1 gün gecikme sonrası değerim çok yüksek (Döngüm bazen 26 gün oluyor. Öyleyse 3 gün gecikme var ama yine de yüksek geldi bana)
Önceki gebeliğimde 235 küsürdü. Gerçi düşükle sonuçlandı ama bu sefer de mol gebelik, boş veya dış gebelik olur diye korkuyorum.
Doktor kana tekrar bakmaya gerek yok, keseyi görmeden değerin önemi yok dedi ve haftaya gel dedi.
İnşallah bu sefer sorun çıkmaz
Değere göre bişey konuşmak gerçekten çok zor dış gebelik belki ama belki de çoğul gebelik bu da değerin yuksek çıkmasına sebep olabiliyor hakkınızda hayırlısı olsun ins benim de adet günüm beta hcg 250 falandı iki 3 gün geçince 1000 olması gayet normal endişe etmeyin ins güzel haberler alıcaksınız
Değere göre bişey konuşmak gerçekten çok zor dış gebelik belki ama belki de çoğul gebelik bu da değerin yuksek çıkmasına sebep olabiliyor hakkınızda hayırlısı olsun ins benim de adet günüm beta hcg 250 falandı iki 3 gün geçince 1000 olması gayet normal endişe etmeyin ins güzel haberler alıcaksınız
Merhaba taze annisler gebeliğimin 6.haftasi icerisindeyim keseyi gördük ins kalp atışı sırada iki hafta sonra randevum geçmişte kalp atışı duyamamisligim ve kurtajim var malesef ki ins Allahım bidaha yaşatmaz ins sağlıklıdır bebeğim sizler ne durumdasınız kese görenler kalp atışı duyanlar bebişlerimizi hep birlikte bekleyelim :)
Merhaba, muhtemel doğum tarihimiz aynı :) benim ise kese arkasında kanama alanı gördü doktor. Bir kaç gün hayat zindan oldu ama alıştım :) şimdi karnım çıkmaya başladı. İlk hamileliğimde hunharca kilo aldığım için dikkat etmemiştim ama şimdi görüyorum ki bildiğin göğüslerimin altından başladı büyümeye karnım daha erken değil mi ya karnımın çıkması için, bilemedim... Kilo konusu bebeğin sağlığından sonra en önemsediğim şey. Neyse konuşur, tartışır haberleşiriz :)
Kızlar 10. haftadayım ama çok şiddetli karın ağrılarım oluyor birkaç gündür.
Pazartesi günü doktora gittim sorun yok dedi ama o kadar şiddetli ağrım oluyor ki ister istemez korkuyorum.
Aynı durumu yaşayan var mı?
merhaba arkadaşlar bende gebeliğimi öğrendiğinden beri takipteyim:)) ikinci gebeliğim 9+5 günlüğüm ikinci gebeliğim bir oğum var sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyeti tahmin eden arkadaşlar var bende resim atıp yorum almak isterim dilerim ki bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısıyla