- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #5.261
Anlasilan ilk bebis :) ilk hamileligimde adetim bitmisti 2 haafta sonra lekelenme geliyordu aklima bebek falan hic gelmedi aha dediiim hastayiiim uctum hastaneye doktor kan tahlili ivir zivir istedi :) aldim sonucu gittim kapisina bekliyorum orda bi deger yuksek hayatimda bhcg ne bilmem :) anaaa dediim ya hamileysem guldum kendi kendime konusuyorum tabi :) iceri girdim kadin kagida bakti tebrikler hamilesin cok yeni dedi ben basladim bogure bogure aglamayaa ama nasiiil ben istemiyordum falan diye kadin sok :) aldi beni oturttu evli degil misin dedi :)yook dedim evliyim :) bosanacak misin d3di :) yok ya dedim :) tabi salya sumuk Allahhh:) sonra dedim ben okuyorum kadin kufredercesine bakti :) recete yazdi yolladi :) sonra aksamina kanamam basladi kimyasalmis tabi ben yine salya sumuk :) dusmesin diye dua ediyorum tabi kimyasal nedir onuda bilmiyorum doktorlara kiziyorumbbi sey yapin diye falan neyse sonra kendi doktoruma gittimde aydinlandim bunu niye anlattın diyecek olursanda icimden geldi senin tepkini okuyunca:) :) :)Ben mide yanması şüphesi ile evde test yaptım ki ihtimal bile vermiyordum içimde minik bir böcüğün olduğuna(biz böcük diyoruz da minnoşa yanlış anlamayın :))
Sonra çift çizgi görünce şok yaşadık. Acile kostuk. Kan testi yaptırdık. Değer 1723 çıktı. Bu değer ne ola ki diye saf saf ortada dolanirken halimize aciyan birisi bizi tuttu kolumuzdan nöbetçi doktor odasına götürdü:)) Doktor bir değere baktı bir bize baktı ben buna yeni bi gebelik değeri demem en az 5 haftalik dedi. Dilimiz tutulduğu için doktora sadece teşekkür edip çıktık. Ne ruhsuz insanlar demiştir kesinSonra kim var kim yok aradık, mesaj attık :))) Ayyy cenem düştü :)))
Belirti sormuştun değil mi canım:)))
Mide yanması yaninda bulantı var. İştah tavan. Uykuya bayılıyoruz. Koku hassasiyetim yok. Yalnız deli gibi soğan sarımsak yeme isteğim var. Çözemedim :)))