2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Canım bende mthfr 1298 ac homozigot mutant var daha önce bikaç kere kimyasal gebelik yaşadım. Benim doktor çok ilgisiz ve ilaçları bana özel verdiğine inanmıyorum. Geçer önemli değil diyo ama çarpıntıdan mahvoldum. Hele iğne sürecinde ayağa kalkacak halim kalmadı kanım çok koyulasti. Şükür bişey olmadan geçti şimdi kendim coraspin içiyorum. Bebis tutarsa başka bi doktor daha bulacam kendime

Inşallah bebek tutunur. Başka doktor bulursun kendine. Moralini yüksek tutmaya çalış. nasip olursa yarın test yapacağım bakalım benimle mi embriyolar. Bugün 10. Gün yarın 11. Gün. Cumartesiye denk geldiği için test günü cumadan yaptirabilirsin dedi hemşire.

İnşallah tutmuştur canım ve sağlıkla kucağına almayi Allah nasip etsin. Pozitif düşünelim daha iyi olsun hersey. Haberlerini bekliyorum

cok sancim var hastaneye gittim baktilar yumurtaliklarim büyükmüs.. ama karnimda su toplanmamis sükür.. tuvalete gidemiyorum cok sancim oluyo ne yapacagimi sasirdim kizlar..
Canım bol bol su iç , benimle tuvalette çok ağeım oldu ilk 3 gün . Ama bol su içip , idrar ile atman gerek. az kaldı , sabret :*

Acaba yarını beklemeyip bu akşam idrarda mi baksam. Ama çıkmazsa moral bozulur. Yarın kanda bakacam. Ay bu son gün geçmiyor.

Bende de aynı problem var canım.. Yumurtalarımız az olsa da süper kalite olsunlar inşallah Ekstra öneride bulundu mu doktorun? Birde yaşın kaç canm
Yaşım 34 canım.. .sadece asilamayi hiç ...direk tup bebekle başlatalım dedi...bugun opu yapıldı.. 2 yu murtam vardı ama işlemden önce baktılar 1 tane kalmış.. .şimdi bütün umutlarım o bir tane yumurta da.. .yarin haber verecekler bekliyorum...

Senin kaç yumurta oluştu.. .

Bol bol dua edelim canm inşallah çok kaliteli bir embriyo oluşur

Canim benim de yumurtalar geç gelişti igneleme aşamasında 5.6 tane görmüşlerdi ama küçüktü. Sadece 1 tane büyüdü. Opu da 5 tane toplamışlar 1 olgun 2 küçük varmış. 2 embriyo oluşmuş biri normal biri geriden gelen. Hiç canını sıkma iş o bir yumurtaya ve 1 sperme bakıyor. Bol dua et. Olur inşallah.

Herkese merhaba bende dondurulmuş 5.gün embriyosu transferimde 6.gündeyim ve hiç bir belirtim yok içim içimi yiyo sizce normalmi hiç belirti olmaması bu 2. Transferim ilkindede hiç belirtim olmamıştı sonrasında histereskopi oldum rahmim çökmüş ve ince bir perde varmış 1 buçuk saat sürdü ve doktor herşey harika dedi 1 ay sonra transferi yaptı ama yine aynı olmasından korkuyorum benim gibi belirtisiz sonucu olumlu olan varmı

Inşallah hepsi sağlıklıdır canım.. bende uzun bir yolculuktan sonra evimdeyim.. opu ve histereskopi ikisi aynı anda olunca mı ne çok kötü mide bulantısı baş dönmesi ve karın ağrısı var..

Üzülme canım bence kimyasalda bir iyi bir gelişme hiç olmamasından iyi.. en azından hamile kalabildin inşallah bir sonrakinde Allah'ın izniyle tutacak moral bozmak yok..

Hayırlısı canım yukarıda yazdığım gibi bana da doktor kendini hazırla dedi. Napalm hayırlı zamanda sağlıklı bebekler inş senden de bir haftaya kadar güzel haberleri alırız.
Bilmiyorum sizlerin yaslari ve kaçıncı denemesi.. ama 2 olumsuzdan sonra suan icimde olmuş gibi bir his yok.. doktor da yaşım ve rezervimden dolayi bu olmazsa artik deneme dedi.. halbuki insanlar tek yumurta ile 40 yastan sonra hamile kalabiliyor.. ustelik son olumsuzu aldiktan 1.5 yil sonra tekrar denemeye cesaret edebildim.. olmazsa etrafimdaki insanlara sarar 1 hafta depresyonda yaşar sonra is hayatima geri donerim sanirim herzamanki gibi..

Bugun 5.gun.. transferin ilk gununden beri dogru duzgun dinlenemedim surekli ayaktayim.. gunduz bisey yok ama geceleri ya yorgunluktan yada ilaclarin etkisinden kasik ve bacak agrisi cekiyorum.. Agri kesici almadan yatamiyorum

Canım bol bol su iç , benimle tuvalette çok ağeım oldu ilk 3 gün . Ama bol su içip , idrar ile atman gerek. az kaldı , sabret :*
iciyorum canim bide iki gündpr öyle bi gaz birikintisi var afedersin atamiyorumda... bol su ve türkcesini bilmiyorum malesef eiweißgetränk iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…