• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben verilen seker miktarinin bir su bardagi dolusu kesme seker miktarinca oldugunu televizyonda dinlemistim. Annenin kilosuna gore hesaplaniyor yine bildigim kadari ile.
ben gittiğim doktorun daha önceki hamile tanıdklarıma önerdiğini biliyorum, birazda araştırdım açıkcası ben yaptırmayı planlıyorum
ama herkesin kendi fikri sonucta zaten mutlaka yaptırın denilmiyor bildiğim kadarıyla annenin kararına bırakılıyor
bu konu doktorlar arasında bile fikir ayrılığı yaratıyormuş o yüzden kararı her anne kendi vermeli bence

Bir çok farklı görüş var bu konuda ben atlanan gebelik şekerinin daha riskli olduğunu düşündüğüm ve çoğumuzuno kadar glukozu hayatımızda tükettiğimizi düşündüğüm için yapılması taraftarıyım. Ama bence doktorla ilişki en önemlisi bu konuda , doktorum derse ki sanki öyle bir sinyal verdi gerek Yok yapılmasın o zaman yaptırmam ya da tam tersi yapalım derse de yaptırırım . Bence kendi güvendiğiniz takipli olduğunuz doktorun görüşü en önemlisi

Ben hep yaptırma taraftarıydım kilo da var ailede şekerde var
ama doktorum pek taraftar değil
tereddütte kaldım bu konuda
bugün kontrolüm var duruma göre kararımı vericem ben de

asansörlü evet bu sallanmıyor sanırım ama bunları sallananları da var
bu fıyat olarakda cok guzel ama ankaradaymıs internetten almayı dusunmuyorum gidip bakmak lazım garantisi falanda var aslında ama bilemedim
Canim ben netten bisey alırken bilindik yerlerden ve olduğum yerde şubesi olan yerlerden alıyorum ki bir sorun çıkarsa iade veya değişim yapabilmek adına böyle büyük bisey için riske girme e bebek civil vs sitelere de bak

Ufak bi kanama alanı var kesede canim benim doktorun sancin var deyip de sebebini söylemediği kısım bu 1 haftadır aklımı kemiren ve buna bağlı sancılarım ufakta olsa düşük tehlikem var
Çok geçmiş olsun hiç düşünme şimdi gerisini inşallah hiç sorun olmadan atlatacağız, elinden geldiğince istirahat etmeye çalış. Bu zamanın bebekleri çok nazlı daha doğmadan annelerini parmaklarında oynatıyorlar :emir_bebek:

Ufak bi kanama alanı var kesede canim benim doktorun sancin var deyip de sebebini söylemediği kısım bu 1 haftadır aklımı kemiren ve buna bağlı sancılarım ufakta olsa düşük tehlikem var
Dikkat et canım dinlen güzelce bir süre, hiçbirşeycik olmaz emin ol. Çok geçmiş olsun

Canim ben netten bisey alırken bilindik yerlerden ve olduğum yerde şubesi olan yerlerden alıyorum ki bir sorun çıkarsa iade veya değişim yapabilmek adına böyle büyük bisey için riske girme e bebek civil vs sitelere de bak
BEN NORMAL BIRSEY ALIRKEN YAPMAM DA BEBEK YATAGI KONUSUNDA BENDE GIDIP GORUP ALICAM :)
EVLENIRKEN YATAK ODASI TAKIMI ALMADIK, KENDIMIZE GORE KURDUK GARDOLABIMI INTERNETTEN ALMISTIM MESELA :) RİSK SEVER GELIN AMA SAGLAM CIKTI VALLA :)

Çok geçmiş olsun hiç düşünme şimdi gerisini inşallah hiç sorun olmadan atlatacağız, elinden geldiğince istirahat etmeye çalış. Bu zamanın bebekleri çok nazlı daha doğmadan annelerini parmaklarında oynatıyorlar :emir_bebek:
Bu bebeğim aynen dediğin gibi oldu nazlı ki ne nazlı çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım. Uzan dinlen bol bol. Kanama alanı nerdeyse yarısında var listenin. Bu ne iş anlamadım ya. Progestan önerdimi??

Geçmiş olsun canım. Uzan dinlen bol bol. Kanama alanı nerdeyse yarısında var listenin. Bu ne iş anlamadım ya. Progestan önerdimi??
Istersen proluton iğne dedi ben istemedim rahim kaslarıni gevşetici olduğu icin çok sağol canim aynen öyle çok okumuştum kimde var hatırlamıyorum ama çoktu kanama alanı olan

Istersen proluton iğne dedi ben istemedim rahim kaslarıni gevşetici olduğu icin çok sağol canim aynen öyle çok okumuştum kimde var hatırlamıyorum ama çoktu kanama alanı olan
Canım çok geçmiş olsun iyiki gittin dktra bol bol dinlen nazlı yeğenimizde akılı uslu büyüsün göbüşünde:KK200::emir_bebek:

Minik kuzular Minik kuzular cok gecmis olsun dinlen ve icini ferah tut. BadeAk34 BadeAk34 cok sevindim herseyin herseyi olmasina sonraki randevundada guzel haberler alacagina inaniyorum sezeryan normal cok onemli degil saglikla kucaga almak en onemlisi sonucta.

Back
X