2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler burada çok aktif olmasam da uzaktan takip ettim. Şimdi yatışım yapıldı 39+5 günlüğüm amnion azalmasından dolayı yattım bakalım. Açıklık yok su gelmesi yok bebek yukarda dualarınızı esirgemeyin öpüyorum hepinizi.

Maalesef tatlım senin haftalarındayken süt ve sodayla geçiyordu arttık bi tek rennie fayda ediyor geçirmiyor rennie reflü yok bende ve yeme saatlerine falan dikkat etmeme rağmen oluyor
Allah yardimcin olsun canim mide yanmasi kadar kötü birsey yok.rennie ye devam o zaman.gaviscon şurup ta kullananlar cok.onuda bi doktoruna sor diycem ama sen bugun yarın dogum yaparsın zaten sormana gerek yok rennie ile gecistir madem :)

Anneler burada çok aktif olmasam da uzaktan takip ettim. Şimdi yatışım yapıldı 39+5 günlüğüm amnion azalmasından dolayı yattım bakalım. Açıklık yok su gelmesi yok bebek yukarda dualarınızı esirgemeyin öpüyorum hepinizi.
Insallah hayırlısıyla kucagina alirsin canim❤❤

Allah yardimcin olsun canim mide yanmasi kadar kötü birsey yok.rennie ye devam o zaman.gaviscon şurup ta kullananlar cok.onuda bi doktoruna sor diycem ama sen bugun yarın dogum yaparsın zaten sormana gerek yok rennie ile gecistir madem :)
Herhalde son kutu reenmiemi aldım geçen gün inşallah yani tatlım :) benim en nefret ettiğim şey midemin bulanmasıydı bu hamilelik malesrf mide problemi üzerine kurulu canım ya ilk aylar bulantı şimdide yanma mi bitmediler :)

Ben kullanıyorum canim ama
Benim sezeryan olucak 14 agustos da, normal Doğum bekleyenler icin bırakmak
Gerekiyormuş diye duymuştum emin değilim ama.

Ben gaviskon şurup içiyorum canim bu aralar çok şükür geçti baya ama günde 3 kez falan içiyordum yandığı zamanlar
Gece iki defa almak durumunda kalıyorum canım bazen gündüz idare etmeye çalışıyorum ama

40ı geçmesini bayrama geliyor diye istemiyorum yoksa arzu ediyorsa geçsin :) bayramda annemleri ve kv'leri kitlemek istemiyordum. Bakalım şu gobegim çok çirkin oldu valla çocuk yapıcam diye kocadan olucam suratımda bu hafta bir sürü sivilce çıktı ben olsam benim suratıma bakmam adam laf etmiyor da ben rahatsız oluyorum kendimden artık:KK43:
Aynı dert bende de var zaten kimseye faydam yok bari bayramlarını bizle geçirmek zorunda kalmasınlar ki Doktorum şehir dışına gitme ihtimali var bayramda diğer doktor bana güven vermiyor bakalım nasipte ne var bizim 40 bayramdan tam bi hafta önce işte

Aradım senin oğlanın fotoğrafını bulamadım canom.
Eki Görüntüle 2173778
Ama pipiyi okudum, küçükmüş, diye diye br hal ettik çocuğu boşuna ))))
Ya ben senin masumiyetini severik kusum❤️ masallah sana
Bebeğimi dün aldm kucağıma kızlar :) darısı tüm isteyenlerin başına
Gozunuzaydin canimmm❤️ Allah bagislasin yavrunu size
Canim saglikla al yavrunu kucagina

Hayırlısı olsun canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Emziren annisler size bir tavsiye ben 2 gûndúr her emzirmeden sonra gogùslerimi sagiyorum benim kiz emiyo ama bir seferde gògsûmú bosaltamiyo daha benimde sút fazla geliyormus ebe òyle sòyledi aradan biraz gecince gògsúm tas gibi oluyo bende sagiyorum sagdigimida 3 saat icinde veriyorum kizceme tavsiye ederim hemde sagdikcada sùt gùzel geliyo

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hayırlı haberlerle gel :KK200:

