• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ooo fikrini begenmislerse sen bu işi olmuş bil :KK66: Perşembe gaza ihtiyaç kalmamış sen zaten begeniyi kapmissin :KK66:

Hmmm olabilir. Ben bol bol soğan yiyeyim :))) İştahımın da açılmaya ihtiyacı vardı :KK70: Bilgilendirme için çoook teşekkür ederim; ))
Hadi insallah canim :) bakalim persembe perisanlik olmaz insallah :)

Bizde bugun ev bakmaya gittik kizlar ben bir arti birde yasiyorum kucucuk bulasik camasir makinemiz bile yok oyle deyim bugun bakindik olacak gibi begendik bitane haber bekliyoruz :dua: bebisle birlikte masraflarda artiyor bide kis gunu zor olacak ama yavas yavas kendimi yormadan tasiniriz insallah....

Bizde bugun ev bakmaya gittik kizlar ben bir arti birde yasiyorum kucucuk bulasik camasir makinemiz bile yok oyle deyim bugun bakindik olacak gibi begendik bitane haber bekliyoruz :dua: bebisle birlikte masraflarda artiyor bide kis gunu zor olacak ama yavas yavas kendimi yormadan tasiniriz insallah....
Allah kolaylık versin çok şükür maddi sıkıntımız yok ama yinede bebek farklı bi masraf bilsemki allahın izniyle sıkıntısız bi hamilelik geçiricem şimdiden ufak ufak alırım masraflar üst üste binmesin hemde

Allah kolaylık versin çok şükür maddi sıkıntımız yok ama yinede bebek farklı bi masraf bilsemki allahın izniyle sıkıntısız bi hamilelik geçiricem şimdiden ufak ufak alırım masraflar üst üste binmesin hemde
Biz birda ucuz ucbes kenera atalim idare ederiz diye oturuyorduk simdi kira iki katina cikacak ama olsun ev rahat olacak insallah... Daha cok var canim yirmidorduncu hafta yasam siniriymis ben ondan sonra yavas yavas baslamayi dusunuyorum.. bide benim evlenirken esya alma ceyiz duzme gibi seylerim olmamisti karambole gitti.. bunda insallah tum heveslerimi yapacam bebek ceyizini biraz abartabilirim yani ;)

Sevgili teyzoşlar biz 3. Pıt pıtımızu da duyduk çok şükür 2 hafta sonrasına randevu verdi tekrar. 3 olduğu için ben sık gidiyorum sanırım .
Eve gelir gelmez uyumuşum geçmişe de dönemedim umarım herkes iydir öpüldünüz:KK68:
Maşallah allahım ne büyük mucize 3 bebek taşıyorsun sağlıkla doğsun bebelerin benimde cuma günü kontrolüm inşallah bende duyarım kalp atıslarını bazen gaza geliyorum evin 20 m ilersinde bi hast var gidip muayne olayım diyorum sonra az kaldı sabret diyorum bu düşünce beni benden alıyo

En cok kalsiyum sutte degil kasar peynirde var aslinda eger sırf bu yüzden icmeye calisiyorsan belki onu denersin :)
Bende hic sut icmiyorum dokunuyo zaten ama fazlaca yogurt yiyorum bide evde yapmayi uzunca denemeler sonunda tutturabildim ;) icinede proboyotik tablet atiyorum faydasi katlaniyor ;)

Yani kasık ağrın bel ağrın yokmu canım. Banada öyle geliyor daha çok erken diye belirti olmayabilir belki ilerleyen haftalarda olacaktır
Yok canım bel ağrım yok. Adet günümde kasıklarım 1 saat kadar ağrıdı sonra geçti. İnşallah böyle devam eder. Belirti olmadığı için benim de içim içimi yiyor ama yapacak birşey de yok ki, yaşayıp göreceğiz.

Bende hic sut icmiyorum dokunuyo zaten ama fazlaca yogurt yiyorum bide evde yapmayi uzunca denemeler sonunda tutturabildim :KK66: icinede proboyotik tablet atiyorum faydasi katlaniyor :KK66:
Süt bilinenin aksine cok faydali değil kas yapayim derken goz cikartmamak lazim fazla tuketildigindede kansızlığı tetikliyor o yüzden en mantiklisi kefir yogurt peynir bilhassa kasar peynir ve badem oluyor.

Kızlar benim 2. Bebeğim Allah nasip ederse ilk gebeliğimde doğuma kadar mide ağrısı ve mide gazı şikayetim vardı şimdi tekrar başladı ilkinde bu kadr erken var mıydı hatırlamıyorum ama aynı dertten muzdarip olan var mı delirmek üzereyim

Süt bilinenin aksine cok faydali değil kas yapayim derken goz cikartmamak lazim fazla tuketildigindede kansızlığı tetikliyor o yüzden en mantiklisi kefir yogurt peynir bilhassa kasar peynir ve badem oluyor.
Evet canim bende oyle biliyorum suttense sut urunleri daha faydali.. gecen sene kefirde yapiyordum mayami yazin turkiyeye giderken buzluga atmistim bozulmus simdi tekrar maya bulursam baslarim ;)

Kızlar benim 2. Bebeğim Allah nasip ederse ilk gebeliğimde doğuma kadar mide ağrısı ve mide gazı şikayetim vardı şimdi tekrar başladı ilkinde bu kadr erken var mıydı hatırlamıyorum ama aynı dertten muzdarip olan var mı delirmek üzereyim
Doğalgaza yeni gectik ilce olarak gecmeseydik ben ilcenin gaz ihtiyacini sanirim karsilayabilirdim gazman gibi geziyorum ortalıkta:))) kizimdada gaz problemi vardi yine ama cok sürmemişti normal diye biliyorum.

Biz birda ucuz ucbes kenera atalim idare ederiz diye oturuyorduk simdi kira iki katina cikacak ama olsun ev rahat olacak insallah... Daha cok var canim yirmidorduncu hafta yasam siniriymis ben ondan sonra yavas yavas baslamayi dusunuyorum.. bide benim evlenirken esya alma ceyiz duzme gibi seylerim olmamisti karambole gitti.. bunda insallah tum heveslerimi yapacam bebek ceyizini biraz abartabilirim yani :KK66:
Allah maddi manevi yardımcınız olsun

Doğalgaza yeni gectik ilce olarak gecmeseydik ben ilcenin gaz ihtiyacini sanirim karsilayabilirdim gazman gibi geziyorum ortalıkta:))) kizimdada gaz problemi vardi yine ama cok sürmemişti normal diye biliyorum.
Bizİm ilçede doğalgaza yeni geçiyor doğal o zaman midemde sürekli geçmek bilmiyor gece gündüZ

Back
X