:)2017'DE ANNE OLACAĞINA İNANANLAR:)

Ben daha 1 ay önce evlendim bi belirti yok göbeğim davul gibi şiş sadece gaz şişkinliği gibi bide sürekli sağ kasıkta iğne batması tabiri olan şey var

1 aylık evliyken bende 10 gün gecikmiştim testlerimde idrar hep negatif çıkıyordu sonra gidip kan verdim fakat balayı enfeksiyonuymus kan verip eve geldikten sonra adet oldum :) idrar yaparken yanma çok sik idrara çıkma karinda batma vardı bendede buda enfeksiyon dan mis bilgin olsun cnm

Amin inşallah paylaşırım tabiki klomen ardından catlatma iğnesi olmadın mı peki canım evet benimde bu ay dediğin gibi oldu hep aklımdaydı ama hep dua ettim Rabbim bilir
olmadım canım vurmadı hayırlısıyla inşallah sen sevinirsin gülüm haberlerini bekliyorum

Kizlar benim adetim 1 hafta geçti kan degerim 253 çıktı ama beta hcg degerim 3 gunde bir artiyor 2 gunde bir artmasi lazimmis birde degerim cok az degil mi yardımci olur musunuz
canım geç döllenme olabilir ondan artsın da keseyi hayırlısıyla gördükten snra için rahatlayacaktır hele kalp atışını da duyduktan sonra yemene içmene iyi dikkat et gülüm yoğurt süt yumurta falan

Ben daha 1 ay önce evlendim bi belirti yok göbeğim davul gibi şiş sadece gaz şişkinliği gibi bide sürekli sağ kasıkta iğne batması tabiri olan şey var
canım çoğu anne adayı bir şey hissetmiyor adet olacağını düşünüyor

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 6 ocak
2.@Kereminannesi22
3.@darkgirl1906
4.@hiranur3419
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 4 aralık
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@moonlight2135
31.@kemanist
32.@kitapkurduyum_
33.@

şimdiden 3 tane hamişimiz oldu maşallah

2017 için bir bu anne konumuz var bir de geçen seneki konumdan devam ettiğimiz yeni listede var bakalım ikisi de dolup taşsın annelerle hayırlarla inşallah amin

ya kızlar siz telefonla konuşmuyor musunuz hic? ben az once telefonla konusyodum yıne 8-9 dk oldu mesela.... ve bebek delı gıbı hareket edıyor... acaba rahatsız mı olıuyor? sizin ki hareket edıyor mu telefonla konusurken farkettınız mı hıc?

bilmiyorum canım hamiş arkadaşlar cevap verir heralde ? radyasyon yayıyor sonuçta acaba rahatsız mı oluyor

bi kaç gün sonra canım yeni evlendim kimlikler değişti eşimin sigortasına gecicem flan ondan sonra

Kizlarr bugün yine hastaneye gittim kan degerim 253 tü.2 gunde 292 olmus; ( artmiyor doktor cumaya kadar bekleyelim dedi boyle beta hcg degeri az az artan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…