2018 ağustos anneleri :)

Hsnnoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
95
65
3
37
Merhaba taze annisler gebeliğimin 6.haftasi icerisindeyim keseyi gördük ins kalp atışı sırada iki hafta sonra randevum geçmişte kalp atışı duyamamisligim ve kurtajim var malesef ki ins Allahım bidaha yaşatmaz ins sağlıklıdır bebeğim sizler ne durumdasınız kese görenler kalp atışı duyanlar bebişlerimizi hep birlikte bekleyelim :)

mrb;öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı rabbim nasip etsin.8 yıllık evliyim 8 defa klomen ve çatlatma iğnesi,1 aşılama,3tüp bebekten sonra Mevlam nasip etti tedavisiz hamile kaldım.15.12 tarihinde kontrole gittiğimizde 5mm kesemiz göründü.İnşallah sonuna kadar sağlıklı bi şekilde devam eder ve bebişime kavuşurum.

Yaaa amin ins sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz geçiririz benim de geçmişte kalp atışı alamadığım için korkum var ins sağlıklıdır bebislerimiz ben de 15Aralıkta gittim 8 mm idi kese iki hafta sonrasina randevu verdi siz ne zaman gideceksiniz bir daha ve son adet tarihiniz ne benim bugün sata göre 5+3 sat 10kasim

ben aslında son adet tarihimi çok hatırlamıyorum,çünkü yıllardır hep olumsuz olunca takibi bırakmıştım.4 Kasım gibi hatırlıyorum ama sanırım benim geç döllenme olmuş.Benide 2 hafta sonra tekrar çağırdı .İnşallahhh bebişlerimize sağlıklı bi şekilde kavuşuruz

Mrb kızlar.
Sat 20 Kasım
Döngüm 26 28 arası
Bugün 29. Gün ama hcg 988 çıktı.
Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
Yumurtlamam erken mi oldu acaba?

merhabalar bende ağustos annesi olucam inşallah. İkinci çocuğum. Ama bir doktor bulamadım hala siz hangi hastanelere ve doktorlara gidiyorsunuz kızlar

doktora gitmediz mi bişey demedi mi?
Benim de dün 1damla kahve akıntı geldi bugün hafif var canım çok sıkkın şuan
Gittim de o da emin olamaz ki henüz...
Beklemekten başka çare yok şu an.
Canımı sıkma sakın. Sen kaöıncı haftadasın?
Bazen yerleşme kanaması geç gelebiliyormuş. Öyle bir şeydir belki.
Doktorunu aradın mı?

Amin inşallah pes peşe güzel haberler aliriz ins :)

Mrb kızlar.
Sat 20 Kasım
Döngüm 26 28 arası
Bugün 29. Gün ama hcg 988 çıktı.
Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
Yumurtlamam erken mi oldu acaba?

Neden üzülesiniz ki gözünüz aydın ne güzel işte hamilesiniz 2 günde bir kan verin değeriniz 2 günde bir ikiye katlarsa super sonra DR a kese için randevu alın güzel haberlerinizi bekliyorum

merhabalar bende ağustos annesi olucam inşallah. İkinci çocuğum. Ama bir doktor bulamadım hala siz hangi hastanelere ve doktorlara gidiyorsunuz kızlar

Gözünüz aydın benim de ikinci yavrum olacak ins herkes farklı şehirlerde olduğu için dr hastane çok bilgilendirici olamaz sanırım ben yine ilk DR uma gidiyorum

Neden üzülesiniz ki gözünüz aydın ne güzel işte hamilesiniz 2 günde bir kan verin değeriniz 2 günde bir ikiye katlarsa super sonra DR a kese için randevu alın güzel haberlerinizi bekliyorum
1 gün gecikme sonrası değerim çok yüksek (Döngüm bazen 26 gün oluyor. Öyleyse 3 gün gecikme var ama yine de yüksek geldi bana)
Önceki gebeliğimde 235 küsürdü. Gerçi düşükle sonuçlandı ama bu sefer de mol gebelik, boş veya dış gebelik olur diye korkuyorum.
Doktor kana tekrar bakmaya gerek yok, keseyi görmeden değerin önemi yok dedi ve haftaya gel dedi.
İnşallah bu sefer sorun çıkmaz

Merhaba arkadaşlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Sanırım 4 haftalık Hamileyim kan testi yaptırdım ayin 15 inde. 5. Haftanın dolmasını bekliyorum hastaneye gitmek için. Sağlıklı sıhhatli kucağımaza alırız inş

günaydın;
Dr.yazdım gayet normal içini ferah tut dedi.Tüp bebek dr.um olduğu için onu bırakmaya düşünüyorum.Bugün başka bi hastaneden randevu aldık bakalım ne diyecek.Adetime göre 6 haftalığım

Günaydın...
Kahverengiyse hiç panik yapma derim ama tabii ki doktora git mutlaka.
Ben daha önce düşük yaptım. İlk önce yavruağzı tonlarında bir akıntım oldu ve giderek kırmızıya döndü.
Bir de sakın panik yapma.
Benim çok kötü döneme denk gelmişti.
Doktorum izinliydi o sırada ve bayram dolayısıyla her gidişimizde farklı bir doktor oluyordu.
İster istemez çok panik yaptım. Benim yaptığım hatayı sen de yapma. Eskiler kötüyü çağırma derler ya, aynen öyle.
Sen içini ferah tut.

Gözünüz aydın benim de ikinci yavrum olacak ins herkes farklı şehirlerde olduğu için dr hastane çok bilgilendirici olamaz sanırım ben yine ilk DR uma gidiyorum
sağolun sizinde gözünüz aydın, ben ankaradayım belki aynı şehirde olanlar birbirimize yardımcı olur diye sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…