- 19 Temmuz 2016
- 52
- 14
- 3
- 35
var canım evet hayırlı uğurlu olsunBakarmısınız silik öizgi varmı sizce
olmadım canım vurmadı hayırlısıyla inşallah sen sevinirsin gülüm haberlerini bekliyorumAmin inşallah paylaşırım tabiki klomen ardından catlatma iğnesi olmadın mı peki canım evet benimde bu ay dediğin gibi oldu hep aklımdaydı ama hep dua ettim Rabbim bilir
canım geç döllenme olabilir ondan artsın da keseyi hayırlısıyla gördükten snra için rahatlayacaktır hele kalp atışını da duyduktan sonra yemene içmene iyi dikkat et gülüm yoğurt süt yumurta falanKizlar benim adetim 1 hafta geçti kan degerim 253 çıktı ama beta hcg degerim 3 gunde bir artiyor 2 gunde bir artmasi lazimmis birde degerim cok az degil mi yardımci olur musunuz
canım çoğu anne adayı bir şey hissetmiyor adet olacağını düşünüyorBen daha 1 ay önce evlendim bi belirti yok göbeğim davul gibi şiş sadece gaz şişkinliği gibi bide sürekli sağ kasıkta iğne batması tabiri olan şey var
sonucunu bize de bildir canım listemize ekleyeyim mi seni de:)Salı yaltıracağım teşşekür ederimmm
ekle cınım inşallah vardır kan testi yaptırmadan pek emin olmak istemiyorum o yüzdende kaptırmıyorumsonucunu bize de bildir canım listemize ekleyeyim mi seni de:)
bilmiyorum canım hamiş arkadaşlar cevap verir heralde ? radyasyon yayıyor sonuçta acaba rahatsız mı oluyorya kızlar siz telefonla konuşmuyor musunuz hic? ben az once telefonla konusyodum yıne 8-9 dk oldu mesela.... ve bebek delı gıbı hareket edıyor... acaba rahatsız mı olıuyor? sizin ki hareket edıyor mu telefonla konusurken farkettınız mı hıc?
bilmiyorum canım hamiş arkadaşlar cevap verir heralde ? radyasyon yayıyor sonuçta acaba rahatsız mı oluyor[/QUOTE
bende tedrgn oluyorum işte kımsede bısey yazmıyor(
kan tahlili sonucunu bize yaz canım ne zaman gideceksinekle cınım inşallah vardır kan testi yaptırmadan pek emin olmak istemiyorum o yüzdende kaptırmıyorum
tamam canım hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruzbi kaç gün sonra canım yeni evlendim kimlikler değişti eşimin sigortasına gecicem flan ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?