:)2017'DE ANNE OLACAĞINA İNANANLAR:)

amin hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin cümlemize canım benim sen ne kadardır istiyorsun bebek
Bu 2. Ayım acelem yok zamana bıraktım aslında ama düşüncesi bile heyecanlandırıyor hemen olsun istiyorsun 14 aylık evliyim.Bu ay ovulasyon testi kullandım en koyu çizgi olduğu gün ve ondan 2 gün önceyi değerlendirebildim ama umudum yok.hep 3-4 gün üst üste denemeyle hamile kaldıklarını yazıyorlar Siz ne zamandır istiyorsunuz

aldim canim ona ragmen gelmemisti bugün geldi

ayni dert bende de var hic sorma
bazen uzun zaman konuya bakmayınca da gelmediği oluyor canım ben de 85 kiloydum sonra 3 ay klomen falan da kullanınca kilo oldu 100 artık yoruyor kilo insanı bebek de olmayınca daha da üzülüyorsun akşamları ekmek falan yemiyorum artık su içemiyorum işte sorun ondan da büyüyor

ben de 3 senelik evliyim canım benim 2 seneyi geçti
inşallah hemen olur hayırlarla sağlıkla senin bizim gibi beklemezsin inşallah canım benim kafana hiç takma bizim biraz da taktığımızdan olmuyor heralde ben artık birkaç ay sonra aşılama düşünüyorum sabrım kalmadı belki tedavidedir kısmetimiz

benim suyla problemim yok günde 3 litra bazen daha fazla ictigim oluyir canim siteyerek iciyorum seviyorum. bende de insülin direnci var meyveye ket vurmam lazim yapamiyorum . 70 kiloyum bu arad

benim suyla problemim yok günde 3 litra bazen daha fazla ictigim oluyir canim siteyerek iciyorum seviyorum. bende de insülin direnci var meyveye ket vurmam lazim yapamiyorum . 70 kiloyum bu arad
senin kilon iyiymiş canım sıkma canını anam bir bardak su içmeden gün geçtiği oluyor

ben 4 yillik evleyim evlendigimden beri hic korunmadim canim ama naip olmadi. bi bucuk sene sonra ilacla 3 defa denedim ilkinde dis gebelik olustu. daha sonra iki asilama yapildi son asilamam agustosta oldu onda da kimyasalla sonuclandi. simdi genetik testlerini verdim bekliyorum tüp bebge baslayacagiz duruma göre

biz 7-8 ay korunmuştuk şimdi çok pişmanım ama eşimde korunmak istemişti

senin kilon iyiymiş canım sıkma canını anam bir bardak su içmeden gün geçtiği oluyor
benim boyum 1.64 canim bacaklarim cöp gibi ne varsa üst bölgede var ne yapacagim bilmem

biz 7-8 ay korunmuştuk şimdi çok pişmanım ama eşimde korunmak istemişti
ben durumumu bildigim icin hic korunmadim canim . ama üzülme vardir bunda da bi hayir. bak ben korunmadim ama genede olmadi yani

benim boyum 1.64 canim bacaklarim cöp gibi ne varsa üst bölgede var ne yapacagim bilmem
bölgesel hareket et o zamaan canm kol hareketleri falan bel hareketleri benim de karın çevrem var heğ bir de üst bacaklarım kalça

ben durumumu bildigim icin hic korunmadim canim . ama üzülme vardir bunda da bi hayir. bak ben korunmadim ama genede olmadi yani
ben hep hemen hamile olayım istedim ama işte eşim bekleme taraftarıydı o zaman da yok deseydim keşke ahh ahh

bölgesel hareket et o zamaan canm kol hareketleri falan bel hareketleri benim de karın çevrem var heğ bir de üst bacaklarım kalça
bi ara sporla baya vermistim tekrar baslayacagim insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…