• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amann yok gelmesinler ben zaten zayıfım o zaman daha da zayıflarım
Canım benim inşallah gelmezler ozaman gırtlagıma kadar dolu gibiyim bi yandanda bana iyi oldu diyorum besili bi danaya dönücekyim açlıgım tavan yapmıstı ozaman tekrardan inşallah sana mide bulantıları ugramaz diyoruz :halay:

Kızlar boğaz ağrısı burun akıntısı öksürük yaşıyorum ne yapsam ya yardımcı olur musunuz?

tuzlu suyla gargara, limon suyu sıkıp içine karabiber atıp içebilirsin ben de geçen hafta öyleydim

Kan değerime en başında baktırmıştım 2 günde 2 kat artmıştı sonra baktırmadım, kese gördü 2 tane ama birinde bebek gördü, dedem de ikiz o yüzden olabilir diye düşünüyorum. Rabbim ne verirse kabulüm çok merakta değilim göreceğim 2 hafta sonra inşallah :anneadayı:
Bizim ailede çok var ikiz hatta daha önce ne zaman dr kontrolune gitseydim 2 yumurta çıktığını goruyoduk diyodum kesin benim ikizim olur ama nasibime geçen ay bir yumurta çıkmış çok isterdim ikizim olsun :KK19:

Selam kızlar.Bana geçen hafta 2günlüğüne uğrayan bulantıdan eser yok. Hiç bi belirtim yok enerjimde yerinde:) 6+0 oldum. İlk kontrolüm cuma günü.merakla bekliyorum. Sizleride fırsat buldukça takip ediyorum.pıtpıtları duyanların gözüaydın olsun. Mide bulantısı yaşayanlarada Allah kolaylık versin inşallah

kızlar merhaba pazrtesi keseyi gördüm çokşükür haftaya kalp atışı için gideceğizç ayrıca 7 haftalık gözüküyor dedi dr anlamadım. bide bende hafta başından beri acayip mide bulantısı var canm hiç birşey yemek istemiyor. böyle olan varmı ne yapıyorsunuz

• Beğen
Reactions: D-E
Selam kızlar.Bana geçen hafta 2günlüğüne uğrayan bulantıdan eser yok. Hiç bi belirtim yok enerjimde yerinde:) 6+0 oldum. İlk kontrolüm cuma günü.merakla bekliyorum. Sizleride fırsat buldukça takip ediyorum.pıtpıtları duyanların gözüaydın olsun. Mide bulantısı yaşayanlarada Allah kolaylık versin inşallah
Canim insallah o bulantilar hic gelmez bende cok rahattim ama kac gündür bulanti istahsizlik akrasif harketler tavan yaptı:( uykumu alamıyorum diye sabah eşim için uyanınca sürekli farkında olmadan onun kalbini kırıyorum bi tuhafım anlayacağın

kızlar merhaba pazrtesi keseyi gördüm çokşükür haftaya kalp atışı için gideceğizç ayrıca 7 haftalık gözüküyor dedi dr anlamadım. bide bende hafta başından beri acayip mide bulantısı var canm hiç birşey yemek istemiyor. böyle olan varmı ne yapıyorsunuz
Senin hesaplamana göre ne kadarlık hamilesin

Bizim ailede çok var ikiz hatta daha önce ne zaman dr kontrolune gitseydim 2 yumurta çıktığını goruyoduk diyodum kesin benim ikizim olur ama nasibime geçen ay bir yumurta çıkmış çok isterdim ikizim olsun :KK19:

hangisi hayırlısıysa o olsun inşaallah:KK36:

Benimde bugun heyecan dorukta mide bulantim tavan yapti bos gebelikten cok korkuyorum saat 3 olmadi sabahtan beri insallah kuzumun pit pitlarini duysam ne guzel olur dualariniza ihtiyacim var

Back
X