- Konu Sahibi Nesrinay86
- #24.581
O tip kv leri bilirim. Bir arkadasimin kv si oyleydi. Oglunun sac fircasini kucagina alip yatan manyak bir tipti. Bir evin bir oglu. Kv ogluna âşık. Koca falan umrunda değil. Kiz anladi durumu baska sehire gitti. Arada 1000 km vardi ama kv kavusuyordu. Dizlerim agriyor dedi gitti orda ameliyat oldu burda doktor hastane yok sanki. Yanlarinda olmadigu zaman surekli ariyordu nerdesiniz ne yediniz ne ictiniz. Ulasamadiginda komsulari ariyordu evdeler mi nerdeler diye. Piskopatti yani.Canım biz yurtdışındayız kv trde hergün konuşması lazım her dk bişey soruyor evde kocası var tv bozuluyo eşimi arıyo fatura geliyo eşimi arıyo hani bahane arıyo konuşmak için günlük eşim arıyo aramadığı bir gün olsa hemen sen nasıl aramazsın triplerinde dışarı çıksa arıyo oğluşum dışarı çıkıyorum yavrum içeri girdim sürekli böyle bende yazdım oğlun artık orda yasamıyo diye kızdı konuşmuyoruz araya mesafe koydum. Bu seferde alttan alttan eşimi dolduruyo gelinle aramda soğuk rüzgarlar esiyo yok beni aramıyo falan bende bir sorunu varsa gelsin benle halletsin seni doldurusa getirmesin dedim zaten hamileyim maddi yönden zor durumdayız bi derdimiz o degil diye tepkilendim kavganın asıl sebebi maddi skıntımızda kv den kaynaklanıyo bu arada
Seni cok iyi anliyorum. Boyle tiplerle ugrasmak zor. Evliligin bir doneminde maddi problem yasaniyor illaki. Biz de kendi elimizle borcun altina girmistik oderken zorlanmistik mesela. Bu noktada esinle lara mevzusunu hic konusmaman lazim. Maksimum tasarrufla destek olman ve bunu da ona gostermen lazim ki senin kiymetini bilsin. Esin kv para gonderiyorsa o da ayri bir dert. Sen de cocuga alacaklarini resim cek, kv at o alsin. Almak istiyordu zaten. Eksikleri hep ona soyle. Paramiz yok diye kv agla. Benim elti oyle yapardi. Aglak bir tip zaten. Yok diye agladikca kv etrafinda pervane olurdu.