2018-2019 anne adaylarimiz:))))

Ben de yeni ogrenen panik annelerdenim 16 mart son adetim 18inde bhcg 25 ti.20 sinde 108 . 24 nisanda da 800 cikti sonuclarim nasil sizce kac haftaligim

1 kurtajim gecen ayda 1 kimyasal yasadim
Kimyasal gebelikte klomen ve catlatma ignesiyle kalmistim dis gebelikten korktuk duzgun katlanmayinca dusuk ignesiyle dustu ardina tedavisiz hemen kaldim
hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun canım, ben dün dolanırken burda 3 drye gidip 2sinin dış gebelik deyip kadına iğne vuracaklarını okudum neyseki vurdurmamış tüylerim diken diken oldu, ayırt edilemiyor mu yaa Allah bilir de.

1 kurtajim gecen ayda 1 kimyasal yasadim
Kimyasal gebelikte klomen ve catlatma ignesiyle kalmistim dis gebelikten korktuk duzgun katlanmayinca dusuk ignesiyle dustu ardina tedavisiz hemen kaldim
kimyasalı bi açıklar mısınız lütfen? kan değeri gebe çıkıp kese ve bebek olmayınca mı peki boş gebelik kese var bebek yok muuu.. peki nasıl emin olabiliyorlar bebeğin gelişmeyeceğinden de iğne ile düşürtüyorlar 8 9 haftada bebek oluşan da duydum...Allahım kafamda deli sorular..

Bhcg duzgun artmiyor 28 49 100 110 2 gunde bir artisim boyleydi

ne zaman 28di acaba, benim battan 2 gün sonra 310du değildir inşallahh yaa..
Yok panik yapma cok guzel degerin dis gebelik ve kimyasal da o kadar bile yukselemiyor benim bu gebeligim 4 gun gecikmeme ragmen 25 ten katladi 800 e geldik gecen ayki 28 di 110 a anca cikti. Kurtaj oldugum bebegimi de 6 gun gecikmeli 382 olarak ogrenmistim. Tek yumurta ikizi oldugu icin biri gelisti digeri gelisemedi. 9. Haftaya dogru kalbi durdu.

canım beni umutlandırdın sağol, ama sana çok geçmiş olsun. şimdi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…