dogum yaptim. Dogumdan sonra 92 olarak eve dondum. 5 aralikta 92 kiloydum. O gun kilo vermeye karar verdim. 5 ocakta 86 kiloya indim. O gunden sonra cok dikkat edemedim. Su an 85.3um. Ins pztesi biraz farketmis olur.

Bugün ben biraz temizliğe verdim kendimi . Biraz moral bozukluğu olsada kontrollü gitmeye çalıştım İnsallah. Ara öğünlerde ne yiyorsunuz kızlar süt de etkilensin istemiyorum . Su icsemde oğlum uyumadikca enerjim düşüyor

bundan sonra hızlanarak devam eder inşallah canım, haftanın 1. falan da seçelim isterseniz teşvik olur

Ben ara öğün yiyemiyorum su içiyorum cuma zayıflama grubun a da girdim ben yani baya istiyorum dikkat etmeye çalışıyorum yani düşünüyorum 26 yaşında yım ve istediğim kıyafetleri giyemiyorum şimdi giyemezsem ne zaman giyeceğim 50 yaşında fit olsam ne olmasam ne

bundan sonra hızlanarak devam eder inşallah canım, haftanın 1. falan da seçelim isterseniz teşvik olur
Evet ii fikir bencede. 1 ay sonra calismaya baslicam 80leri gorsem super olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…