- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi inciitanesi
-
- #1.221
Verdim de baya yıldım ama yaaCok iyi vermissin canim
Bende unutmusum burayı yaIyi aksamlar kizlarr. Nasilsiniz. Masallah harika kilo vermissinz. Bende en son 74.9lardaymisim. Su anda 78lerde falanim. Kilo aldim. Aslinda burayi canlandirsak ne guzel olur.
Ne guzel olmus. Sanirim zayiflama takimlarindan birindesin canim. Nasil gidiyor? Faydali m? Bende girsemmi? Off kilo veremiyorumBende unutmusum burayı ya
Izlenen konulardan gördüm yazdim
Cidden cok faydasini görüyorum canımNe guzel olmus. Sanirim zayiflama takimlarindan birindesin canim. Nasil gidiyor? Faydali m? Bende girsemmi? Off kilo veremiyorum
Bi bakayim takimlara o zman. Olabilir aslinda. Bende hala emziriyorum. Ama oglusum emmeyi azaltti. O yuzden sanirim kilo almaya basladim. Insallah bugun donum noktam olsun. Yarin tartilayim bakalimCidden cok faydasini görüyorum canım
Günde 5 msj yazabilirsen
Her akşam yeme içme işi bitince sabahtan akşama ne yesin ne içtim saatleriyle yazarsan
Her pazartesi ve cuma öğle 12 den önce tartılıp bildirirsen tamamdır
Öyle katı kurallar yok
Yanlış yediğin bisey olursa herkes fikrini söylüyor sende söylenenlere göre menune çeki düzen veriyosun ben başladığımda emziriyodum hiç zorlanmadim
Gelebilirsin benim takımaBi bakayim takimlara o zman. Olabilir aslinda. Bende hala emziriyorum. Ama oglusum emmeyi azaltti. O yuzden sanirim kilo almaya basladim. Insallah bugun donum noktam olsun. Yarin tartilayim bakalim
Cok guzel yuruyus yapamam ama evde leslie yapabilirimTesekkur ederim :) aksam 6 dan sonra bisey yemedim bir de hamurisi pilav makarna ekmek vs kestim tamamen, tatli da cok canim cekerse sabah saatlerinde sutlu tatli yedim. Haftanin 5 gunu hem yuruyus hem evde leslie 3 mil yaptim. Bazi gunler de eliptik bisiklete bindim.
Bir de oglum yurumeye baslamisti o zamanlar onun pesinden kosmaktan baya yorgun dusuyordum onun da etkisi olmustur.
Masallah ne guzel vermisssiniz bende irade yok ya aslinda 5 6 kilo versem tamam ama vermeyi birak aliyorumBenim de aynıervahafsa akşam 6:30 dan sonra yemedim bende dikkat ettim
Şuan hâlâ diyet grubunda kilo vermeye çalışıyorum 109 dan indim 89 a
merhaba canım sen nasılsın:) hatırlanmak çok güzel:) ben diyet gruplarından 55 kiloyla mezun oldum eylül ayında, o zamandan beri çok dikkat edemiyorum tartının da pili bitti iki aydır hiç tartılmadım en az 57 varımdır. 2019 hedeflerim arasında 55 kiloda sabitlenmek var. ayrıca paketli gıda yeme zinciri kırma yapmayı düşünüyorum aşırı paketli gıda tüketiyorumKızlar nasılsınız ne yapiyosunuz
tebrikler canım hamilelik öncesi kilona dönmüşsün azıcık dikkat etsen hedefine de rahatlıkla ulaşabilirsin bence, yapılamayacak bir kilo değilHepfitim son msjimi gormemi sagladin canim sagol :) sen yazinca bildirim geldi bir bakayim dedim. Iddiayi kazanamadim ama 1 kiloyla kacirdim kizlar 61 kiloya dustum, 1.5 ayda 9 kilo verdim. Su anda da 60 61 arasiyim sukur hamilelik oncesi kiloma dondum dunya varmis butun kiyafetlerim oluyo :)) tabi 58 olsam super olucak ama hayirlisi.
uzun süreli diyet de yoruyor insaı gerçekten, bir süre koruma şeklinde gidip kendini hazır hissettiğinde tekrar başlayabilirsin canımVerdim de baya yıldım ama yaa
Yaza kadar 72 olabilirsem ne mutlu
yine yazabiliriz istersen canım, ben iki aydır tartılmıyrum birz kilo aldım tekrar dikkat etmeye başlamam lazım, spora çok ara verdim 15 dk bile olsa evde bişeyler yapmak istiyorumIyi aksamlar kizlarr. Nasilsiniz. Masallah harika kilo vermissinz. Bende en son 74.9lardaymisim. Su anda 78lerde falanim. Kilo aldim. Aslinda burayi canlandirsak ne guzel olur.
zayıflama takımlarını kesinlikle tavsiye ederim canım çok faydalı oluyır, motive oluyor insanNe guzel olmus. Sanirim zayiflama takimlarindan birindesin canim. Nasil gidiyor? Faydali m? Bende girsemmi? Off kilo veremiyorum
Şuan daha bi motive oldum canımmerhaba canım sen nasılsın:) hatırlanmak çok güzel:) ben diyet gruplarından 55 kiloyla mezun oldum eylül ayında, o zamandan beri çok dikkat edemiyorum tartının da pili bitti iki aydır hiç tartılmadım en az 57 varımdır. 2019 hedeflerim arasında 55 kiloda sabitlenmek var. ayrıca paketli gıda yeme zinciri kırma yapmayı düşünüyorum aşırı paketli gıda tüketiyorum
senn diyet maceran nasıl gidiyor? ikizlerin nasıl?
Bian önce kurtulsam iyi olacak canımuzun süreli diyet de yoruyor insaı gerçekten, bir süre koruma şeklinde gidip kendini hazır hissettiğinde tekrar başlayabilirsin canım
Tatlim yeni görüyorumMerhaba kızlar. Bi selam vereyim dedim.Hepfitim 2. Doğumumu yaptım 50 gün önce. Ve zayıflama takımlarına girmeye karar verdim. Sen naptın? Nasılsın
İyiyim çok şükür. Oğluşum 2 gün sonra 2 aylık olacak. Alıştık çok şükürTatlim yeni görüyorum
Masallah yaşı uzun olsun bebisinin
Nasil iyi mi sen nasılsın
Ne kadarlık oldunuz
Masallahİyiyim çok şükür. Oğluşum 2 gün sonra 2 aylık olacak. Alıştık çok şükür
Sen nasılsın?
Çok geçmiş olsun canım önemli bir şey yok dimi? Yanlış hatırlamıyorsam ikizin vardı galiba napıyor minikler?Masallah
Ben de iyiyim canim
Cocuklarin saglik problemleri olmasa arada cok daha iyi olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?