- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
- Konu Sahibi inciitanesi
-
- #1.181
Bende bi deneyeyim o zaman. Bakalim nasil olacak? Hangimiz once gidersek Birbirimize haber verelimAslında ev gezmesinde tatlı aramıyorum hiç evde yapılan şerbetli tatlılarla o kadar aram yok, sörf ayıp olmasın diye-bizi beğenmiyor vs demesinler diye tadımlık alıyorum genelde sütlü tatlıya düşkünüm ben ama dışarıdaki şerbetli tatlılar fena hayır demek zor
Aslında ben de dışarı iftara gitmeyi hiç düşünmüyordum da Geçen hafta iki ev gezmesine gittik yemeği yiyene kadar çocuğu oyaladık sonra da az oturup erkenden kalktık uyku saati biraz gecikmiş oldu sıkıntı olmadı öyle olunca dışarda da oyalayabikiriz diye düşündüm de sıkıntı olmaz inşallah
Ya ben 5 araliktan beri 17 kilo verdim. O yuzden su an cok veremiyirum sanirim. Haftaya diyetisyene gidicem. Yag kilo olcumu yaptiricam. O zamana kadar beden kitle indeksinde normal sinirina inebilirsem cok sevinicem. Bakalim diyetisyen ne dicek?Aslına tarife bile gerek yok çok fazla kilolar değiş istediğimiz benim de 3kilım var fazladan sadece, birkaç hafta kuru meyveyle hurmayla geçiştirsek öyle bile verilebilir
Dile kolay ama yapmaya zor
Sen cok azimlisin canim masallah. Sakin bozma. Hep olmak istedigin kiloyla olmak isredigin yerde olmak istedigin insanlarla oldugun ani hayal et.Ayyy maşallah suphanallah canım:) darısı başımıza:)
Iradesizlik ve sen. Bence alakasi yok. Sakin moralini bozma. Az az da olsa gitsin bosver. Benimde en buyuk hatam oydu. 2 kilo veriim hemen bozardim. Su an yeme tarzimi degistirdim. Mesela kac aydir beyaz un yemiyordum. Ramazan geldi pidesine hayir diyemiyorumsuukaa Maşallah kızlar sizin az kalmış benim daha çok yolum var benim problemim de hemen azıcık kilo veriyim sanki hedefe ulaşmış gibi ipin ucunu bırakıyorum bu hafta hiç dikkat etmedim mesela ahh sürekli yapabilsem çok iradesizim ya
Boyun kac canimHedef 65 Canım, 70 olursa da olur:) ama 65 i zorlayacağım canım
Aynen canım yeme alışkanlığımı değiştirsem sorun çözülecek aslında ama işte gel nefsime anlatBende bi deneyeyim o zaman. Bakalim nasil olacak? Hangimiz once gidersek Birbirimize haber verelim
Ya ben 5 araliktan beri 17 kilo verdim. O yuzden su an cok veremiyirum sanirim. Haftaya diyetisyene gidicem. Yag kilo olcumu yaptiricam. O zamana kadar beden kitle indeksinde normal sinirina inebilirsem cok sevinicem. Bakalim diyetisyen ne dicek?
Sen cok azimlisin canim masallah. Sakin bozma. Hep olmak istedigin kiloyla olmak isredigin yerde olmak istedigin insanlarla oldugun ani hayal et.
