2018-2019 anne adaylarimiz:))))

Benimki de sat 20 Bugün doktora gittim ama keseyi tam göremedi haftaya gelin dedi bhcg 1914 çıktı alttan falan da bakmadı
Masallah canim gozun aydin tebrikler iyi cikmis senin deger bugun verdigin kan dimi benim dun 664tu bidaha vermicem kan haftaya gel demisti carsamba giderim.

Masallah canim gozun aydin tebrikler iyi cikmis senin deger bugun verdigin kan dimi benim dun 664tu bidaha vermicem kan haftaya gel demisti carsamba giderim.
Herkesinki farklı çıkıyormuş canım doktor keseyi görmenin önemli olduğunu söyledi haftaya bakalım nasıl geçecek Hayırlısı ile inşallah

hamileliğim boyunca bir bebek hemşiresi ile beraber lohusa eğitimi alıyorum . Oğluma hamileyken yurt dışındaydım orda keşfetttim bunu şimdi Türkiye'de de buldum . Harika bir şey tavsiye ederim . Doğum sonrası da devam edecekler.

Kızlar benm sat 29 maart. Dun batti ve testte çift çizgi cıktı. Takvime göre 4+1.
5-6 gün sonra dr a gitsem sıkıntı olur mu?
Hayırlı olsun canım Bence sabredebilirsen geç gitmenin bir mahsuru yok, ama betahcg değerini ölçtürmekte fayda var, emin olmak için Benim sat 20 mart dün gittim doktora keseyi görmek için haftaya gelin dedi Aslında ne kadar geç gidersen o kadar net oluyor sonuç sanki

Teşekkür ederim canm seninde gözün aydın. Ben sürekli gidip gelmek istemediğim için diyorum biraz bekliym

Teşekkür ederim canm seninde gözün aydın. Ben sürekli gidip gelmek istemediğim için diyorum biraz bekliym
valla durabiliyorsan bekle ben de duracam diyodum yine belki problem vardır diye gidiyim dedim keseyi göremedi sat 21 mart benim de 7. 8. haftada gitmek en iyisi kanama falan da yoksa, benim gitmemin bi artısı oldu işte folik asit başlattı

Ben zaten 4 aydır folik asit düzenli kullanıyordum canm. Arada adet sancısı gibi sancim oluyo onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür. Bekliyim o zaman

Ben zaten 4 aydır folik asit düzenli kullanıyordum canm. Arada adet sancısı gibi sancim oluyo onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür. Bekliyim o zaman
o sancılar bende de var kramp gibi de oluyor hatta normal mi bilmiyorum ben de , ilk mi canım senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…