• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biz yurtdışındayız kv trde hergün konuşması lazım her dk bişey soruyor evde kocası var tv bozuluyo eşimi arıyo fatura geliyo eşimi arıyo hani bahane arıyo konuşmak için günlük eşim arıyo aramadığı bir gün olsa hemen sen nasıl aramazsın triplerinde dışarı çıksa arıyo oğluşum dışarı çıkıyorum yavrum içeri girdim sürekli böyle bende yazdım oğlun artık orda yasamıyo diye kızdı konuşmuyoruz araya mesafe koydum. Bu seferde alttan alttan eşimi dolduruyo gelinle aramda soğuk rüzgarlar esiyo yok beni aramıyo falan bende bir sorunu varsa gelsin benle halletsin seni doldurusa getirmesin dedim zaten hamileyim maddi yönden zor durumdayız bi derdimiz o degil diye tepkilendim kavganın asıl sebebi maddi skıntımızda kv den kaynaklanıyo bu arada
O tip kv leri bilirim. Bir arkadasimin kv si oyleydi. Oglunun sac fircasini kucagina alip yatan manyak bir tipti. Bir evin bir oglu. Kv ogluna âşık. Koca falan umrunda değil. Kiz anladi durumu baska sehire gitti. Arada 1000 km vardi ama kv kavusuyordu. Dizlerim agriyor dedi gitti orda ameliyat oldu burda doktor hastane yok sanki. Yanlarinda olmadigu zaman surekli ariyordu nerdesiniz ne yediniz ne ictiniz. Ulasamadiginda komsulari ariyordu evdeler mi nerdeler diye. Piskopatti yani.
Seni cok iyi anliyorum. Boyle tiplerle ugrasmak zor. Evliligin bir doneminde maddi problem yasaniyor illaki. Biz de kendi elimizle borcun altina girmistik oderken zorlanmistik mesela. Bu noktada esinle lara mevzusunu hic konusmaman lazim. Maksimum tasarrufla destek olman ve bunu da ona gostermen lazim ki senin kiymetini bilsin. Esin kv para gonderiyorsa o da ayri bir dert. Sen de cocuga alacaklarini resim cek, kv at o alsin. Almak istiyordu zaten. Eksikleri hep ona soyle. Paramiz yok diye kv agla. Benim elti oyle yapardi. Aglak bir tip zaten. Yok diye agladikca kv etrafinda pervane olurdu.

Bizimki de yapmaz. Ev pislikten gitse umruna gelmez. Ahh uhhh ederek is yaptigimda yardim lazim mi der. Ama inan ona tarif edip yapmasini beklemek daha zor. Yavas yavas oglani yikama isini ona yikayim diyorum. Soyluyorum ben dinliyorum bi bakiyorum cocuk 10 gun olmus yikanmamis. Cay yapsana diyorum. Suyu koyuyor sonra o su kaynaya kaynaya bitiyor. Ne beklersin bu adamdan. Bana yok demiyor ama yapmiyor da. Bu bir taktik olabilir mi:KK64:
Anası olsa koşar ama

Zaten sıkıntın varsa kv de her zaman tuz biber olur insana sen cideen onunarayıp de problemini benimle hallet ne ona buna şikayet ediyorsun de bir daha açmaz ağzını şu hamilelerin üzerine giden kvleri bi kaynar kazana atmalı
:sinirli::sinirli: Yüz yüze söylicem ayagını denk at senin yüzünden bu durumlardayız birde böyle seyler yaparsan olmaz dicem onu aramamamdan anlıyodur ama suçlu olduğunu bildiğinden sormuyo

