- Konu Sahibi minik_prince
-
Masallah canim gozun aydin tebrikler iyi cikmis senin deger bugun verdigin kan dimi benim dun 664tu bidaha vermicem kan haftaya gel demisti carsamba giderim.Benimki de sat 20Bugün doktora gittim ama keseyi tam göremedi haftaya gelin dedi bhcg 1914 çıktı alttan falan da bakmadı
Herkesinki farklı çıkıyormuş canımMasallah canim gozun aydin tebrikler iyi cikmis senin deger bugun verdigin kan dimi benim dun 664tu bidaha vermicem kan haftaya gel demisti carsamba giderim.
TebriklerAmin canım cümlemiz için insallah :)
Kanda belli olmazki ultrasonda gorunecekAmin insallah canımmm Evet canım doktorda ihtimali var 3 haftalığa göre kan değerin yüksek biraz dedi cumartesi tekrar kan vericem ozaman ikiz veya değil anlaşılıcak
evet evet önemli tabii inşallah sorunsuz alırız haberleriniHerkesinki farklı çıkıyormuş canımdoktor keseyi görmenin önemli olduğunu söyledi haftaya bakalım nasıl geçecek Hayırlısı ile inşallah
Hangi şehirdesiniz acaba ?hamileliğim boyunca bir bebek hemşiresi ile beraber lohusa eğitimi alıyorum . Oğluma hamileyken yurt dışındaydım orda keşfetttim bunu şimdi Türkiye'de de buldum . Harika bir şey tavsiye ederim . Doğum sonrası da devam edecekler.
Hayırlı olsun canımKızlar benm sat 29 maart. Dun batti ve testte çift çizgi cıktı. Takvime göre 4+1.
5-6 gün sonra dr a gitsem sıkıntı olur mu?
Ben gaziantepteyim ama duymadım burda öyle birşey Yaptığınız çalışmaları burda paylaşırmısınızİstanbul
Teşekkür ederim canm seninde gözün aydın. Ben sürekli gidip gelmek istemediğim için diyorum biraz bekliymHayırlı olsun canımBence sabredebilirsen geç gitmenin bir mahsuru yok, ama betahcg değerini ölçtürmekte fayda var, emin olmak için Benim sat 20 mart dün gittim doktora keseyi görmek için haftaya gelin dedi Aslında ne kadar geç gidersen o kadar net oluyor sonuç sanki
valla durabiliyorsan bekle ben de duracam diyodum yine belki problem vardır diye gidiyim dedim keseyi göremedi sat 21 mart benim de 7. 8. haftada gitmek en iyisi kanama falan da yoksa, benim gitmemin bi artısı oldu işte folik asit başlattıTeşekkür ederim canm seninde gözün aydın. Ben sürekli gidip gelmek istemediğim için diyorum biraz bekliym
Ben zaten 4 aydır folik asit düzenli kullanıyordum canm. Arada adet sancısı gibi sancim oluyo onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür. Bekliyim o zamanvalla durabiliyorsan bekle ben de duracam diyodum yine belki problem vardır diye gidiyim dedim keseyi göremedi sat 21 mart benim de 7. 8. haftada gitmek en iyisi kanama falan da yoksa, benim gitmemin bi artısı oldu işte folik asit başlattı
o sancılar bende de var kramp gibi de oluyor hatta normal mi bilmiyorum ben de , ilk mi canım senin?Ben zaten 4 aydır folik asit düzenli kullanıyordum canm. Arada adet sancısı gibi sancim oluyo onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür. Bekliyim o zaman
Ilk canm peki senin hiç kanama oldu mu? Bende sadece yeşil gibi akıntı oldu bir iki gün geçtio sancılar bende de var kramp gibi de oluyor hatta normal mi bilmiyorum ben de , ilk mi canım senin?
kanama yok son 3 4 gündür sarı akıntım var o da normalmişş, ama yeşil normal değil gibi enfeksiyon olabilir .. bilemedim.Ilk canm peki senin hiç kanama oldu mu? Bende sadece yeşil gibi akıntı oldu bir iki gün geçti
Ilk defa öyle oldu canm koku falan yoktu geçti çok şükür. Ama çok değişik bi akıntıydı demekki gebeliktenmiskanama yok son 3 4 gündür sarı akıntım var o da normalmişş, ama yeşil normal değil gibi enfeksiyon olabilir .. bilemedim.
hmm evet koku yoksa doğrudur ya rengi tam çıkartamadın. yeşil deyince ben öyle düşündüm canım.Ilk defa öyle oldu canm koku falan yoktu geçti çok şükür. Ama çok değişik bi akıntıydı demekki gebeliktenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?