2018 ağustos anneleri :)

Değere göre bişey konuşmak gerçekten çok zor dış gebelik belki ama belki de çoğul gebelik bu da değerin yuksek çıkmasına sebep olabiliyor hakkınızda hayırlısı olsun ins benim de adet günüm beta hcg 250 falandı iki 3 gün geçince 1000 olması gayet normal endişe etmeyin ins güzel haberler alıcaksınız

Amin ins gözünüzaydin haftaya keseyi görürsünüz ins

Erken döllenme de olmuş olabilir diyorlar.
Bekliyorum bakalım.
Bu arada bazen 26 günde bir oluyorum. Öyleyse normaldir belki

Dün keseyi gördüm ama şekli kafama takıldı.
Gerçi dr bir şey demedi ama yine de hep içimde bir korlu var.
Haftaya yine gel dedi, bekliyorum bakalım

Merhaba, muhtemel doğum tarihimiz aynı :) benim ise kese arkasında kanama alanı gördü doktor. Bir kaç gün hayat zindan oldu ama alıştım :) şimdi karnım çıkmaya başladı. İlk hamileliğimde hunharca kilo aldığım için dikkat etmemiştim ama şimdi görüyorum ki bildiğin göğüslerimin altından başladı büyümeye karnım daha erken değil mi ya karnımın çıkması için, bilemedim... Kilo konusu bebeğin sağlığından sonra en önemsediğim şey. Neyse konuşur, tartışır haberleşiriz :)

Kızlar 10. haftadayım ama çok şiddetli karın ağrılarım oluyor birkaç gündür.
Pazartesi günü doktora gittim sorun yok dedi ama o kadar şiddetli ağrım oluyor ki ister istemez korkuyorum.
Aynı durumu yaşayan var mı?

merhaba arkadaşlar bende gebeliğimi öğrendiğinden beri takipteyim:)) ikinci gebeliğim 9+5 günlüğüm ikinci gebeliğim bir oğum var sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyeti tahmin eden arkadaşlar var bende resim atıp yorum almak isterim dilerim ki bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…