- 24 Nisan 2018
- 26
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi minik_prince
-
arkadaşlar sizeHosh gorduk kuzum haaa biz olmayinca bsshlamishsin yine dovulecen haaaakuzum bol bol dinlen ilk 3 ayi yatarak gecirtmeye dikket et merak etme sen ilk lekelenmeyle hamile kaldin hamileliyin boyunca olacak lekelenmeler korkma
Kuzum hamile arkadashlari etiketlersen daha cok yardimci olacaklarArkadaşlar siz
arkadaşlar size
bir kaç soru sorabilirmiyim☺☺
Tamam cnm etiketlerim ama şuanda kimse bilmiyor hamile oldugumu braz zaman gecsn kesnlessn ogrensnler etiketlerimKuzum hamile arkadashlari etiketlersen daha cok yardimci olacaklardiger arkadashlardan kimi istersen etiketle
Yok kuzum galiba anlamadin sen beni bu topicte soylemishtimTamam cnm etiketlerim ama şuanda kimse bilmiyor hamile oldugumu braz zaman gecsn kesnlessn ogrensnler etiketlerim
Cok saol kuzum aynen❤❤❤❤❤hayırlı olsun yeni topik benim sat 21 mart daha doktora gitmedim, bakalım inşallah iyi olur. Sorularımızı yaşadıklarımızı paylaşalımminik_prince çok iyi düşünmüşsün ..
Dualarimiz her zaman birbirimizle senin icin ekstra yapariz kuzum❤❤❤❤Bende varım bayanlar yarın ilk kez doktora gideceğim dualarınızı eksik etmeyin
Selam canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inshAllah❤❤❤❤
İnş cnm h ederimSelam canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inshAllah❤❤❤❤
amin inş cnm bütün gebelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyenlerede tez vakitte nasip etsinSelam canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inshAllah❤❤❤❤
Amin kuzum inshAllahİnş cnm h ederim
amin inş cnm bütün gebelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyenlerede tez vakitte nasip etsin
olmaz olmaz meraklanma büyüyor rahmin az lekelenmelere de normal diyorlar.. hayırlısıyla büyütcez inşallah..Herkese merhaba Allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin insallah bende dün öğrendim hamile olduğumu 3 haftalıkmış 1129 çıktı kan testi ama kasıklarım baya bi ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olmasından
Hayirli olsun kuzum❤❤❤❤Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin❤❤❤❤❤sende ikiz gebelik olacakHerkese merhaba Allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin insallah bende dün öğrendim hamile olduğumu 3 haftalıkmış 1129 çıktı kan testi ama kasıklarım baya bi ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olmasından
Amin insallah canımmm Evet canım doktorda ihtimali var 3 haftalığa göre kan değerin yüksek biraz dedi cumartesi tekrar kan vericem ozaman ikiz veya değil anlaşılıcakHayirli olsun kuzum❤❤❤❤Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin❤❤❤❤❤sende ikiz gebelik olacak
Benim sat 22 marttı dün öğrendim 2 gün geçti adetimi idrar testi yaptım hemen anında iki tane koyu çizgi oluştu uzun zamandır bekliyorduk polikistik over vardı bende klomen kullandım cumartesigünü hayırlıysa tekrar kan verip daha detaylı öğrenicez canımerken öğrendin baya sen de demek sat kaç oluyor budurumda doktora ne zaman gideceksiin hangi şehirdesin canım?
inşallah hayırlı haberler canım tebrikler bu arada.Benim sat 22 marttı dün öğrendim 2 gün geçti adetimi idrar testi yaptım hemen anında iki tane koyu çizgi oluştu uzun zamandır bekliyorduk polikistik over vardı bende klomen kullandım cumartesigünü hayırlıysa tekrar kan verip daha detaylı öğrenicez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?