Allahin izniyle iyidir bebisin merak etme canim,sag salim kavuştursun Allah.kac kg olmus yaz olur mu :)) 40 i gecti ya
Minik kuzular Minik kuzular
Sagolun kuzlar. eski usul eliyle kontrol eti perşenbeye kadar git doğumu başlatsınlar, orda usg yapıcaklar dedi zaten 41 den sonraya burakma dedi ya carşanba ya perşenbe gidicem.
Suni sancı için, hastane konusunda kafam cok karışdı ama. Nereye gitsem bilmiyorum. Keşke karar benim elimde olsa hiç düşünmem kizimi doğurduğum yere giderim. Ama benim elimde değil. Bebek kanala girmiş dedi birde kalp atşıda var iyi cok şükür.

Emziren annisler size bir tavsiye ben 2 gûndúr her emzirmeden sonra gogùslerimi sagiyorum benim kiz emiyo ama bir seferde gògsûmú bosaltamiyo daha benimde sút fazla geliyormus ebe òyle sòyledi aradan biraz gecince gògsúm tas gibi oluyo bende sagiyorum sagdigimida 3 saat icinde veriyorum kizceme tavsiye ederim hemde sagdikcada sùt gùzel geliyo
Canim sagdigini bebege verme buzluga at saklama ve hijyen kosullarina uyarak sagdigini bebege verirsen goguslerin yeterince uyarilmaz ayrica araya biberon kasik yada siringa sokmus olursun rahatlamis haliyle birak emsin goguslerin bos hissi varken aslında yagli ve kilo aldiran sut oluyor orada birak ondan fayda gorsun.

Canim benimki en az saat basi emiyor onyuzden sagmaya gerekmduymadim acikcasi
Bide nasil veriyorsun sagdigini

Dun gece yataga yatinca benim bebek calismalara basladi, her zamankinden farkli hareketlerdi ve biraz da agri yapti. Ne yapti bilmiyorum ama kafasini kanal sokma veya asagi inme calismasi oldugunu umut ediyorum. En son boyle yogun calismalar yaptiginda 30. haftada bas asagi donmustu :).

Eve gldm o öldüm resmn. Ağustos anneligine adayliyimi koyuyorum:KK70::KK70: doktor ultrasona bakmadi geçen hafta baktığı icin nst gayet normal dedi. Cuma gunu gelirsnn dedu oysaki bn ben cumaya dogum hayalleri kuruyordum:KK71: neyse hyrlisi bakalım. Bide ebe dedikk gogsunun ucunu degil kahverengi kismk hep ver yokksa gogus ucu yarasi olur dedi eger olurss tahinin yaginj sur sur dedi.Birde depend fln varya onu sordum bebek bezleri gibi bezler varmis ondan al daha iyi olur dedi. Ne kdar cok dedi dedimmm:-):-):-):-):KK71::KK71::KK71::KK71:

Aynı dert bende de var zaten kimseye faydam yok bari bayramlarını bizle geçirmek zorunda kalmasınlar ki Doktorum şehir dışına gitme ihtimali var bayramda diğer doktor bana güven vermiyor bakalım nasipte ne var bizim 40 bayramdan tam bi hafta önce işte

Benim doktorum da sadece bayramda il dışında olacakmış:) bütün yaz çalıştı ben doguramayip bayramda dogurursam bu yüzden de sinirim bozulacak

Eve gldm o öldüm resmn. Ağustos anneligine adayliyimi koyuyorum:KK70::KK70: doktor ultrasona bakmadi geçen hafta baktığı icin nst gayet normal dedi. Cuma gunu gelirsnn dedu oysaki bn ben cumaya dogum hayalleri kuruyordum:KK71: neyse hyrlisi bakalım. Bide ebe dedikk gogsunun ucunu degil kahverengi kismk hep ver yokksa gogus ucu yarasi olur dedi eger olurss tahinin yaginj sur sur dedi.Birde depend fln varya onu sordum bebek bezleri gibi bezler varmis ondan al daha iyi olur dedi. Ne kdar cok dedi dedimmm:-):-):-):-):KK71::KK71::KK71::KK71:
Evet tahin yagi muhtesem ama muhakkak her emzirme oncesi silmen lazim cunku tahin alerjen bebege dokunabilir.

Back
X