2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Cnm benim ilk olumsuz kimyasal olmustu..degerim 300 e kadar 2 kat olmayacak sekilde artti ve sonra düşmeye başladı.. Yine de Allah bilir insallah mucizeyi yaşarsın..
Canim Allahim verecekse saglikli versin.Testleri yaptirmaya ve sabretmeye devam et.Sabirlarimizin mukafatini alacagiz insallah bir gun.
Amin arkadaşlar en zoru belirsizlikmiş ben zannediyordum ki 12. gün öğreneceğim şey hamileyim veya değilim. Arafta kalmak eli kolu bağlı beklemek çok zormuş. Ama bu da bi sınav. A acelya30 ben de öyle olduğunu düşünüyorum ama kimyasal da olsa gebe kalabildiğimi gördüm ilk kez hayatta. Bu da bişey belki gelecek ama sabredeceksin diyor Allah. Sadece olumsuz da olsa netlesmesini istiyorum artık. F fduag canım aklım sende naptin bu arada ne zaman goruneceksin doktora yine? İnşallah mucizeni yaşarsın.

Dualarımız seninle canım geçmiş olsun en zor kısmı atlattin

Çok geçmiş olsun canm Allah tan hayırlısını diliyorum hepimiz için inşallah en kısa zamanda hepimiz miniklerimize kavuşuruz...

Hadi bakalım hayırlı olsun güzel sağlıklı embriyolar oluşsun inşallah

Cnm benim ilk olumsuz kimyasal olmustu..degerim 300 e kadar 2 kat olmayacak sekilde artti ve sonra düşmeye başladı.. Yine de Allah bilir insallah mucizeyi yaşarsın..
Canım 300 e kadar nasıl arttı hatırlıyorsa yazabilir misin? Benim de oraya kadar falan artıp düşecek olursa kafadan daha 2-3 hafta daha kan vermeye mi gitmem gerekecek

Ah
Canim ayni durumdayiz.ben de 12. Gun hersey belli olacak.butun merak sona erecek sandim.bundan oncekilerde negatifi alip oturuyordum.bu sefer ilk defa pozitif aldik.onda da ne hissedecegimizi bilemedik.bizim seruven kisa surdu.dusuk yapiyorum yavas yavas.kimyasal gibi duruyor yani.yarin nasipse son kez gorunecegim doktora.sonra dondurulmuslarimla tedaviye baslamak icin vucudumu hazirlayacagim insallah :)

Canım 300 e kadar nasıl arttı hatırlıyorsa yazabilir misin? Benim de oraya kadar falan artıp düşecek olursa kafadan daha 2-3 hafta daha kan vermeye mi gitmem gerekecek
Canim benim ilk tedavi kimyasal di. 38den 429 a kadar yükseldi. Ocak ayının başından sonuna kadar kanda baktirdim. Ilaclari bıraktıktan sonra bile düşler değer. Doktor muayene ettikten sonra sağlıksız gebelik demisti ve ilaçla düşük yaptım. 7 arti 3tu ama goruntu alakasizdi. Minnacik kese vardi o kadar. Cok aglayip yipranip stresin dibine vurmustum

Kızlar bende dün başladım tedaviye ilk ignemi vurdum gonal f ile 225 'le başladık cumartesi günü ilk kontrolüm yumurtalarım güzel güzel büyüsün InşAllah

F fduag demek hayırlısı buymuş diyecegiz. Benim de bi tane donmus 6. gün embriyosu var. Ben de hiç ilaçla falan uğraşmadan ikincide onu deneyeceğim.
Plm123 Bir ay teste gitmek diyosun yani canim Napalım yapacak başka bir şey yoksa o süreci de öyle geçireceğiz. Her şeyin hayırlısı. Çok teşekkürler bilgi için

Olumsuz sonuç alan veya endise ile sonuç bekleyen arkadaşlarım! Sadece vücudumuzu değil psikolojimizi de hazırlamak lazım yeni tedavilere. Ben bu aralar mutluluk, pozitif düşünce ego ve psikoloji üzerine durmadan okuyorum. Inanın kendimi o kadar kahretmememin ağlayarak yerden yere atmamamın sebebi okuduklarım diyebilirim. Kızlar hepinize tavsiye ediyorum okuyun hem sürekli bebek düşüncesi olmuyor kafada hem de egonuz size "neden bunlar hep benim başıma geliyor" diyemiyor. Dese de egonun söylediğini farkına vardığınız bilinç düzeyine eristiginiz için sizi eski siz kadar üzmüyor. Bu belirsiz ve sinirbozucu durumları en azından kişisel gelişimimiz adına lehimize çevirebiliriz. Sloganım: Bebek gelişmiyorsa bari kişisel gelişeyim

M Mavialin P pinar8 mutlulukpesinde Çok teşekkür ederim kızlar hem dualarınız hem desteğiniz için. Allah razı olsun. Çok korkuyla gittim pıhtılaşma da olduğu için ama çok şükür korktuğum gibi bi durum yaşamadık.

Inşallah hepimizin en iyi kalite olur hem yumurtaları hem embriyoları sonrada bebis olup kucagimiza dolsunlar. Çok dua ediyorum. Allah isteyen herkese versin, yakın zamanda da bize

Harikasın canım

Arkadaşlar moralinizi bozmayın 6 yıllık evliyiz biz neler yaşadık neler bu süreçte. Cok yiprandik cok yikildik. Inanın sadece üzülerek kendimizi yıpratıyoruz. Zamanı değilmiş demekki diye düşünmek lazım. Sağlıklı hayırlı olacaksa olsun inşallah F fduag M Mavialin

cok sancim var hastaneye gittim baktilar yumurtaliklarim büyükmüs.. ama karnimda su toplanmamis sükür.. tuvalete gidemiyorum cok sancim oluyo ne yapacagimi sasirdim kizlar..

cok sancim var hastaneye gittim baktilar yumurtaliklarim büyükmüs.. ama karnimda su toplanmamis sükür.. tuvalete gidemiyorum cok sancim oluyo ne yapacagimi sasirdim kizlar..
Çok geçmiş olsun canım yumurtaliklar fazla büyüyüp uyarılınca oluyormuş böyle şeyler.Transfer gününe kadar geçer büyük ihtimalle. Allah yardımcın olsun

Harikasin canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…