- Konu Sahibi Masal aden
-
Canım benim ilk denememdi 39 yaşındayım Iki yıllık evliyim ama yaştan dolayı direkt beklemeden tupe geçtik. Yoksa ikimizin de hiç bir sorunu yoktu.Sebepsiz infertilite yani. Olur olur senin de olur hepimizin olur hep olumlu düşün iyi düşün iyi olsun kendini bırakmak yok. Cok ayakta kalmamaya calis ama.Güzel haberlere inş :)Bilmiyorum sizlerin yaslari ve kaçıncı denemesi.. ama 2 olumsuzdan sonra suan icimde olmuş gibi bir his yok.. doktor da yaşım ve rezervimden dolayi bu olmazsa artik deneme dedi.. halbuki insanlar tek yumurta ile 40 yastan sonra hamile kalabiliyor.. ustelik son olumsuzu aldiktan 1.5 yil sonra tekrar denemeye cesaret edebildim.. olmazsa etrafimdaki insanlara sarar 1 hafta depresyonda yaşar sonra is hayatima geri donerim sanirim herzamanki gibi..
Evet aynen böyle Polyannacılık yapıyorum ben de.Üzülme canım bence kimyasalda bir iyi bir gelişme hiç olmamasından iyi.. en azından hamile kalabildin inşallah bir sonrakinde Allah'ın izniyle tutacak moral bozmak yok..
Ayın son transferi hepimize hayırlı uğurlu olsun guzel haberlere inşallah :)31 ağustos tek embriyo tansferi yapıldı heyecanlı bekleyiş devam ediyor inşallah tutunmuştur...ağustos ayının son transferi
Öyle düşünme kimyasaldan sonra çok kolay hamile kalanlar var belki senin bir sonraki ay kendiliğinden olacak :)))Evet aynen böyle Polyannacılık yapıyorum ben de.
Ben de içtim ama bana daha çok gaz yaptı . Yürümeye bak sen , çok yormadan kendini . İnşallah en kısa sürede geçericiyorum canim bide iki gündpr öyle bi gaz birikintisi var afedersin atamiyorumda... bol su ve türkcesini bilmiyorum malesef eiweißgetränk iciyorum
Inşallah.. ..Bol bol dua edelim canm inşallah çok kaliteli bir embriyo oluşur
İnşallah canım ben bir ay bile beklemeden donmuş tek embriyomu daha fazla üşütmeden bedenime almak istiyorum :)Öyle düşünme kimyasaldan sonra çok kolay hamile kalanlar var belki senin bir sonraki ay kendiliğinden olacak :)))
Dualarımız seninle inşallah..Inşallah.. ..
Inşallah hepsi sağlıklıdır canım.. bende uzun bir yolculuktan sonra evimdeyim.. opu ve histereskopi ikisi aynı anda olunca mı ne çok kötü mide bulantısı baş dönmesi ve karın ağrısı var..
Bilmiyorum sizlerin yaslari ve kaçıncı denemesi.. ama 2 olumsuzdan sonra suan icimde olmuş gibi bir his yok.. doktor da yaşım ve rezervimden dolayi bu olmazsa artik deneme dedi.. halbuki insanlar tek yumurta ile 40 yastan sonra hamile kalabiliyor.. ustelik son olumsuzu aldiktan 1.5 yil sonra tekrar denemeye cesaret edebildim.. olmazsa etrafimdaki insanlara sarar 1 hafta depresyonda yaşar sonra is hayatima geri donerim sanirim herzamanki gibi..
