- Konu Sahibi Masal aden
-
Cnm benim ilk olumsuz kimyasal olmustu..degerim 300 e kadar 2 kat olmayacak sekilde artti ve sonra düşmeye başladı.. Yine de Allah bilir insallah mucizeyi yaşarsın..
Amin arkadaşlar en zoru belirsizlikmiş ben zannediyordum ki 12. gün öğreneceğim şey hamileyim veya değilim. Arafta kalmak eli kolu bağlı beklemek çok zormuş. Ama bu da bi sınav. A acelya30 ben de öyle olduğunu düşünüyorum ama kimyasal da olsa gebe kalabildiğimi gördüm ilk kez hayatta. Bu da bişey belki gelecek ama sabredeceksin diyor Allah. Sadece olumsuz da olsa netlesmesini istiyorum artık. F fduag canım aklım sende naptin bu arada ne zaman goruneceksin doktora yine? İnşallah mucizeni yaşarsın.Canim Allahim verecekse saglikli versin.Testleri yaptirmaya ve sabretmeye devam et.Sabirlarimizin mukafatini alacagiz insallah bir gun.
Dualarımız seninle canım geçmiş olsun en zor kısmı atlattinBen bugün OPU oldum, ilk başta biraz sanci oldu ve sislikte var hala. Ağrılar adet ağrısına benziyor şimdilik ilacın etkisindemiyim bilmiyorum ama ağrılar az. Çok korkmayınForumdan çok destek buldum o yüzden tecrübelerimizi yazmamız birisine destek olabilir Dua edin arkadaşlar bekliyoruz bakalim.
Çok geçmiş olsun canm Allah tan hayırlısını diliyorum hepimiz için inşallah en kısa zamanda hepimiz miniklerimize kavuşuruz...Arkadaslar bugün 3 testimi yaptırdım. Sonuç malesef 7.57 ve 11.42nin ardından 14. günümde 16.02(
Doktor hiç bu kadar az artış görmedim gebelik var ki beta hcg salgılıyor. Ama artış çok az o yüzden sağlıksız olduğunu düşünmeye başladım. Artış oldukça da düşük yapıyorsun diyemeyiz. Mecbur bir umut izlemeye devam edeceğiz ilaçlarına devam dedi. Cuma tekrar gidecegim ama artık umudum kalmadı çok üzgünüm. Bi mucize beklemekten başka çarem kalmadı.
Hadi bakalım hayırlı olsun güzel sağlıklı embriyolar oluşsun inşallahBen bugün OPU oldum, ilk başta biraz sanci oldu ve sislikte var hala. Ağrılar adet ağrısına benziyor şimdilik ilacın etkisindemiyim bilmiyorum ama ağrılar az. Çok korkmayınForumdan çok destek buldum o yüzden tecrübelerimizi yazmamız birisine destek olabilir Dua edin arkadaşlar bekliyoruz bakalim.
Çok geçmiş olsun canm Allah tan hayırlısını diliyorum hepimiz için inşallah en kısa zamanda hepimiz miniklerimize kavuşuruz...
@mutlulukpesinde aynen öyle canım Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıklı bebek versin
Canım 300 e kadar nasıl arttı hatırlıyorsa yazabilir misin? Benim de oraya kadar falan artıp düşecek olursa kafadan daha 2-3 hafta daha kan vermeye mi gitmem gerekecekCnm benim ilk olumsuz kimyasal olmustu..degerim 300 e kadar 2 kat olmayacak sekilde artti ve sonra düşmeye başladı.. Yine de Allah bilir insallah mucizeyi yaşarsın..
Canim ayni durumdayiz.ben de 12. Gun hersey belli olacak.butun merak sona erecek sandim.bundan oncekilerde negatifi alip oturuyordum.bu sefer ilk defa pozitif aldik.onda da ne hissedecegimizi bilemedik.bizim seruven kisa surdu.dusuk yapiyorum yavas yavas.kimyasal gibi duruyor yani.yarin nasipse son kez gorunecegim doktora.sonra dondurulmuslarimla tedaviye baslamak icin vucudumu hazirlayacagim insallah :)Amin arkadaşlar en zoru belirsizlikmiş ben zannediyordum ki 12. gün öğreneceğim şey hamileyim veya değilim. Arafta kalmak eli kolu bağlı beklemek çok zormuş. Ama bu da bi sınav. A acelya30 ben de öyle olduğunu düşünüyorum ama kimyasal da olsa gebe kalabildiğimi gördüm ilk kez hayatta. Bu da bişey belki gelecek ama sabredeceksin diyor Allah. Sadece olumsuz da olsa netlesmesini istiyorum artık. F fduag canım aklım sende naptin bu arada ne zaman goruneceksin doktora yine? İnşallah mucizeni yaşarsın.
