2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Canım iyi bayramlar
Mesajın öyle moral oldu ki anlatamam . Dün çok güzeldi aslında his, ama bugün bilmiyorum neden böyle. Galiba kullandığımız hormon ilaçları bizi biraz gelgit akıllı yapıyor

Canım iyi bayramlar
Mesajın öyle moral oldu ki anlatamam . Dün çok güzeldi aslında his, ama bugün bilmiyorum neden böyle. Galiba kullandığımız hormon ilaçları bizi biraz gelgit akıllı yapıyor
Aynen oyle canım arada kafamız güzelleşiyor bu sen degilsin pınar de dürt kendini başka seylere odaklan
Kitap falan oku, yasin oku vs
Kendini rahatlat

Arkadaslr benım en son arefe gunu 5. Gundu 4 yumurta ıyı durumda donduruldu dedıler. Gerıden gelen 4 yuöurta daha vardı onlar ıcın de bayraöın 1. Gunu aradılr bunlrıda donduruyoruz dedıler dıgerlerı cok gerıden onları sonlandıyoruz dedıler. 6. Gun devam ettıgınj duymamıstım

Anlamadım canım ne 6.gün devam ettiğini duymamıştın? Dondurmuşlar işte hepsini, sanırım sonra yerleştirecekler ?

Canım soyle anlatayım benım 18 tane toplandı 5. Gun aradıklarında 4 ıyı durumda gununde gelişen embrıyonuz var,4 tane de gerıden gelen var dedıler. 4 ıyı durumda embrıyoyu dondurdular.6. Gun aradılar 4 gerıden gelen de ıyı durumda onları da donduruyoruz dedıler. Ben 5. Gune kadr takıp edıp dıgerlerını ımha edıyorlar sanıyordum.6.gun aradıklarında sasırdım

Benim bildiğim 6.güne kadar tutabiliyorlar ama ondan sonra ya donduruyorlar ya da yerleştiriyorlar . İçini ferah tut ama yine de aklında soru işareti varsa bi danış merkezine ?

Yok canım. Ben sadece sasırdım hıc duymamıstım.benım transfer 1 bucuk ay sonra gıbı.senın transfer oldu sanırım.hakkunda hayırlısı

Evet pazartesi günü 5.gün 2 embriyo transferim oldu . Hepimizin hakkında hayırlısı 31 Ağustos test günüm. Hiç düşünmek istemiyorum :/

insalöah tutunur bebegin sana kuzum hep positif ol gögüslerin ilaclarin etkisinden sismistir allahim hayirli bi evlat verir insallah isteyen herkese

Canım merak ettim ne yaptın sonucu aldın mı hadi hayırlı haberler

9. Gün 4 çıkmıştı
12. Gün 17
14. Gün 50

14. Gün progesteron 7 çıktı biraz düşük gibi iğne atındım.

Bugün 16. Gün tekrar test yapicam. Değerler düşük ama yükseliyor bilmiyorum

benimde 5 gün gecikme ile adetim geldi inanilmaz sancim var.. bu ay ikinci tüp bebege baslayamicam sanirim is basi yapiyorum tüp bebek merkezine yazdim bakalim diger ay baslayalim diye ne diyecekler

9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.

Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.

Merhaba arkadaşlar sonuç bekleyenlerdenim. Pazartesi günü transferim yapıldı. Çok heyecanlıyım. 2 tane 5. Gün embriyosu. Konuşuyorum onlarla beni bırakmayın diye...

Biz ayni gün transfer olmuşuz. Benim test günüm 29 agustos.
Aynen arkadaşım.
Herkes belirti vs . Birşeyler yaşamış bende hiç bir belirti Yok ;/ ara ara aşağıda baskı hissediyorum ama bu benim regl zamanlarımda da olduğu için ciddiye almıyorum . Onun dışında , hiç birşey Yok . Sende var mı belirti filan ? İnşallah bebeklerin sana tutunur

benimde 5 gün gecikme ile adetim geldi inanilmaz sancim var.. bu ay ikinci tüp bebege baslayamicam sanirim is basi yapiyorum tüp bebek merkezine yazdim bakalim diger ay baslayalim diye ne diyecekler
Canım vardır herşeyde bir hayır . Sakın moralini bozma , belki kendiliğinden gelecek bebeğin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…