2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sancilar ici mi vurduruyorsun kanama alaninin gecmesi icin mi rahmi rahatlatiyormus sanirim ama korktum yine de kanama alanı geçmeyecekse gerek yok bence çekerim paşa paşa sancimi
İgne banada dr um 8. Haftada yazmisti ama bana birakti kullanip kullanip kullanmamayi kizimi emzirdigim icin. Kullanirsan emzirmemelisin demisti ben kullanmadim.

Sancilar ici mi vurduruyorsun kanama alaninin gecmesi icin mi rahmi rahatlatiyormus sanirim ama korktum yine de kanama alanı geçmeyecekse gerek yok bence çekerim paşa paşa sancimi
valla canım sancı çok tehlikeli geliyo benim gözüme çünkü gerçekten düşük başladığında bi dönülmez yola girildiğinde dayanılmaz sancılar oluyomuş ama ben doktor ne yap dese onu yapıyorum progestan hap proloton iğne bunları verdi bana ben de aksatmadan kullanıyorum hangi neye iyi geliyo bilmiyorum ama düşük tehlikesinin de başka bi tedavisi yok

Kizlar nasilsiniz valla tum sayfalari okuyamadim bugun hastanede cok yoruldum ;( ama idrar yolu enf cikti dedi wbc :10 cikmis cok yuksekmi bielemdim yarin kendindr uma sorup oyle ilac kullanirim.sanirim

İgne banada dr um 8. Haftada yazmisti ama bana birakti kullanip kullanip kullanmamayi kizimi emzirdigim icin. Kullanirsan emzirmemelisin demisti ben kullanmadim.
Geçti mi şuan icin demek istediğim prospektuste net anlaşılmıyor kanama için mi sanci hafifletmesi için mi doktor rahim kaslarını gevşetilir dedi tedirgin oldum

Kanama alanıymış canim sancıyı yapan dr istersen deyince zorunlu olmadığını düşündüm ayrıca sanci için kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum zaten

Kizlar nasilsiniz valla tum sayfalari okuyamadim bugun hastanede cok yoruldum ;( ama idrar yolu enf cikti dedi wbc :10 cikmis cok yuksekmi bielemdim yarin kendindr uma sorup oyle ilac kullanirim.sanirim
Geçmiş olsun canim herseyde seni buluyor gecikme hemen git doktoruna enfeksiyon da tehlikeli biliyorsun

Ufak bi kanama alanı var kesede canim benim doktorun sancin var deyip de sebebini söylemediği kısım bu 1 haftadır aklımı kemiren ve buna bağlı sancılarım ufakta olsa düşük tehlikem var
Canim cok gecmis olsun. Kanama sadece usg de mi goruldu. Lekelenme var miydi sende?
Sana da cok gecmis olsun canim. En yakin zamanda atlatirsin insallah

Burda var ama ben yaptirmiyacam şeker ölçme aletim var haftada bir ölçüp bakiyorum kendim..

Ingilterede yok canim.oglumda sormustum garip garip baktilar suratima.

Kizlar verdiginiz cevaplar icin cooook tesekkur ederim. P Pikapii hga1c icin yazdiklarin cok onemli. Ama aclik tokluk sekeri ve aclik insulin degeri bakilirsa yeterli olur mu bir de onu merak ettim canim. ONTK orda rutin yapilip yapilmadigini gercekten merak ettim.
Kendim de akademisyen oldugum icin bir cok gelismeyi yurt disina gore maalesefki geriden takip edebiliyoruz buna sahit oluyorum. Bazi dinozor kafali prof yenilige acik olmayan ogretim uyeleri burnunu turkiyeden disariya cikarmayan dunyayi kendi etrafında dönüyor zanneden akademisyenler bunda cok etkili oluyor maalesef. Suan konustugumuz hersey bir akademik calismanin urunu olarak uygulamaya geciyor. Ama bu sonsuza kadar dogru olacagi ve kalacagi anlamina gelmiyor. Yeni gelismeleri takip etmek calismalari okumak lazim. Saglikla ilgili calismalar da yaptigim icin bu konuyu simdi ayrica merak ettim ve yeni calismalari okuyup bir fikir edinmeye calisacagim

Canim cok gecmis olsun. Kanama sadece usg de mi goruldu. Lekelenme var miydi sende?

Sana da cok gecmis olsun canim. En yakin zamanda atlatirsin insallah
Amin cnaim insallah muktemelen progestan fitil.geri geliyor ya ondan oldu galiba oysaki cok dikkat ediyordum gunluk ped bile.kullanmiyorum engeksiyon olmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…