2018-2019 anne adaylarimiz:))))

Cevaplarınızı Bekliyorum Kızlar İlk Hamileliğim değil ama her hamilelik farkli olduğu için Soruyorum
VAllah kuzum benim ilk gebeliyimde 5-6 haftaligimdan bashlamishti hatta 2-3 lokma yiyordum ondan sonrasini yiyemiyordum bulantim kalkiyordu:))))ama benim kendi yontemim var bulanti oldugu anda hemen burnumu sikiyorum geciyorsende bashladimi???

aynen öyle sonrası nasıl olur allah bilir bulantılar başlarmı bilemiyorum ilk gebeliğimde çok çektim öyle burun kapatmakla olucak giib değildi

Merhabalar temmuz 2017 annesiyim kısmetse aralık 2018 annesi olacagım :) herkesın hamılelıklerı hayırlı olsun

Merhabalar Bende Almanyadan
6+3 günlük hamile bir anne adayıyım
Bulantılarınız ne zaman Başladı şuanki durumunuz nasıl Kızlar ?
Merhaba, 15. haftamdayım 7. haftada bulantım başladı ve bu günlerde yeni yeni azaldı :) Hiç geçmez gibi geliyor ama zamanla azalıyormuş çok şükür .

VAllah kuzum benim ilk gebeliyimde 5-6 haftaligimdan bashlamishti hatta 2-3 lokma yiyordum ondan sonrasini yiyemiyordum bulantim kalkiyordu:))))ama benim kendi yontemim var bulanti oldugu anda hemen burnumu sikiyorum geciyorsende bashladimi???
Bunu kesinlikle deniycem ögürmekten tükendim iki haftadırson adet tarihi 24 şubat darısı size

Merhabalar
En son adet tarihim 19 mart
Gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı, kan testi yaptırdım beta 120.3 çıktı
Geceleri terlemem var normal mi acaba? Duygularım da çok karışık

Kızlarrr selammm perşembe günü doktora gidicem çok tedirginim giden var mı aranızda alttan da muayene ediyorlar mı

Kızlarrr selammm perşembe günü doktora gidicem çok tedirginim giden var mı aranızda alttan da muayene ediyorlar mı
Kuzum hic tedirgin falan olma misal bizim doktorlar bazisi muayine etmezler sadece bir folik asit yazip gonderirler bazilariysa muayine ederler ilk once karindan daha kucukse alttan :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…