• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür edrim geçecek umarim
Gecer geciyorda zaten kizimda 20 hafta kanama alanim vardi ve kanamamda vardi 15 aylik koşturuyor. Suan oglumda ise 12 hafta kanama alani gorulmedigi halde kanamam vardi oda iceride tepiniyor sen pozitif ol stresten uzak dur en onemlisi djnlen.

Gecer geciyorda zaten kizimda 20 hafta kanama alanim vardi ve kanamamda vardi 15 aylik koşturuyor. Suan oglumda ise 12 hafta kanama alani gorulmedigi halde kanamam vardi oda iceride tepiniyor sen pozitif ol stresten uzak dur en onemlisi djnlen.
Inşallah ya sancinin sebebini öğrendim rahatladım biraz oda geçecek insallah

Olcmedi ama zamanla gececek dedi canim srnin ki gecti mi birde proluton önerdi illaki yaptır falan demedi
yok canım geçmedi en son cts ölçtüler küçülme yok kanamam da devam ediyo ben prolotonu vurunma günüm gelmeden 1-2 gün önce baya bi sancılanıyorum onu yaptırınca geçiyo hemen

ONTK ONTK @Smartanne secondlife secondlife yurt disinda seker yuklemesi uygulamasi var mi
Yok diye biliyorum canım ama benim bir türk kadın doktorum vardı o şeker yüklemesi yapıyordu. Aslında varya çarşamba günü kontrolüm var şuanki doktorum isviçreli bi sorayım şeker yüklemesi yapılıyormu diye

yok canım geçmedi en son cts ölçtüler küçülme yok kanamam da devam ediyo ben prolotonu vurunma günüm gelmeden 1-2 gün önce baya bi sancılanıyorum onu yaptırınca geçiyo hemen
Sancilar ici mi vurduruyorsun kanama alaninin gecmesi icin mi rahmi rahatlatiyormus sanirim ama korktum yine de kanama alanı geçmeyecekse gerek yok bence çekerim paşa paşa sancimi

Back
X