- 29 Ocak 2017
- 4.524
- 8.620
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
- #1.201
Bir kaç gün ödül ver kendine sonra hemen devam et canım salma şakın kendini çok emek verdin bu kilolar için, vermek aylarını aldı ama almak çok kolay, giymek istediğin beden kıyafetin içinde hayal et kendiniSlm kizlar bende 99 larda takıldım en son 97.8 gördüm sonra yine 98 lere gectim
Sorun tabiki bende diyetten usaninca ara ara saliyorum
Senin ikizler nasıl canımSlm kizlar bende 99 larda takıldım en son 97.8 gördüm sonra yine 98 lere gectim
Sorun tabiki bende diyetten usaninca ara ara saliyorum
Canm Ilk 2 gun cok guzel gitti. Ama misafir falan geldi bozdumMerhaba canım nasıl gidiyor şekersiz günlerin
Spor adina bisey konusmadik. Bazal metabolizmama bakti gayet iyi dedi. Hatta spor yaptigimi sandi.Bölgesel hareket tavsiye etti mi canım? Nasıl bir menün var? İnşallah en kusa zamanda verirsin kilolarını
Ikizler büyüdükçe extra ilgi istiyolar haliyle yoruluyorum ama cok şükür sagliklari yerindeSenin ikizler nasıl canım
Benim de yorucu geçiyor oyun ek gıda vs derken vakit geçiveriyor spor yapmaya Halim kalmıyor pekIkizler büyüdükçe extra ilgi istiyolar haliyle yoruluyorum ama cok şükür sagliklari yerinde
Benim icin de onemli olan bu zaten
Sizin nasil gidiyo
Diyetin nasıl gidiyor canımCanm Ilk 2 gun cok guzel gitti. Ama misafir falan geldi bozdummusait bi zamanda kesin yapicam. Cunku artik bikac kilom kaldi onlari da vericem
Spor adina bisey konusmadik. Bazal metabolizmama bakti gayet iyi dedi. Hatta spor yaptigimi sandi.su ana sadece diyet verdi. 3 hafta sonra 3.8 kilo vermis olmani bekliyorum dedi. Menu aslinda klasik. Sabahlari yumurta peybor zeytin. Oglen et. Aksam sebze. Bide haftanin 2 gunu icin oglen ve aksamlari soothie tarzi biseyler yapmami istedi. Bakalim denicem ins
Listeye uymaya bugun baslayabildim.Diyetin nasıl gidiyor canım
Yorucu geçiyor canım hep bir koşuşturma ekstradan tezle de ilgilenmem gerekiyor çocuk uyusa da ders çalışsam diye bakıyorum kızım gece uykusuna yatınca da yorgunluktan hiç bişeye halim kalmıyor az oyalanıp yatıyorum ben deListeye uymaya bugun baslayabildim.cok mu yoruldum acaba ya? Canim hic bisey yapmak istemiyor.
Sen nasilsin canim? Nasil gidiyor?
Bide hem cocuk hem is hem yemek nasil yetisiyorsunuz?
Allah kolaylik versin canim. Bide tez mahveder insani bilirim. Cocuk yokken tez sirasinda kafayi yiyodum ben. O yuzden allah sana bol bol kolaylik versin ins.Yorucu geçiyor canım hep bir koşuşturma ekstradan tezle de ilgilenmem gerekiyor çocuk uyusa da ders çalışsam diye bakıyorum kızım gece uykusuna yatınca da yorgunluktan hiç bişeye halim kalmıyor az oyalanıp yatıyorum ben de
Ek gıda ne versem akşam ne yemek yaşasam derken geçiyor günler
Kizlar selaam aylardir yazamadim buraya subatta ise baslamistim 74 kiloydum su an okul tatile girdi sukur 70 kiloyum hicbi seye dikkat etmedim spor da yapmadim3 ayda 10 kilo vermem lazim esimle iddiaya girdik :)) sizin nasil gidiyor?
Neler yapmaliyim sizce? Ogluma kv bakiyordu o da gitti okul kapaninca tum gun beraberiz haliyle spora gidemicem ama oglumla beraber yuruyuse cikabilirim.
Yeme konusunda napmam lazim bilemedim
HarikaHepfitim son msjimi gormemi sagladin canim sagol :) sen yazinca bildirim geldi bir bakayim dedim. Iddiayi kazanamadim ama 1 kiloyla kacirdim kizlar 61 kiloya dustum, 1.5 ayda 9 kilo verdim. Su anda da 60 61 arasiyim sukur hamilelik oncesi kiloma dondum dunya varmis butun kiyafetlerim oluyo :)) tabi 58 olsam super olucak ama hayirlisi.
Masallah ne güzel vermişsiniz neler yaptınızHepfitim son msjimi gormemi sagladin canim sagol :) sen yazinca bildirim geldi bir bakayim dedim. Iddiayi kazanamadim ama 1 kiloyla kacirdim kizlar 61 kiloya dustum, 1.5 ayda 9 kilo verdim. Su anda da 60 61 arasiyim sukur hamilelik oncesi kiloma dondum dunya varmis butun kiyafetlerim oluyo :)) tabi 58 olsam super olucak ama hayirlisi.
Tesekkur ederim :) aksam 6 dan sonra bisey yemedim bir de hamurisi pilav makarna ekmek vs kestim tamamen, tatli da cok canim cekerse sabah saatlerinde sutlu tatli yedim. Haftanin 5 gunu hem yuruyus hem evde leslie 3 mil yaptim. Bazi gunler de eliptik bisiklete bindim.Masallah ne güzel vermişsiniz neler yaptınız
Benim de aynıTesekkur ederim :) aksam 6 dan sonra bisey yemedim bir de hamurisi pilav makarna ekmek vs kestim tamamen, tatli da cok canim cekerse sabah saatlerinde sutlu tatli yedim. Haftanin 5 gunu hem yuruyus hem evde leslie 3 mil yaptim. Bazi gunler de eliptik bisiklete bindim.
Bir de oglum yurumeye baslamisti o zamanlar onun pesinden kosmaktan baya yorgun dusuyordum onun da etkisi olmustur.
Cok iyi vermissin canimBenim de aynıervahafsa akşam 6:30 dan sonra yemedim bende dikkat ettim
Şuan hâlâ diyet grubunda kilo vermeye çalışıyorum 109 dan indim 89 a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?