• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ama yanlış oldu üç hafta görünüyor buradan hesapladım Doğum tarihinide

Olmuyor giderek geriye gidiyoruz :) her şey ilk günkü gibi :halay:

Kizlar maalesef yazilanlarin hic birini takip edemiyorum gunduz is yerinde tel yasak aksamlari da evde azcik telefona baksam kusmaya basliyorum ve hic biseyi takip edemiyorum
Sizlerden fikir istiyorum saatlerdir cigerlerim agzimda oksuruyorum bal zencefil yedim keciboynuzu ozu ictim birazdan da bal karabiber sut karisimi icicem her oksurmemde oksurmenin siddetiyle azcik aczik idrar kacirir oldum ne uyku uyuyabiliyorum ne de dinlenebiliyorum akliniza gelen baska fikirler var mi

Kizlar maalesef yazilanlarin hic birini takip edemiyorum gunduz is yerinde tel yasak aksamlari da evde azcik telefona baksam kusmaya basliyorum ve hic biseyi takip edemiyorum
Sizlerden fikir istiyorum saatlerdir cigerlerim agzimda oksuruyorum bal zencefil yedim keciboynuzu ozu ictim birazdan da bal karabiber sut karisimi icicem her oksurmemde oksurmenin siddetiyle azcik aczik idrar kacirir oldum ne uyku uyuyabiliyorum ne de dinlenebiliyorum akliniza gelen baska fikirler var mi
Canım geçmiş olsun. Bende her mevsim geçişlerinde hastalanırım aynı senin şekilde ve kesinlikle ilaç kullanmam hatta daha yeni atlattım. kaynak suya bal limon karabiber koy biraz demlensin soğutmadan iç. Ben sabah ve akşam iki gün içtim geçti canım

Canım geçmiş olsun. Bende her mevsim geçişlerinde hastalanırım aynı senin şekilde ve kesinlikle ilaç kullanmam hatta daha yeni atlattım. kaynak suya bal limon karabiber koy biraz demlensin soğutmadan iç. Ben sabah ve akşam iki gün içtim geçti canım
Sutle yapsam olmaz mi sana da grcmis olsun oksurdukce kusuyorum kustukca oksuruyorum o cigerlerimi agzimda hissetmem ayri bisey

Canım bende o testler sırf Allah korusun birşey varsa okunuda Doğuma kadar daha çok Bilgi alıp bilinçli olmak için öğrenmek isterim bende öyle bir durumda aldırmam her haliyle kabulüm yavrum
Öğrenip bilgi sahibi olmakta bazen kafa karışıklığından başka bir işe yaramıyor.Sonuçta her türlü kabulumüz olucak çünkü..
Rabbim göstermesin,Sağlıkla alalım evlatlarımızı kucaklarımıza♥️

5 haftalik hamile arkadaşlar bulanti varmi sizde yada hic oldumu. Degisiklik varmi hiç. Bende suan tik yok sadece cok sık acikiyorum
Hiiiiiçbir şeyim yok maşallah subhanallah inşallah öyle devam eder.Sadece akıntılar ve çabuk yorulmalara bağlı bel sırt a
Bende dün 5+5ken gördüm kesemizi de bebişide hiç beklemezken kalbini de gördüm aramızda bir gün var sanırım
Arel13 Arel13 lütfen endişelenme ben doktor çağırana kadar odanın önünde volta atıyordum herkes bişeyler söyleyip sakinleştirmeye çalışıyordu çok komiktim inan öyle telaşlıydım ki ya bişey olursa ya göremezsem diye sonra doktorumda fark etti kızdı bebek bunları hissedermiş lütfen hep güzel düşün:KK200: perşembe güzel haberlerini bekliyoruz
Peki doktor hesaplamanı yaptı mı? Geçen hafta bana 4 buçuksun demişti henüs net haftamı belirtmedi.
5+5 benim sat hesaplamam

Hiiiiiçbir şeyim yok maşallah subhanallah inşallah öyle devam eder.Sadece akıntılar ve çabuk yorulmalara bağlı bel sırt a

Peki doktor hesaplamanı yaptı mı? Geçen hafta bana 4 buçuksun demişti henüs net haftamı belirtmedi.
5+5 benim sat hesaplamam
Sat a göre hesapladı doktorum çünkü bebeğim gayet gelişmiş yani ultrasona göre 6+1 dedi ama sat a göre 5+5sin dedi... 10 gün önce bana 3 haftalıksın demişti :)

Canım hayırlı olsun inş sağlıkla kucagimiza alalım kaç mm idi kese :halay:
Amin canım hiç sormadım kesenin kaç mm olduğunu:)
Kesenin belli bir yönünde plesanta mevcut eger sol taraftaysa erkek sag daysa kiz oluyormuş bende kadinlar klubundeki arkadaslardan biliyorum baya tutan olmuş. Seninkide sol tarafta kesenin altinda parlak bir belirginlik var sol tarafa yakin. Tabiki tahmin sadece. Saglikli olsun insallah. Doktora gittiginde kalp atisini duydunuzmu
Amin inşallah canım:) kalp atışı için 7. Haftada çağırdı doktor inşallah onu da duyarız
Canım yaa belirti yok diye doktora mı gittin güzel haberler getirmişsin bize ❤️ Maşallah annesi sanada bebişe de ❤️❤️
Aynen canım oyüzden gittim bebişimi gördüm geldim :) Allah razı olsun canım
Gözün aydın canım çok sevindim. Darısı başımıza. Yarın gideceğim bende inşallah senin gibi seviniriz:dua:
Sağol canımm.. inşallah sende görürsün keseni yavrunu darısı başına
Gözün aydın için epey rahatlamıştır bacak ağrını sordunmu nedenmiş
Çok sağol canım. Aynen çok rahatladım ama ağrıyı sormayı unuttum heyecandan :)
Gozunaydin canimmmm:) darisi basimaaa :)
Allah razı olsun darısı başına inşallah canımm :))
Ayyy maşallah maşallah sübhanallah darısı da bana inşallah. Az önce sana msj yazdım yanlış bi yere yazmışım canm kusura bakma ☺
Amiinn darısı başına inşallah sağol canım :)

slm kizlar..bugun 7 hafta bitti dr kontrolum wardi..gecen hafta keseyi de kalp atısıni da gormustuk ama haftaya bidaha gel demisti..neyse gittik bakti kese tamam bebek tamam kalp atisi tamam ama anlamlandiramadigim bisey war alttan bakabilir miyim dedi..bakti..kist diil ama ne bilmiyorum bisey war dedi..ne oldugunu bilmiyomus..15 gun sonra bi gel bakalim kuculuyo mu buyuyo mu dedi canim sıkıldı

Sat a göre hesapladı doktorum çünkü bebeğim gayet gelişmiş yani ultrasona göre 6+1 dedi ama sat a göre 5+5sin dedi... 10 gün önce bana 3 haftalıksın demişti :)
Oy maşallah☺️ 1 hafta önden gidiyorsun o zaman.
Muhtemelen benimde öyledir çünkü çok şükür keseyide kalp atışınıda erken gördük:)
Hep sağlıklı yolunda ilerlesinde çok da önemli değil artık 3,5 önde geride olması

Back
X