- 23 Mayıs 2010
- 1.094
- 1.810
- 333
- Konu Sahibi Masal aden
-
Benim ilk tedavimde kan sulandirici igne vardı ve yanında aspirin de vermişti. Şimdiki tedavimde transferden 1 gün önce ve transfer günü kan sulandirici igne oldum okadar. Şu an espiri kullanıyorum. Benimde sanki nefesim yetmiyor gibi. hemen nefes nefese kaliyorum.ter basiyor. Ilaclardan mi yoksa bebis tutundu mu bilemiyorum. Yalnız ne sulandirici igne cok acıtan bir şey olmaması daha iyi. Yönetim çok morariyordu.
sagolasin canim bugün daha iyim yarin yine kontrolüm var kan sulandirici ignede verdi doktor. insallah cumartesiye hersey yoluna girerde transferim gerceklesir
Inşallah bebek tutunur. Başka doktor bulursun kendine. Moralini yüksek tutmaya çalış. nasip olursa yarın test yapacağım bakalım benimle mi embriyolar. Bugün 10. Gün yarın 11. Gün. Cumartesiye denk geldiği için test günü cumadan yaptirabilirsin dedi hemşire.Canım bende mthfr 1298 ac homozigot mutant var daha önce bikaç kere kimyasal gebelik yaşadım. Benim doktor çok ilgisiz ve ilaçları bana özel verdiğine inanmıyorum. Geçer önemli değil diyo ama çarpıntıdan mahvoldum. Hele iğne sürecinde ayağa kalkacak halim kalmadı kanım çok koyulasti. Şükür bişey olmadan geçti şimdi kendim coraspin içiyorum. Bebis tutarsa başka bi doktor daha bulacam kendime
Inşallah bebek tutunur. Başka doktor bulursun kendine. Moralini yüksek tutmaya çalış. nasip olursa yarın test yapacağım bakalım benimle mi embriyolar. Bugün 10. Gün yarın 11. Gün. Cumartesiye denk geldiği için test günü cumadan yaptirabilirsin dedi hemşire.
Canım bol bol su iç , benimle tuvalette çok ağeım oldu ilk 3 gün . Ama bol su içip , idrar ile atman gerek.cok sancim var hastaneye gittim baktilar yumurtaliklarim büyükmüs.. ama karnimda su toplanmamis sükür.. tuvalete gidemiyorum cok sancim oluyo ne yapacagimi sasirdim kizlar..
İnşallah yarın pozitif değer çıkarAcaba yarını beklemeyip bu akşam idrarda mi baksam. Ama çıkmazsa moral bozulur. Yarın kanda bakacam. Ay bu son gün geçmiyor.
Canim sakin o hatayi yapma.Sabret ve insallah dolu dolu bir deger yaz buraya :)Acaba yarını beklemeyip bu akşam idrarda mi baksam. Ama çıkmazsa moral bozulur. Yarın kanda bakacam. Ay bu son gün geçmiyor.
Yaşım 34 canım.. .sadece asilamayi hiç ...direk tup bebekle başlatalım dedi...bugun opu yapıldı.. 2 yu murtam vardı ama işlemden önce baktılar 1 tane kalmış.. .şimdi bütün umutlarım o bir tane yumurta da.. .yarin haber verecekler bekliyorum...Bende de aynı problem var canım.. Yumurtalarımız az olsa da süper kalite olsunlar inşallahEkstra öneride bulundu mu doktorun? Birde yaşın kaç canm
Senin kaç yumurta oluştu.. .Yaşım 34 canım.. .sadece asilamayi hiç ...direk tup bebekle başlatalım dedi...bugun opu yapıldı.. 2 yu murtam vardı ama işlemden önce baktılar 1 tane kalmış.. .şimdi bütün umutlarım o bir tane yumurta da.. .yarin haber verecekler bekliyorum...
Bol bol dua edelim canm inşallah çok kaliteli bir embriyo oluşurYaşım 34 canım.. .sadece asilamayi hiç ...direk tup bebekle başlatalım dedi...bugun opu yapıldı.. 2 yu murtam vardı ama işlemden önce baktılar 1 tane kalmış.. .şimdi bütün umutlarım o bir tane yumurta da.. .yarin haber verecekler bekliyorum...
Ben 2 hafta sonra ilaçlara başlıyorum nasipse.. Şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyorum.Senin kaç yumurta oluştu.. .
Canim benim de yumurtalar geç gelişti igneleme aşamasında 5.6 tane görmüşlerdi ama küçüktü. Sadece 1 tane büyüdü. Opu da 5 tane toplamışlar 1 olgun 2 küçük varmış. 2 embriyo oluşmuş biri normal biri geriden gelen. Hiç canını sıkma iş o bir yumurtaya ve 1 sperme bakıyor. Bol dua et. Olur inşallah.Yaşım 34 canım.. .sadece asilamayi hiç ...direk tup bebekle başlatalım dedi...bugun opu yapıldı.. 2 yu murtam vardı ama işlemden önce baktılar 1 tane kalmış.. .şimdi bütün umutlarım o bir tane yumurta da.. .yarin haber verecekler bekliyorum...
Inşallah hepsi sağlıklıdır canım.. bende uzun bir yolculuktan sonra evimdeyim.. opu ve histereskopi ikisi aynı anda olunca mı ne çok kötü mide bulantısı baş dönmesi ve karın ağrısı var..Simdiden geçmiş olsun canım 5 tane yumurta topladılar sonradan gelenler son iğnelerle toparladı heralde. Ilaclarimdan dolayi çok mutsuz ama Bebe aspirin verdi doktor bende pıhtılaşma sorunu var dediğim halde.
Bakalım ne olacak, yumurtalar hakkında da henüz bilgi vermediler. Dua edin bana
Üzülme canım bence kimyasalda bir iyi bir gelişme hiç olmamasından iyi.. en azından hamile kalabildin inşallah bir sonrakinde Allah'ın izniyle tutacak moral bozmak yok..Bugün rapor almaya başka bi kadın doğumcuya gittim. O da değerler iç açıcı değil. İmkansız değil yükselmesi ama sen kendini kimyasal gebeliğe hazırla dedi canım. Napalim bu rapor sürecinde psikolojimi ve bedenimi yeni tedaviye hazırlamaya çalışacağım. Senin de opu bitmiştir şimdi nasılsın iyi misin?
Bilmiyorum sizlerin yaslari ve kaçıncı denemesi.. ama 2 olumsuzdan sonra suan icimde olmuş gibi bir his yok.. doktor da yaşım ve rezervimden dolayi bu olmazsa artik deneme dedi.. halbuki insanlar tek yumurta ile 40 yastan sonra hamile kalabiliyor.. ustelik son olumsuzu aldiktan 1.5 yil sonra tekrar denemeye cesaret edebildim.. olmazsa etrafimdaki insanlara sarar 1 hafta depresyonda yaşar sonra is hayatima geri donerim sanirim herzamanki gibi..Hayırlısı canım yukarıda yazdığım gibi bana da doktor kendini hazırla dedi. Napalm hayırlı zamanda sağlıklı bebekler inş senden de bir haftaya kadar güzel haberleri alırız.
iciyorum canim bide iki gündpr öyle bi gaz birikintisi var afedersin atamiyorumda... bol su ve türkcesini bilmiyorum malesef eiweißgetränk iciyorumCanım bol bol su iç , benimle tuvalette çok ağeım oldu ilk 3 gün . Ama bol su içip , idrar ile atman gerek.az kaldı , sabret :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?