2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sana tavsiyem yasadigin anin tadini cikar :) cunku her gecen gün bir onceki gune ozlem duyuyor insan :)

çıkarmaya çalışıyorum canım çok şükür aramız iyi :) konusunca tepki veriyor hemen oğluşum

bu günler çok heyecanlı :) keşke daha erken anne olsaydım diyeceğim daha çok doğurmak isteyeceğim eminim ama hayırlısı önce biri gelsin da sağ sağlim :)

Ultrasonda sancı anlaşılır mı doktorum öyle söylemişti bende nedenini sormayı unuttum ama enfeksiyon için ilaçlar verdi idrar yolları ve vajinal enfeksiyon için. Sancım vardı zaten ama ben normal olduğunu düşünüyordum burada ki dr da başından salladı beni k. Doğum uzmanı değildi çünkü ama ilçede ultrasonla bakan tek dr çok endişeliyim. Doktorum bu şekilde giderse erken doğum olur dediği için kafanı şişirdim kusura bakma ama herkesin sancısı var ben mi abartıyorum acaba
Canım ilk başta kadın Doğum uzmanı değilim, kadın Doğum hakkında uzmanlık eğitimi de almadım onun için sana eksik veya yanlış bir Bilgi vermek istemem. Ama bildiğim kadarıyla yorumlarsam sancılar ilerleyen haftalarda NST , biyofizikçi profille anlaşılıyor ama bu haftalarda belki rahim kasılmasından duvar kalınlığından , rahim ağzı açıklığından kasılmaya yorum yapmış olabilirler . Dediğim gibi kesin bildiğim için söylemiyorum kafanı karıştırmak istemem . Ama inşallah ciddi bir durum değildir sorunsuzca geçer bu süreç . İçini rahatlayabileceği bir hekime gitme imkanın varsa gidip içini rahatlatmanı öneririm

Canım ilk başta kadın Doğum uzmanı değilim, kadın Doğum hakkında uzmanlık eğitimi de almadım onun için sana eksik veya yanlış bir Bilgi vermek istemem. Ama bildiğim kadarıyla yorumlarsam sancılar ilerleyen haftalarda NST , biyofizikçi profille anlaşılıyor ama bu haftalarda belki rahim kasılmasından duvar kalınlığından , rahim ağzı açıklığından kasılmaya yorum yapmış olabilirler . Dediğim gibi kesin bildiğim için söylemiyorum kafanı karıştırmak istemem . Ama inşallah ciddi bir durum değildir sorunsuzca geçer bu süreç . İçini rahatlayabileceği bir hekime gitme imkanın varsa gidip içini rahatlatmanı öneririm
Umarım öyledir canim uzman olmadığını biliyorum sadece teknik acıdan mümkün olup olmadığını merak ettim teşekkür ederim ilçede olmasam bin kere giderdim imkanlar kısıtlı burada ilk fırsatta yataktan gidicem

kızlarrrr CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENDİMDE GELDİ önce doktorum erkek dedı dur ıyıce bakım dedı pardon annesi kordonu muş bebeğin KIZ dedi cok mutlu oldum kızlar farklı bir heyecan oldu bir oğlandan sonra:KK200::KK200::KK200::KK200:
ay çok sevindim canım tebrik ederim öğrenme anı da çok heycanlı olmuş

çıkarmaya çalışıyorum canım çok şükür aramız iyi :) konusunca tepki veriyor hemen oğluşum

bu günler çok heyecanlı :) keşke daha erken anne olsaydım diyeceğim daha çok doğurmak isteyeceğim eminim ama hayırlısı önce biri gelsin da sağ sağlim :)
masallah canim :) o zaman sende bizim gibi pes pese doguranlar kervanina katılacaksin herhalde :)

Güzelmiş canim asansörlü mu acaba bebek ayağa kalkınca sorun olur yoksa
asansörlü evet bu sallanmıyor sanırım ama bunları sallananları da var
bu fıyat olarakda cok guzel ama ankaradaymıs internetten almayı dusunmuyorum gidip bakmak lazım garantisi falanda var aslında ama bilemedim

masallah canim :) o zaman sende bizim gibi pes pese doguranlar kervanina katılacaksin herhalde :)
ahh inşallah bakalım :) eşim çocuk fikrine sıcak bakmıyordu ilk zamanlar aslında korkuyordu sonra 1 tane olursa 2 de olur ona göre dedi kendi kardessız buyuyunce kardesı olsun mutlaka fıkrınde
şimdi 3 de olsun demeye basladı bende bı dogsun bakalım 2 ısteyecekmısın hala dedım :)

ahh inşallah bakalım :) eşim çocuk fikrine sıcak bakmıyordu ilk zamanlar aslında korkuyordu sonra 1 tane olursa 2 de olur ona göre dedi kendi kardessız buyuyunce kardesı olsun mutlaka fıkrınde
şimdi 3 de olsun demeye basladı bende bı dogsun bakalım 2 ısteyecekmısın hala dedım :)
ister ister demekki çocuk seviyo ki insana zorlukları da kolay geliyo sevince

:) benim esimde cok cocuklu bir aileden:) o yuzden benimle hep ugrasir sen annemin yarisi kadar yap bana yeter derdi :) Çınar dogdu kolik aman Allahım uyumuyor agliyor surekli vs :) dedim canim hala ayni fikirde misin :) cevabi Allah bunu bize bagislasin oldu :) :) tabi rahatlamaya baslayinca yine ayni söyleme başladı 2. Bebis oldu :) ben bir daha düşünmüyorum ama kendisinin bundan haberi yok su anda :) o hulyalarda :)

Şeker yuklemesi yptiracakmisiniz? Kizimda yaptrdım prblm yaşamadim ama son zmnlarda çok tartisiliyor benim babamda şeker hastası o durum biraz dusunduruyor beni , ananemde öyleydi.

Back
X