2018-2019 anne adaylarimiz:))))

Arkadaşlar siz
Hosh gorduk kuzum haaa biz olmayinca bsshlamishsin yine dovulecen haaaakuzum bol bol dinlen ilk 3 ayi yatarak gecirtmeye dikket et merak etme sen ilk lekelenmeyle hamile kaldin hamileliyin boyunca olacak lekelenmeler korkma
arkadaşlar size
bir kaç soru sorabilirmiyim☺☺

hayırlı olsun yeni topik benim sat 21 mart daha doktora gitmedim, bakalım inşallah iyi olur. Sorularımızı yaşadıklarımızı paylaşalım minik_prince çok iyi düşünmüşsün..

Herkese merhaba Allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin insallah bende dün öğrendim hamile olduğumu 3 haftalıkmış 1129 çıktı kan testi ama kasıklarım baya bi ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olmasından

olmaz olmaz meraklanma büyüyor rahmin az lekelenmelere de normal diyorlar.. hayırlısıyla büyütcez inşallah..

Hayirli olsun kuzum❤❤❤❤Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin❤❤❤❤❤sende ikiz gebelik olacak

erken öğrendin baya sen de demek sat kaç oluyor budurumda doktora ne zaman gideceksiin hangi şehirdesin canım?
Benim sat 22 marttı dün öğrendim 2 gün geçti adetimi idrar testi yaptım hemen anında iki tane koyu çizgi oluştu uzun zamandır bekliyorduk polikistik over vardı bende klomen kullandım cumartesigünü hayırlıysa tekrar kan verip daha detaylı öğrenicez canım

inşallah hayırlı haberler canım tebrikler bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…