- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi Masal aden
-
Canım iyi bayramlarCanım oncelikle hayırlı olsun ins sımsıkı tutunur bebişin
Moral bozmak yok heleki ilk günden.. Bebiş Tutunmaya calısıyor ve ona negatif enerji yolluyorsun bunu yapma.. Belirtilere hiç takılma ilaçların yan etkisi onlar
Ümitle ve duayla test gününü bekle. İlaçlarını aksatma. Hersey olacagına varır biz elimizden geleni yapıyoruz taktir Allahın. Şimdi toparlan bebişinle konus güzel haberler vereceksin inş
Hayırlı bayramlar
Aynen oyle canım arada kafamız güzelleşiyorCanım iyi bayramlar
Mesajın öyle moral oldu ki anlatamam . Dün çok güzeldi aslında his, ama bugün bilmiyorum neden böyle. Galiba kullandığımız hormon ilaçları bizi biraz gelgit akıllı yapıyor
insalöah tutunur bebegin sana kuzum hep positif ol gögüslerin ilaclarin etkisinden sismistir allahim hayirli bi evlat verir insallah isteyen herkeseBenim dün oldu transferim , bugün çok çok erken ama göğüslerim acıyor , adet olcakmışım hissi var içimde . Çünkü bu kadar erken göğüs ağrısı filan olmaz :/ moral olarakta nedense çok çökmüş durumdayım
Gülüm inşallah , hepinizininsalöah tutunur bebegin sana kuzum hep positif ol gögüslerin ilaclarin etkisinden sismistir allahim hayirli bi evlat verir insallah isteyen herkese
Canım merak ettim ne yaptın sonucu aldın mı hadi hayırlı haberlerBenim transferim oldu bugün 5. Gün hiçbelirtim yok sadece rahim içinde kasılma oluyor ara ara. 3. Gün embiriyosuydu
Canım merak ettim ne yaptın sonucu aldın mı hadi hayırlı haberler
Biz ayni gün transfer olmuşuz. Benim test günüm 29 agustos.Evet pazartesi günü 5.gün 2 embriyo transferim oldu . Hepimizin hakkında hayırlısı 31 Ağustos test günüm. Hiç düşünmek istemiyorum :/
Aynen arkadaşım.Biz ayni gün transfer olmuşuz. Benim test günüm 29 agustos.
İnşallah arkadaşım ya :/ moralini yüksek tut. Doktorun ne diyor ?9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.
Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.
Canım vardır herşeyde bir hayır . Sakın moralini bozma , belki kendiliğinden gelecek bebeğin sanabenimde 5 gün gecikme ile adetim geldi inanilmaz sancim var.. bu ay ikinci tüp bebege baslayamicam sanirim is basi yapiyorum tüp bebek merkezine yazdim bakalim diger ay baslayalim diye ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?