- 2 Aralık 2017
- 188
- 159
- 18
- 35
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #4.321
Benim ilk öğrendiğimde 42,75 çıkmıştı değerim 2 gün sonra tekrarladım 103 gibi bişey çıkmıştı.Yani düşük çıkması kötüye gittiğini göstermez,bak ben 8 haftalık oldum..hemen sıkma canını,ama tabi öncelikle hayırlısı ne ise o olsun deMerhaba kızlar..geçen pazartesi adet olmam gerekiyodu olmadım sadece kahverengi pembe lekelenmem vardı.çarşamba test yaptım hafif silik çizgi çıktı.perşembe dr gittim hcg 59 çıktı.doktor çok düşük testi 1 hafta sonra tekrarla şu an kesin bişey söyleyemem dedi.progestan a da gerek yok haftaya kullanıp kullanmayacağın belli olur dedi.bu arada düne kadar lekelenme oluyodu bugün bitti gibi..1 hafta testi tekrarlamak için geç değil mi..nasıl geçecek bu günler...
aslında sonuçtan da korkuyorum canım.bi yanım gidip bakayım diyo sonra da yeterince yükselmemişse daha çok stres yaparım diye korkuyorum..semt polik. acilinde de hcg yapıyolar mı ben özelde yaptırdım perşembe günüacile git kan ver 1 saate belli oluyor perşembe yapmissin zaten 3 gün olmuş canım ver bugün netlessin kafanda
Kocaman basi kucucuk eli ayagi olan bi ultrason resmi istiyorum benAnladımm,benim gittiğim doktorda sıkışık daha iyi görünür dedi.ama bi dahaki gittiğimde epey büyümüş olacağı için gerek olmaz sanırım
yaa şu an çok moralim düzeldi inan ki..darısı benim başıma inşallah..tabi öncelik hayırlısı ve sağlıklı olması..Allah seni ve senin bebeğini de korusun..Benim ilk öğrendiğimde 42,75 çıkmıştı değerim 2 gün sonra tekrarladım 103 gibi bişey çıkmıştı.Yani düşük çıkması kötüye gittiğini göstermez,bak ben 8 haftalık oldum..hemen sıkma canını,ama tabi öncelikle hayırlısı ne ise o olsun de
Okumuş oldum sende 8 haftalikmissin .hayirlisiyla hepimiz kucagimiza aliriz insallahKocaman basi kucucuk eli ayagi olan bi ultrason resmi istiyorum bensen kac haftaliksin suan?
Ah ah onu hepimiz istiyoruz :) bugün tam 8 olduk bizKocaman basi kucucuk eli ayagi olan bi ultrason resmi istiyorum bensen kac haftaliksin suan?
aslında sonuçtan da korkuyorum canım.bi yanım gidip bakayım diyo sonra da yeterince yükselmemişse daha çok stres yaparım diye korkuyorum..semt polik. acilinde de hcg yapıyolar mı ben özelde yaptırdım perşembe günü
Çok teşekkür ederim,seninde hakkında hayırlısı ne ise o olsun..Allah gönlüne göre versinyaa şu an çok moralim düzeldi inan ki..darısı benim başıma inşallah..tabi öncelik hayırlısı ve sağlıklı olması..Allah seni ve senin bebeğini de korusun..
Benimde tam 8 bugun.ayni o zaman gunumuz:) 9+3te bi kontrole gidicem sorun var mi yok mu.. icimi rahatlatmam lazimAh ah onu hepimiz istiyoruz :) bugün tam 8 olduk biz
amin canım hepimizin inşallah..Çok teşekkür ederim,seninde hakkında hayırlısı ne ise o olsun..Allah gönlüne göre versin
anladım canım..o zaman sabredip ilk yaptırdım yerde yaptırmak daha mantıklıİlki nerede yapılıyorsa testi yine orada yapmalısınız.
Canimm Allah hayirlisini versin insallah :)Hayırlısı olsun :) içimede erkek diye doğdu ama Rabbimden gelene her zaman raziyim ilk gebeliğim İnşallah hepimizinki hayırlı güzel geçerinteriorarchitect
Benim de beş haftalıkken kabverengi başladı üç dört gün sürdü. İstirahat ve progestan kullandım , geçmişti, şimdi seKiz haftalık ve bu sabah baya kan geldi wc de silerken , şok oldum , dr a gittik. Düşük önleyici iğne verecekti vazgeçti , progestan kullan dedi , içerde de kanama alanı varmış , bebek de büyümüş dedi ama Çarşamba yine gel dedi , inş iyi geçer çarşamabaya kadar , yatıyırum belim ve karnım da ağrıyınca çok canım sıkılıyor bu sabahtan beri , bu hafta iş yerinde baya yoruldum , o beni çok etkiledi hissettim dün akşam iş çıkışı baya ağrım oldu , içerde kanama alanı var mı sen de ?5+2yken pembe leke geldi.ilk hamileligimde boyle dusuk basladigi icin panik olduk gece acile gittik.keseyi gördük.progestan yazdi doktor yat dedi.1 hafta kullandım kesmedi aksine kırmızı oldu silmedigim halde peceteye gelmeye başladı.bazen kahve bazen kırmızı sürekli geldi.en son tanıdıgımız bi prof.a gittik.hemen iğne verdi hapida gunde 2 ye cikartti.kırmızıdan kahverengi oldu 3 gün sonra aniden yine başladı.aradık doktoru bi iğne daha.. 2 3 gün sonra hafifledi sarı gibi oldu akıntı çok az geliyodu 2 gün once yine pembe başladı..yine iğne hap..sürekli yatıyorum.8 haftaligim bugun ..5+2den beri yatiyorum.ilk 3 4 ay böyle olabilir dinlen dedi doktorum.insallah sorunsuz gecer. Senin nasil?