Iradesizlik ve sen. Bence alakasi yok. Sakin moralini bozma. Az az da olsa gitsin bosver. Benimde en buyuk hatam oydu. 2 kilo veriim hemen bozardim. Su an yeme tarzimi degistirdim. Mesela kac aydir beyaz un yemiyordum. Ramazan geldi pidesine hayir diyemiyorum
165 canımBoyun kac canim
Boyunda uzun aslinda. Kendini sıkma. Kucuk hedefler belirleyerek git. 65i dusunme su an. 75i gozune kestir. 75e gelince biraz bekle. Sonra 70i gozune kestir. Yavas yavas. Ben oyle zayiflayabildim cok sukur. 10 senedir 84un altina inememis biri olarak soyluyorum. 10 senedir diyet yapiyorum guya. Ama hedefimi hep 70 tutunca bir anda 14 kilo gitmedi tabi. Moralim bozuldu hedefe ulasamayinca. Baktim olmuyor. Kucul kucuk gidiyorum. Sukur165 canım
Doğru söylüyorsun canım ben de öyle yapayım artık yoksa dediğin gibi insanın morali bozuluyor sonra Şevki kırılıyorBoyunda uzun aslinda. Kendini sıkma. Kucuk hedefler belirleyerek git. 65i dusunme su an. 75i gozune kestir. 75e gelince biraz bekle. Sonra 70i gozune kestir. Yavas yavas. Ben oyle zayiflayabildim cok sukur. 10 senedir 84un altina inememis biri olarak soyluyorum. 10 senedir diyet yapiyorum guya. Ama hedefimi hep 70 tutunca bir anda 14 kilo gitmedi tabi. Moralim bozuldu hedefe ulasamayinca. Baktim olmuyor. Kucul kucuk gidiyorum. Sukur
Diyet grubuna yazacağım menüyü buraya yazmışım nasıl oldu anlamadımmorordek bugünkü MEnüm
Kahvaltı: tost,domates salatalık
Ara:sütlü kahve
Öğle: tarçınlı süt, 2kuru incir, 2ceviz, 6fındık
16.00 mercimek çorba, tavuklu kabak
20.30 yoğurt salata
22.00 adaçayı
Su 2lt, 50mekik, 250 ipCikilatacanavari
Akşam yemeği için eşimi beklersem çok acıkıyorum o zamana kadar çok kaçamak yapıyorum hem de akşam yemeği geçe kalmış oluyor bugün Farklı bir sistem denedim inşallah gece acıkmam
Iyi olmus.Diyet grubuna yazacağım menüyü buraya yazmışım nasıl oldu anlamadım
Ahahah ben de diyorum burda beni niye etiketlediDiyet grubuna yazacağım menüyü buraya yazmışım nasıl oldu anlamadım
Evet ördeğim sensiz olmazAhahah ben de diyorum burda beni niye etiketledi
Bizi çok seviyorsun di mi her yerde olmamızı istiyorsun
Ahahah buradakiler kaçışmasın sonra ne oluyor yaa diyeEvet ördeğim sensiz olmaz
Ceza yazmaya bu topikte de devam et diye etiketledim seni
3kişi kaldık zaten herkes gittiAhahah buradakiler kaçışmasın sonra ne oluyor yaa diye
Onları da kaçırmayayım ben o zaman3kişi kaldık zaten herkes gitti
Masallah canim. Aman motivasyonunu kaybetme. 10 kilo vermissin az degil.Slm kizlar bende 99 larda takıldım en son 97.8 gördüm sonra yine 98 lere gectim
Sorun tabiki bende diyetten usaninca ara ara saliyorum
Merhaba canım nasıl gidiyor şekersiz günlerinIyi aksamlar kizlar. Sekersiz 21 gune bugun basladim. Ilk gun super gecti. Insallah yatana kadar bisey yemicem.
Bölgesel hareket tavsiye etti mi canım? Nasıl bir menün var? İnşallah en kusa zamanda verirsin kilolarını85.3 ~ 84.7 ~84.3 ~83.7~ 82.7 ~81.6 ~79.6~80.4~79.4~78.1~ 77.2 ~ 78.5~75.7 ~76lar(1 ay boyunca)~ 74.5~ 74.9
Gunaydin kizlar. Ben yine bildirim icin burdayim. Sabah diyetisyene gittim. Bundan onceki 17 kilomu diyetisyensiz vermistim. Ama artik 74lerde takildim kaldim. Bende hemen profesyonel destek almaya karar verdim. Yag su oranim ne ne kadar vermem gerekiyor diye. Bacaklardan 2ser kilo, kollardan yarimsar kilo, govdedende 4 kilo olmak uzere 9 kilo daha vermem gerekiyormus. Bismillah deyip basladim hadi hayirlsii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?