- Konu Sahibi Nesrinay86
- #22.541
kızlarrrr CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENDİMDE GELDİ önce doktorum erkek dedı dur ıyıce bakım dedı pardon annesi kordonu muş bebeğin KIZ dedi cok mutlu oldum kızlar farklı bir heyecan oldu bir oğlandan sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karabağlar daki çoğu mağazayı gezdik kalitelerini gördük fiyatlarını karşılaştırdık, yumurcak bebek diye bir dükkan var kendileri üretici, kalitesine göre en uygun fiyatı orda bulduk.. 1e 2 yavru yataklı yatak, komidin, oyuncak sandığı ve aynı zamanda puf, sifonyer istediğimiz ölçülerde yaptılar enini boyunu, tamamen MDF, 2015 yılının ağustos ayında 2.500lira peşin aldık, hala cok memnunuz, sararma vs olmadı, tüm parçaları da kullanıyoruz
Bir de sifonyerin üzerinde duvar rafı var onu unuttum, ayrıca yatağın yanına koruma da yaptılar aynı malzemedenHangi mağazadan aldınız acaba
sen öyle yazınca kalp atışlarım hızlandı birden hem çabukl geçsin istiyorum hemde bu kadar yakınımda olması hoşuma gidiyor :)Gunaydiiiiiiinnnn :) herkese mikkkemmeeel bir hafta diliyorum :) kontrolu detaylisi olan arkadaslar insallah bebislerinizden guzel haberler alir gelir bizleride sevindirirsinizzaman su gibi.. Kese konumu nub derken Detayli zamanina geldik bi bakmisiz hastane cantalari bi bakmisiz doğum zamani:) saglikla gecsin butun günlerimiz insallah :)
Herkese günaydın bu arada gece hiç uyuyamadım çok zor uyandım şuanda akşamdan kalma gibiyim sanki bir büyük içmişim:))
Hayırlı olsun canim öğrenmeyen kalmadı artikkızlarrrr CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENDİMDE GELDİ önce doktorum erkek dedı dur ıyıce bakım dedı pardon annesi kordonu muş bebeğin KIZ dedi cok mutlu oldum kızlar farklı bir heyecan oldu bir oğlandan sonra![]()
ahhh ya ben izmirliyim orda ki fiyatları bildiğim için şimdi antalyadan almak çok koyacak banaKarabağlar daki çoğu mağazayı gezdik kalitelerini gördük fiyatlarını karşılaştırdık, yumurcak bebek diye bir dükkan var kendileri üretici, kalitesine göre en uygun fiyatı orda bulduk.. 1e 2 yavru yataklı yatak, komidin, oyuncak sandığı ve aynı zamanda puf, sifonyer istediğimiz ölçülerde yaptılar enini boyunu, tamamen MDF, 2015 yılının ağustos ayında 2.500lira peşin aldık, hala cok memnunuz, sararma vs olmadı, tüm parçaları da kullanıyoruz
Anladım canım teşekkürler ben hastaneye anlamışım , ya o günleri düşününce çok heyecanlandım bir an önce yaz gelse de bebişlerimize kavuşsak sağlıklayanına ikiden fazla alma canım ya o sonrası için diyo sütün gelmesi öle kolay olmuyo zaten doğumdan sora azar azar çoğalır taburcu olana kadar taşma olmaz![]()

aynen cnm valla sona kalmıştıkHayırlı olsun canim öğrenmeyen kalmadı artik
Sağlık haberleriyle gelirsin insallah canimmerhabalar tatlış anneler bugün tam bir ay aradan sonra kontrolümüz var saat 14.00 da..inşallah hayırlı haberlerle döneriz dualarınızı eksik etmeyin :) herkese mutlu haftalar diliyorum
Sabaha kadar gaz sancısı çekip şükür sonunda havaya uçmadan biraz uyudum şimdi daha iyiyimErken Doğum riskin yoksa bir riski Yok canım dktrdan bir risk olmadığına dair belgeyle rahat gidersin canın inşllahGunaydin kizlar, nasilsiniz?
Biz esimle 25 mayista Antalyaya tatil icin gitmeyi planliyoruz. Turkiyede yasamadigim icin, burdan ucuslar o zaman basliyor, daha once ucus yok. O hafta 28 haftalik olucam, donuncede 29 haftalik,sizce ucakla seyahat etmemde bir problem var mi? Yardimci olursaniz sevinirim![]()
Günaydın canım, bence sen hiç dinleme herkesin lafını sen eğer rahatsızlanan daha önceki doktorlar da böyle bir durumdan bahsetmişse bence kontrole gitmelisin, haftasını da kafanda endişe vardı bence bu endişe bile zararlı ağrın arttıysa ya da geçmiyorsa doktora git bence en azından , inşallah hiç sorun yoktur için rahatlar gelirsinGünaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum herkese. Sancıları olan arkadaşlar kasıktan diz kapağınıza kadar ağrıyor mu özel bölgemden iç bacağım boyunca diz kapaklarıma kadar ağrıyor kv de normal demiş eltim dra gideceğimi söyleyince yine her kafadan sesler çıkmaya başladı ben mi abartıyorum bilmiyorum ama.ilk gebeliğimde asla böyle bir durum olmadı zaten dr da ultrasonda sancıma sebep bi durım gördü ne yapıcam bilmiyorum
bence kendi doktoruna görüş canım öncelikle herkesin durumu farklı sonuçtaGunaydin kizlar, nasilsiniz?
Biz esimle 25 mayista Antalyaya tatil icin gitmeyi planliyoruz. Turkiyede yasamadigim icin, burdan ucuslar o zaman basliyor, daha once ucus yok. O hafta 28 haftalik olucam, donuncede 29 haftalik,sizce ucakla seyahat etmemde bir problem var mi? Yardimci olursaniz sevinirim![]()
Cok tesekkur ederim canim, doktorumla biraz konustuk, sakincasi yok demisti o zaman, cunku gebeligin riskli degil, ama yine de size bir sorayim dedim.Erken Doğum riskin yoksa bir riski Yok canım dktrdan bir risk olmadığına dair belgeyle rahat gidersin canın inşllah