O tip kv leri bilirim. Bir arkadasimin kv si oyleydi. Oglunun sac fircasini kucagina alip yatan manyak bir tipti. Bir evin bir oglu. Kv ogluna âşık. Koca falan umrunda değil. Kiz anladi durumu baska sehire gitti. Arada 1000 km vardi ama kv kavusuyordu. Dizlerim agriyor dedi gitti orda ameliyat oldu burda doktor hastane yok sanki. Yanlarinda olmadigu zaman surekli ariyordu nerdesiniz ne yediniz ne ictiniz. Ulasamadiginda komsulari ariyordu evdeler mi nerdeler diye. Piskopatti yani.
Seni cok iyi anliyorum. Boyle tiplerle ugrasmak zor. Evliligin bir doneminde maddi problem yasaniyor illaki. Biz de kendi elimizle borcun altina girmistik oderken zorlanmistik mesela. Bu noktada esinle lara mevzusunu hic konusmaman lazim. Maksimum tasarrufla destek olman ve bunu da ona gostermen lazim ki senin kiymetini bilsin. Esin kv para gonderiyorsa o da ayri bir dert. Sen de cocuga alacaklarini resim cek, kv at o alsin. Almak istiyordu zaten. Eksikleri hep ona soyle. Paramiz yok diye kv agla. Benim elti oyle yapardi. Aglak bir tip zaten. Yok diye agladikca kv etrafinda pervane olurdu.
Ay ölesim geldi bizde sorun var işte yaptıramıyoruz sivri.dillerimizden dolayı.olmasa hiç ben yine kvye eyvallah edemem zaten onlarda inanmaz bizde olmadıgına

Anası olsa koşar ama
Kiz yok anasina da yapmaz. Kv onu pasalar gibi yetistirmis utanmasa 40 yasindaki adami kasikla besler. Cariye tipli hizmete bayilan bir cins kv. 2 oglu var. Omrunu 3 erkege hizmetcilik yaparak gecirmis. O yuzden hicbir sey yaptiramiyoruz biz de. Anasina laf soyledigimde tatli oluyor ama. Bu adam ki anakuzusu degil ama laf soylersem kiymete biniyor ona gore hesap et

Yani yapmıyorsun sus bari yok çenelri çalışır tabi geçenlerde bende demiştim hatırlarsan hem yapmaz hemde dünyanın lafını eder kız takma güzel kafana man kafa bunlar
Aynen canım gidip ötede bayılsa sorun yok ha bide benim kv nin sahte kriz geçirmeleri fenalaşmaları falanda var zor durumda kalınca kullandığı... çok fena çokk

Ay ölesim geldi bizde sorun var işte yaptıramıyoruz sivri.dillerimizden dolayı.olmasa hiç ben yine kvye eyvallah edemem zaten onlarda inanmaz bizde olmadıgına
Biz parayla oynuyoruz da onlarin acliktan agzi kokuyor sanki. Diger oglu gelini bir muhtaclar, onlara cok yazik, onlar nasil yapsinlar, nasil etsinler yapamazlar... tuhaf yani. O muhtaclarin da biri banka muduru elti de ogretmen. Ona gore hesap edin. Bu haldeyken agliyor elticik. Kv elinden gelse bizden alip onlara verir. Kendi agziyla bana ben sizi hic dusunmuyorum siz halledersiniz benim tek derdim onlar demisti. Saka gibi. Bunu dediginde ben de evliligimin en dar bogazindan geciyordum maddi olarak. Ben gozumle goruyorum yine aynisini yapamiyorum. Size akil versem de bos ama yapan yapiyor demek istedim

Çizgiyi görmeden önce çok kez test yaptım hep negatif çıktı yine öyle çıkıcam diye korkumdan test alıp yapmadım olabilme ihtimalı varmıdır
2 haftadir adet olmadiysan hala cizgi yoksa hem agrilarin hem de adet olmaman pko den kaynaklaniyor canim. Adet gunu genelde cizgiyi goruruz. Emin degilsen kan ver bu kadar bekleme. Hala negatifse doktora git adet söktürücü yapsinlar. Pko ile hamile kalan cok allah nasip ederse olur. Kiloyu verirsen daha rahat olur tabi

