- 17 Kasım 2015
- 102
- 135
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #5.461
Bende de durumlar aynı sürekli acıkıyorumAz önce kahvaltı yaptım yine acıktım yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de durumlar aynı sürekli acıkıyorumAz önce kahvaltı yaptım yine acıktım yaa![]()
aaaa çok enteresan. Ben o kadar çok hormon ilaçları kullandım ki doğum kontrol hapı veren olmadı. Şanslısınız ne güzel allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallahAslında hapla korunmak adet döngüsünü düzenlediği için yumurtlama gününü bulmanı kolaylaştırdığı için hamile kalma ihtimalini yükseltiyormuş. Hamile kaldıktan sonra öğrendim.
Eee alis 2 yastiga doguma yakin yine iki yastikla haşır neşir olacaksin :) hatta yastikta neymis oturarak uyumak nasil birsey deneyimleyeceksin :)
Ağızdan nefes almaktan nefret ederim ama ister istemez nefessiz kaldigimi hissediyodum ağızdan destek almak zorunda kaldım
Selam arkadaşlar
2,5 yaşında bir oğlum var 2015 ağustos annesiyim bu ay emmeyi bıraktı ve Süpriz hamileyim sat 21 kasım bat 4 gün kala 244 2 gün kala 665 çıktı beta haftaya çarşamba gidicem doktora biraz büyüsün dedim 6+1 olucak bakalım herşey yolundadır inşallah
İlk bebişi olacak arkadaşlar bolca dinlenin keyfini çıkarın 14 kilo kaldırıyorum sürekli gün içerisinde kaka derdide var tabi ![]()
Bence doğuma yakında bu sorunu yaşarsın arkadaşım senin gibiydi doğuma yakın iyice şişti nefes alamaz duruma gelmişti ağızdan nefes alınca yanındakiler nefes aldığını duyuyoduişte ben sürekli ağızdan nefes alıyorum özellikle geceleri burnumun sağ kısmında kemik var korkuma ameliyat olmadım inşallah bu durum ileriki günlerde beni zorlamaz
32+5 de erken doğum yaptım ben ona rağmen korkutmak gibi olmasın ama feciydi evde iç çamaşırlarıyla dolaştığım halde şıpır şıpır terleyip sabaha kadar uyuyamamak şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun canımhayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de sat 23 kasımdı günlerimiz çok yakın olacak inşallah. Senin ilk doğumunda ağustos ayında olmuş. Sürekli bu konuyu araştırıyorum. Yazın hamilelik denildiği kadar zormu?
Bence doğuma yakında bu sorunu yaşarsın arkadaşım senin gibiydi doğuma yakın iyice şişti nefes alamaz duruma gelmişti ağızdan nefes alınca yanındakiler nefes aldığını duyuyodu
Ben 6 haftalıkken gördüm kesem 5 haftalık cıktı hatta geriden geldiği için kendini erken göstermeyince dış gebelik şüphesi konuldu ama çok şükür 6.haftanızda gördükMERHABA BEN ARANIZDA YENİYİM Bİ SORUM OLACAK KESEYİ KAÇINCI HAFTA DA GÖREBİLİRİZ BİLGİNİZ VAR MI
32+5 de erken doğum yaptım ben ona rağmen korkutmak gibi olmasın ama feciydi evde iç çamaşırlarıyla dolaştığım halde şıpır şıpır terleyip sabaha kadar uyuyamamak şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Umarım sen öyle olmazsin saten insanın karnı burnuna gelse nefes nefese kalırhadi yaa
inşallah olmam kalır tabi bakalım nasıl geçecek. Çok merak ediyorum ilk hamileliğim ve herşeyi fazla abartıyorum.Umarım sen öyle olmazsin saten insanın karnı burnuna gelse nefes nefese kalır
Selam arkadaşlar
2,5 yaşında bir oğlum var 2015 ağustos annesiyim bu ay emmeyi bıraktı ve Süpriz hamileyim sat 21 kasım bat 4 gün kala 244 2 gün kala 665 çıktı beta haftaya çarşamba gidicem doktora biraz büyüsün dedim 6+1 olucak bakalım herşey yolundadır inşallah
İlk bebişi olacak arkadaşlar bolca dinlenin keyfini çıkarın 14 kilo kaldırıyorum sürekli gün içerisinde kaka derdide var tabi ![]()
Hoşbuldum hayırlı olsun bebişlerimizHoşgeldinn benimde ikinci hayırlısıyla, oglum 3,5 yaşında bütün gün yatıyorum ben valla
Al benden de o kadar.... çok bulantım varGecen hafta bende doymuyordum yemek yerken bile daha sonra ne yiyeceğimi tasarlıyodum ama 2 3 gündür hicbirşey yemek istemiyorum kusma yok ama feci bulantı var sanada gelirler yakında yada inşallah gelmezler

Kızlarrbenim kesem sağ tarafımda, ama dün geceden beri sol kasığım ağrıyor ani hareket ettiğimde sol tarafım acıyor sizce sebebi nedir yaa böyle bişey yaşayan varmı???
(Çok afedersiniz kabızlık da cabası)![]()
Canım daha önce de söylemiştim kivi kabizligi gideriyor dene inşallah faydasını görüceksinKızlarrbenim kesem sağ tarafımda, ama dün geceden beri sol kasığım ağrıyor ani hareket ettiğimde sol tarafım acıyor sizce sebebi nedir yaa böyle bişey yaşayan varmı???
(Çok afedersiniz kabızlık da cabası)![]()