Canim benim ilk tedavi kimyasal di. 38den 429 a kadar yükseldi. Ocak ayının başından sonuna kadar kanda baktirdim. Ilaclari bıraktıktan sonra bile düşler değer. Doktor muayene ettikten sonra sağlıksız gebelik demisti ve ilaçla düşük yaptım. 7 arti 3tu ama goruntu alakasizdi. Minnacik kese vardi o kadar. Cok aglayip yipranip stresin dibine vurmustumCanım 300 e kadar nasıl arttı hatırlıyorsa yazabilir misin? Benim de oraya kadar falan artıp düşecek olursa kafadan daha 2-3 hafta daha kan vermeye mi gitmem gerekecek
Amin inşallah hoşgeldin güzel haberlerin olsun her daimKızlar bende dün başladım tedaviye ilk ignemi vurdum gonal f ile 225 'le başladık cumartesi günü ilk kontrolüm yumurtalarım güzel güzel büyüsün InşAllah
Olumsuz sonuç alan veya endise ile sonuç bekleyen arkadaşlarım! Sadece vücudumuzu değil psikolojimizi de hazırlamak lazım yeni tedavilere. Ben bu aralar mutluluk, pozitif düşünce ego ve psikoloji üzerine durmadan okuyorum. Inanın kendimi o kadar kahretmememin ağlayarak yerden yere atmamamın sebebi okuduklarım diyebilirim. Kızlar hepinize tavsiye ediyorum okuyun hem sürekli bebek düşüncesi olmuyor kafada hem de egonuz size "neden bunlar hep benim başıma geliyor" diyemiyor. Dese de egonun söylediğini farkına vardığınız bilinç düzeyine eristiginiz için sizi eski siz kadar üzmüyor. Bu belirsiz ve sinirbozucu durumları en azından kişisel gelişimimiz adına lehimize çevirebiliriz. Sloganım: Bebek gelişmiyorsa bari kişisel gelişeyim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimiz güzel haberleri alalım InşAllahAmin inşallah hoşgeldin güzel haberlerin olsun her daimErolummm
Çok geçmiş olsun canım yumurtaliklar fazla büyüyüp uyarılınca oluyormuş böyle şeyler.Transfer gününe kadar geçer büyük ihtimalle. Allah yardımcın olsuncok sancim var hastaneye gittim baktilar yumurtaliklarim büyükmüs.. ama karnimda su toplanmamis sükür.. tuvalete gidemiyorum cok sancim oluyo ne yapacagimi sasirdim kizlar..
Evet yumurta rezerv az...Sizin sorun nedir canm yumurta rezerviyle mi ilgili?
Harikasin canim :)Olumsuz sonuç alan veya endise ile sonuç bekleyen arkadaşlarım! Sadece vücudumuzu değil psikolojimizi de hazırlamak lazım yeni tedavilere. Ben bu aralar mutluluk, pozitif düşünce ego ve psikoloji üzerine durmadan okuyorum. Inanın kendimi o kadar kahretmememin ağlayarak yerden yere atmamamın sebebi okuduklarım diyebilirim. Kızlar hepinize tavsiye ediyorum okuyun hem sürekli bebek düşüncesi olmuyor kafada hem de egonuz size "neden bunlar hep benim başıma geliyor" diyemiyor. Dese de egonun söylediğini farkına vardığınız bilinç düzeyine eristiginiz için sizi eski siz kadar üzmüyor. Bu belirsiz ve sinirbozucu durumları en azından kişisel gelişimimiz adına lehimize çevirebiliriz. Sloganım: Bebek gelişmiyorsa bari kişisel gelişeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?