Biz para yollamıyoruz canım ama yüklü miktarda kredi altına girdim vede eşim trden geldi çalışmıyo diye krediyi benim adıma çektim yolladım insanlık yaptım. Ben oğluma bir çorap alamamışken o parasıyla aldıklarıyla hava atıyor bana. Her defasında yapma söyleme üzülüyorum borclardan dolayı oğluma bir çorap dahi alamıyorum diyorum ama dinlemiyo havaya konuşuyomuşum gibi delirtiyor beni elinden geleni yapıyor

:sinirli::sinirli: Yüz yüze söylicem ayagını denk at senin yüzünden bu durumlardayız birde böyle seyler yaparsan olmaz dicem onu aramamamdan anlıyodur ama suçlu olduğunu bildiğinden sormuyo
Bence anlamaz. Belki de baaak beni hic aramiyor diyr kocana sikayet ediyor. Yani senin aramaman kadinin ekmegine yag suruyor belki. Boyle tipler suc kabul edermi ki senin aramaman ona koysun. Burda biraz saf dusunuyon bence

Test yaptım ama sonuç negatif çıktı adetim biteli iki hafta oldu ama kasıklarımda ve karnımda çok fazla sancı var doktora gitmiştim iki ay önce polikistik over olabileceğimi söyledi ama çok endişeleniyorum çocuğum olmıycak diye çok aşırı denecek kilom yok ama fazla kilodan hamile kalamazsın dedi çizgiyi görünce çok ümitlendim
Merhaba canım bende bu yollarda çok debelendim
Bende polikistik over hasatsıyım bu hastalığın en büyük belirtileri zaten tüylenme ve kilo alma
Arkadaşlarımdan tam emin değilim ama bak benim 5 ay bitmek üzere daha göbeğimde kesin hamile diyenileceğim bir çizgim yok
Bu şekilde ünitlenme lütfen
Daha adetin biteli 2 hafta olmuş bu şekilde ilerlersen kafana taktığın için bebişinin olma sürecini uzatacaksın
En iyisi doktoruna güvenmen söylediği ilaç tedavilerini uygulaman
Küçük desteklerle hamile kalabilirsin olmayacak diye bir şey yok asla ama bir dahaki adetin geçmeden hamilelik belirtisi ve şüphesi arama vanım çünkü emin ol farklı hiçbir belirti yok adet belirtileri ike aynı

Bu arada bu anlattıklarının aynısı benim kv. Benim eşimde tek çocuk. Kadın sadece tek çocuk doğurup onu nasıl esirim ederim diye ugrasmış başarmış birbirlerinden habersiz adım atmıyo hiç sevmediğim seyler

Biz para yollamıyoruz canım ama yüklü miktarda kredi altına girdim vede eşim trden geldi çalışmıyo diye krediyi benim adıma çektim yolladım insanlık yaptım. Ben oğluma bir çorap alamamışken o parasıyla aldıklarıyla hava atıyor bana. Her defasında yapma söyleme üzülüyorum borclardan dolayı oğluma bir çorap dahi alamıyorum diyorum ama dinlemiyo havaya konuşuyomuşum gibi delirtiyor beni elinden geleni yapıyor
Kiz sen krediyi kime yolladin

2 haftadir adet olmadiysan hala cizgi yoksa hem agrilarin hem de adet olmaman pko den kaynaklaniyor canim. Adet gunu genelde cizgiyi goruruz. Emin degilsen kan ver bu kadar bekleme. Hala negatifse doktora git adet söktürücü yapsinlar. Pko ile hamile kalan cok allah nasip ederse olur. Kiloyu verirsen daha rahat olur tabi
Çok teşekkür ederim

Ben arada alışveriş yapıyorum canım, siparişi veriyorum ,unuttuğum anda geliyor ,bunu da mı almıştım oluyorum, biraz geç geliyor da :işsiz: En son 1 ay önce arabam için koku, anahtarlık bir de çocuklara ayakkabı bağcığı istedim bekliyorum hala:halay:
Okadar uzunmu suruyor ya :))

Back
X