Benim ilk gebeliğimde de böyleydi hiç korkma 11 haftada sat ile uyumlu oldumerhaba canım benim miniğe de bi bakar mısın :) 6+6 gözüküyor ama 7+1 dik karından ultrasonla bakıldı bu aradainteriorarchitect Eki Görüntüle 2083187
Merhaba kızlar..geçen pazartesi adet olmam gerekiyodu olmadım sadece kahverengi pembe lekelenmem vardı.çarşamba test yaptım hafif silik çizgi çıktı.perşembe dr gittim hcg 59 çıktı.doktor çok düşük testi 1 hafta sonra tekrarla şu an kesin bişey söyleyemem dedi.progestan a da gerek yok haftaya kullanıp kullanmayacağın belli olur dedi.bu arada düne kadar lekelenme oluyodu bugün bitti gibi..1 hafta testi tekrarlamak için geç değil mi..nasıl geçecek bu günler...[/QUOTE
Ben olsam şimdiye kadar acilde tekrar test verirdim artık bi çok kişi artışın iyi olup olmadığını anlıyor:)
Igne cok hizli kesiyo aslinda neden yazmadi ki.8.haftadan itibaren Plasenta az az progestron uretiyo diye mi acaba.benim dusugumde de bunda da kanama alani yok..anlayamadigim o zaten.kasik agrim oluyodu kasilmadan sonra leke artiyodu.igneden sonra kasilmalar cok azaldi.12.haftaya kadar en az dikkat etmemiz lazimmis.ben calismiyorum dinlenebiliyorum.senin kendini cok yormaman lazim canim .cok sukur bebegin kalbi atiyo.arkadasimin 2 aylikken kanamasi vardi.doktora gittiginde kanama alani gorundu.wcde damliyo bildigin kan diyodu.10 gun yatti.progestan hapla gecti.seninde gecer hic sıkma canını bebişler büyüdü artık:)ayaklarini uzat yuksege ve yat. Gerekirse rapor alabilirsen rapor al canim bisey kalmadi surda riskli zamanin bitmesine :)Benim de beş haftalıkken kabverengi başladı üç dört gün sürdü. İstirahat ve progestan kullandım , geçmişti, şimdi seKiz haftalık ve bu sabah baya kan geldi wc de silerken , şok oldum , dr a gittik. Düşük önleyici iğne verecekti vazgeçti , progestan kullan dedi , içerde de kanama alanı varmış , bebek de büyümüş dedi ama Çarşamba yine gel dedi , inş iyi geçer çarşamabaya kadar , yatıyırum belim ve karnım da ağrıyınca çok canım sıkılıyor bu sabahtan beri , bu hafta iş yerinde baya yoruldum , o beni çok etkiledi hissettim dün akşam iş çıkışı baya ağrım oldu , içerde kanama alanı var mı sen de ?
Dr verdi rapor , hafta içi beş gün şeklinde olacak , inş toparlarım , Benim düştüğümde içerde kanama alanı vardı maalesef , ama o zamanlar pıhtılaşma sorunumu keşfetmemişlerdi, bunda kan sulandırıcı iğne başladı hemen dr , inş toparlarız yaIgne cok hizli kesiyo aslinda neden yazmadi ki.8.haftadan itibaren Plasenta az az progestron uretiyo diye mi acaba.benim dusugumde de bunda da kanama alani yok..anlayamadigim o zaten.kasik agrim oluyodu kasilmadan sonra leke artiyodu.igneden sonra kasilmalar cok azaldi.12.haftaya kadar en az dikkat etmemiz lazimmis.ben calismiyorum dinlenebiliyorum.senin kendini cok yormaman lazim canim .cok sukur bebegin kalbi atiyo.arkadasimin 2 aylikken kanamasi vardi.doktora gittiginde kanama alani gorundu.wcde damliyo bildigin kan diyodu.10 gun yatti.progestan hapla gecti.seninde gecer hic sıkma canını bebişler büyüdü artık:)ayaklarini uzat yuksege ve yat. Gerekirse rapor alabilirsen rapor al canim bisey kalmadi surda riskli zamanin bitmesine :)
Okudugum kadariyla kan sulandiricilarda kanama yapabiliomus canim.bebegin saglikli kesede bi problem yok diyosa doktor .yatip dinlenicez dua edicez.insallah gecicekDr verdi rapor , hafta içi beş gün şeklinde olacak , inş toparlarım , Benim düştüğümde içerde kanama alanı vardı maalesef , ama o zamanlar pıhtılaşma sorunumu keşfetmemişlerdi, bunda kan sulandırıcı iğne başladı hemen dr , inş toparlarız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?