- Konu Sahibi minik_prince
-
hayırlı olsun tebrikler, 6 haftalık galiba, niye o kadar bekledin acaba:))Ben de yeni ogrenen panik annelerdenim 16 mart son adetim 18inde bhcg 25 ti.20 sinde 108 . 24 nisanda da 800 cikti sonuclarim nasil sizce kac haftaligim
Amin canım cümlemiz için insallah :)inşallah hayırlı haberler canım tebrikler bu arada.
4 gun gecikmeyle 25 cikinca panik olduk ama sukur katladi 3 e katlayarak gidiyor ortalamada c.tesi gorebilirmisimhayırlı olsun tebrikler, 6 haftalık galiba, niye o kadar bekledin acaba:))
çoğul mu acabaa tedavi ile mi peki..?4 gun gecikmeyle 25 cikinca panik olduk ama sukur katladi 3 e katlayarak gidiyor ortalamada c.tesi gorebilirmisim
1 kurtajim gecen ayda 1 kimyasal yasadimçoğul mu acabaa tedavi ile mi peki..?
hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun canım, ben dün dolanırken burda 3 drye gidip 2sinin dış gebelik deyip kadına iğne vuracaklarını okudum neyseki vurdurmamış tüylerim diken diken oldu, ayırt edilemiyor mu yaa Allah bilir de.1 kurtajim gecen ayda 1 kimyasal yasadim
Kimyasal gebelikte klomen ve catlatma ignesiyle kalmistim dis gebelikten korktuk duzgun katlanmayinca dusuk ignesiyle dustu ardina tedavisiz hemen kaldim
kimyasalı bi açıklar mısınız lütfen? kan değeri gebe çıkıp kese ve bebek olmayınca mı peki boş gebelik kese var bebek yok muuu.. peki nasıl emin olabiliyorlar bebeğin gelişmeyeceğinden de iğne ile düşürtüyorlar 8 9 haftada bebek oluşan da duydum...Allahım kafamda deli sorular..1 kurtajim gecen ayda 1 kimyasal yasadim
Kimyasal gebelikte klomen ve catlatma ignesiyle kalmistim dis gebelikten korktuk duzgun katlanmayinca dusuk ignesiyle dustu ardina tedavisiz hemen kaldim
Bhcg duzgun artmiyor 28 49 100 110 2 gunde bir artisim boyleydikimyasalı bi açıklar mısınız lütfen? kan değeri gebe çıkıp kese ve bebek olmayınca mı peki boş gebelik kese var bebek yok muuu.. peki nasıl emin olabiliyorlar bebeğin gelişmeyeceğinden de iğne ile düşürtüyorlar 8 9 haftada bebek oluşan da duydum...Allahım kafamda deli sorular..
ne zaman 28di acaba, benim battan 2 gün sonra 310du değildir inşallahh yaa..Bhcg duzgun artmiyor 28 49 100 110 2 gunde bir artisim boyleydi
Yok panik yapma cok guzel degerin dis gebelik ve kimyasal da o kadar bile yukselemiyor benim bu gebeligim 4 gun gecikmeme ragmen 25 ten katladi 800 e geldik gecen ayki 28 di 110 a anca cikti. Kurtaj oldugum bebegimi de 6 gun gecikmeli 382 olarak ogrenmistim. Tek yumurta ikizi oldugu icin biri gelisti digeri gelisemedi. 9. Haftaya dogru kalbi durdu.ne zaman 28di acaba, benim battan 2 gün sonra 310du değildir inşallahh yaa..
canım beni umutlandırdın sağol, ama sana çok geçmiş olsun. şimdi peki?Yok panik yapma cok guzel degerin dis gebelik ve kimyasal da o kadar bile yukselemiyor benim bu gebeligim 4 gun gecikmeme ragmen 25 ten katladi 800 e geldik gecen ayki 28 di 110 a anca cikti. Kurtaj oldugum bebegimi de 6 gun gecikmeli 382 olarak ogrenmistim. Tek yumurta ikizi oldugu icin biri gelisti digeri gelisemedi. 9. Haftaya dogru kalbi durdu.
Daha bilmiyoruz goremedik :) cumartesi randevum var bakalimçoğul mu yani?
hadi hayırlısı:)Daha bilmiyoruz goremedik :) cumartesi randevum var bakalim
Teşekkür ederim canım izmirdeyim cumartesi günü gidicem doktorainşallah hayırlı haberler canım tebrikler bu arada.
hayırlı haberlerle inşallah.Teşekkür ederim canım izmirdeyim cumartesi günü gidicem doktora
:)) aynıyız senle.21 mart sat, 23 nisanda bHCG yaptırıp hamileliğimi öğrendim ben de...
Benimki de sat 20:)) aynıyız senle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?