- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #4.881
Selam
Kesinlikle katılıyorum çok haklısın canım en güzeli bu sayfaya yazmamak onlar kilo almalarını konuşsunlar destek olmak için acılan sayfa bu şekilde destek olsun bizim sorunlar hiç önemli değil zaten....Kızlar bazen gerçekten sizi anlayamıyorum.Çok basit sorulara hemen cevap veriyorsunuz, ama gerçekten ciddi olan hiç bir soruya cevap vermiyorsunuz.Bu bir sitem değil cevap vermek zorundada değilsiniz ama gerçekten limon ye portakal ye, ayva ye gibi muhabbetlere anında cevap yazarken, öğlen size gerçekten ciddi bir soru sormuştum, konu hakkında bilginiz olmasa bile bir geçmiş olsun diyebilen bir sağduyulu çıkmadı ki herkese elimden geldiğince iyi dilekler yollayan biriyim.Çoğu zaman sayfalarca o kadar geyik muhabbeti dönüyor ki arada gerçekten sizlere ihtiyacı olan kişilerin yazıları karambole gidebiliyor.Benim sorumdan sonra okadar ufak konular dönmüş ki belki konu hakkında bilgisi olan birinin bana yardım etmesi engellendi.Bazen insanları gerçekten anlayamıyorum, neyse olsun RABBİM tez zamanda bebişlerinizi sizlere kavuştursun.