- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi minik_prince
-
Bende mide bulantısı yok cnm tek gaz var bendede arada kask ağrm oluyor o kadar cnmCevaplarınızı Bekliyorum Kızlar İlk Hamileliğim değil ama her hamilelik farkli olduğu için Soruyorum
VAllah kuzum benim ilk gebeliyimde 5-6 haftaligimdan bashlamishti hatta 2-3 lokma yiyordum ondan sonrasini yiyemiyordum bulantim kalkiyordu:))))ama benim kendi yontemim var bulanti oldugu anda hemen burnumu sikiyorum geciyorCevaplarınızı Bekliyorum Kızlar İlk Hamileliğim değil ama her hamilelik farkli olduğu için Soruyorum
O cok kishide var surekli bisheyler yemezse sanki acliktan bayilacak:)))))))Bende Şuan Bulantı tam denmezde miğdem kazınıyo ha bire açlık hissi var yemessem bulanıcak gibi
Aaa o zaman yine olacak cok kishide tekrarlanir bazilarinda tekrarlanmaz:)))))))aynen öyle sonrası nasıl olur allah bilir bulantılar başlarmı bilemiyorum ilk gebeliğimde çok çektim öyle burun kapatmakla olucak giib değildi
Ne demek kuzum hepimiz birbirimize yardimci olmaliyizTeşekkürler Rahatlatıcı yazıyorsunuz :)
Merhaba, 15. haftamdayım 7. haftada bulantım başladı ve bu günlerde yeni yeni azaldı :) Hiç geçmez gibi geliyor ama zamanla azalıyormuş çok şükür .Merhabalar Bende Almanyadan
6+3 günlük hamile bir anne adayıyım
Bulantılarınız ne zaman Başladı şuanki durumunuz nasıl Kızlar ?
Bunu kesinlikle deniycem ögürmekten tükendim iki haftadırVAllah kuzum benim ilk gebeliyimde 5-6 haftaligimdan bashlamishti hatta 2-3 lokma yiyordum ondan sonrasini yiyemiyordum bulantim kalkiyordu:))))ama benim kendi yontemim var bulanti oldugu anda hemen burnumu sikiyorum geciyorsende bashladimi???
MerhabalarYeniolan anne adaylarimiz bu topici acmakta maksadim birbirinizle bildiklerinizi ve bilmediklerinizi paylashmanizdir
Not: en son adet oldugunuz tarihi yazarsaniz kim buyuk kim kucuk belli olacak(SAT)
23 mart SATYeniolan anne adaylarimiz bu topici acmakta maksadim birbirinizle bildiklerinizi ve bilmediklerinizi paylashmanizdir
Not: en son adet oldugunuz tarihi yazarsaniz kim buyuk kim kucuk belli olacak(SAT)
Kuzum hic tedirgin falan olma misal bizim doktorlar bazisi muayine etmezler sadece bir folik asit yazip gonderirler bazilariysa muayine ederler ilk once karindan daha kucukse alttan :))))))Kızlarrr selammm perşembe günü doktora gidicem çok tedirginim giden var mı aranızda alttan da muayene ediyorlar mı
Ishe yaradimi oyle yapman??Bunu kesinlikle deniycem ögürmekten tükendim iki haftadırson adet tarihi 24 şubat darısı size
Yavash yavash bashlar kuzum:)))))))))anladım 3 gün sonra bende 7 haftama giriyorum inşallah yavaş yavaşmı başladı yoksa birgünde hemen şiddetli bir şekildemi başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?