2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

Iyi aksamlar kizlarr. Nasilsiniz. Masallah harika kilo vermissinz. Bende en son 74.9lardaymisim. Su anda 78lerde falanim. Kilo aldim. Aslinda burayi canlandirsak ne guzel olur.

Ne guzel olmus. Sanirim zayiflama takimlarindan birindesin canim. Nasil gidiyor? Faydali m? Bende girsemmi? Off kilo veremiyorum
Cidden cok faydasini görüyorum canım
Günde 5 msj yazabilirsen
Her akşam yeme içme işi bitince sabahtan akşama ne yesin ne içtim saatleriyle yazarsan
Her pazartesi ve cuma öğle 12 den önce tartılıp bildirirsen tamamdır
Öyle katı kurallar yok
Yanlış yediğin bisey olursa herkes fikrini söylüyor sende söylenenlere göre menune çeki düzen veriyosun ben başladığımda emziriyodum hiç zorlanmadim

Bi bakayim takimlara o zman. Olabilir aslinda. Bende hala emziriyorum. Ama oglusum emmeyi azaltti. O yuzden sanirim kilo almaya basladim. Insallah bugun donum noktam olsun. Yarin tartilayim bakalim

Cok guzel yuruyus yapamam ama evde leslie yapabilirim

Kızlar nasılsınız ne yapiyosunuz
merhaba canım sen nasılsın:) hatırlanmak çok güzel:) ben diyet gruplarından 55 kiloyla mezun oldum eylül ayında, o zamandan beri çok dikkat edemiyorum tartının da pili bitti iki aydır hiç tartılmadım en az 57 varımdır. 2019 hedeflerim arasında 55 kiloda sabitlenmek var. ayrıca paketli gıda yeme zinciri kırma yapmayı düşünüyorum aşırı paketli gıda tüketiyorum
senn diyet maceran nasıl gidiyor? ikizlerin nasıl?

tebrikler canım hamilelik öncesi kilona dönmüşsün azıcık dikkat etsen hedefine de rahatlıkla ulaşabilirsin bence, yapılamayacak bir kilo değil

Iyi aksamlar kizlarr. Nasilsiniz. Masallah harika kilo vermissinz. Bende en son 74.9lardaymisim. Su anda 78lerde falanim. Kilo aldim. Aslinda burayi canlandirsak ne guzel olur.
yine yazabiliriz istersen canım, ben iki aydır tartılmıyrum birz kilo aldım tekrar dikkat etmeye başlamam lazım, spora çok ara verdim 15 dk bile olsa evde bişeyler yapmak istiyorum

Şuan daha bi motive oldum canım
Verdikçe azim g3liyor çok şükür
Ikizler tam formunda
Paketli gıda hamur işi şekerli gıdalar dikkat edildikçe kilo problemi olmuyor canım

uzun süreli diyet de yoruyor insaı gerçekten, bir süre koruma şeklinde gidip kendini hazır hissettiğinde tekrar başlayabilirsin canım
Bian önce kurtulsam iyi olacak canım
Zira amaaan nasılsa verilcek diye düşündüğüm an cozutuyorum
75 görünce diyetten çok koruma tarzı devam edicem insallah

Merhaba kızlar. Bi selam vereyim dedim. Hepfitim 2. Doğumumu yaptım 50 gün önce. Ve zayıflama takımlarına girmeye karar verdim. Sen naptın? Nasılsın

Tatlim yeni görüyorum
Masallah yaşı uzun olsun bebisinin
Nasil iyi mi sen nasılsın
Ne kadarlık oldunuz
İyiyim çok şükür. Oğluşum 2 gün sonra 2 aylık olacak. Alıştık çok şükür
Sen nasılsın?

Masallah
Ben de iyiyim canim
Cocuklarin saglik problemleri olmasa arada cok daha iyi olcam
Çok geçmiş olsun canım önemli bir şey yok dimi? Yanlış hatırlamıyorsam ikizin vardı galiba napıyor minikler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…