Amin hepimize uğur getirir inşallahAyın son transferi hepimize hayırlı uğurlu olsun guzel haberlere inşallah :)
Kızlar bu mesajım hepinize. Dün ne düşündüm biliyor musunuz? Düşüncelerimiz ile hayatımızı inanın bana şekillendiriyoruz. Ben tum denemeler sonucu artık şöyle düşünmeye başlamıştım. "Ne yapıyorsam olmuyor, sanırım benim vücudumun hamile kalma yeteneği yok." Evet bu saçma düşünceyi kodladım kafamda. Sonucunu da yaşadım ve tabi ki hiçbir şekilde hamile kalamadım. Sonra bir gün içimden şu geçti. "Ah bir hamile kalabildigimi görsem, kimyasal olsa, düşük olsa bile en azından hamile kaldığımı görsem.." Sonucu zaten biliyorsunuz. Aklımdan ne geçtiyse başıma geldi. Kardeşime anlattım "Aferin, adım adım istemiş ve başına çağırmışsın." dedi. İnanılır gibi değil değil mi ama öyle. O yüzden lütfen düşüncelerimize dikkat edelim. Korku enerjisi bile bazı şeyleri cagirmamiza sebep olabiliyor. İstek enerjilerimizi hep olulu gönderelim dua edelim. Ama eğer hiç hamile kalmayaniniz varsa en başından nolur benim şu baştaki aptalca düşüncem onun da kafasından asla geçmesin. Tek bi yumurtamiz da olsa hepimizin hamile kalmaya yeteneği var ve hepimizin sağlıklı bebekleri olacak
Doktor 23 demişti ama şimdi kağıda baktım 22 yazıyor.. 17 tanesi olgunmuş 3 tanesini laboratuarda geliştirip olgunlaştırabilir 2 tanesi olgunlaşmamış imha edilecektir yazıyor.. ama doktor muayene esnasında 26 tane saymıştı..Geçmiş olsun canim keşke bugün kalsaydiniz yol yormustur. Bulantı ve bas donmesi narkozdan dolayi normal. Bol bol dinlen. Kaç tane toplanmış yumurta?
Canım maşallah sayı güzél. Inşallah hepsi sağlıkla ilerler . Opudan sonra bende de anormal baş dönmesi ve mide bulantısı olmuştu, narkoz ne kadar hafif olsa da kaldırmadı vücudum tansiyonum cok düsmüstü.Doktor 23 demişti ama şimdi kağıda baktım 22 yazıyor.. 17 tanesi olgunmuş 3 tanesini laboratuarda geliştirip olgunlaştırabilir 2 tanesi olgunlaşmamış imha edilecektir yazıyor.. ama doktor muayene esnasında 26 tane saymıştı..
2.tup denememde 14 yumurta toplandi.. 10 tanesiyle 5.gune gittiler.. geriye 4 tane kaldi 2 tanesi kaliteli degilmis..haliyle dondurulmadi..inatla ikiz olmasin diye tek istedim.. oyle emindim ki tutacagina..Kimyasal gebelik ile cevabimi aldim.. hemen 6 ay sonra 3.denemeyi yaptim..Hiç öyle olumsuz düşünme dua et. İnşallah hepimizin olur. Çok zorluklar çekiyoruz, cok emek veriyoruz. Kaç yaşında insanlar tup bebekle çocuk sahibi oluyor. Benimde rezervim az Saracoglu nun yumurta artırıcı kürü var ben olmazsa onu denicem. Çok işe yariyomus.
2.tup denememde 14 yumurta toplandi.. 10 tanesiyle 5.gune gittiler.. geriye 4 tane kaldi 2 tanesi kaliteli degilmis..haliyle dondurulmadi..inatla ikiz olmasin diye tek istedim.. oyle emindim ki tutacagina..Kimyasal gebelik ile cevabimi aldim.. hemen 6 ay sonra 3.denemeyi yaptim..
Ultrasonda 7 veya 8 görünürken sanirim erken catladilar sadece 3 toplandi 2 dollendi.. toplamadan hemen 36 saat sonra yani 2.gun transferi yapiverdiler.. sonuc negatif
Doktora telefonda ben aglarken ne yapmam lazim neden olmadi dedigimde ... 5 yas kucuk olsaydin da 20 yumurta verseydin olurdu demesiyle şoka girdim.. (ki o zaman 35 yasindayim) diyemedim ki sen de parayi dusunmeden beni umitlendirmeseydin 2.gun transferi neyin nesi?
1.5 sene moralimi ancak topladim.. ve 4.denemeyi baska bir doktorda yaptim.. bana dedigi sey 37 yasinda rezerv bir anda azalir sen suan o durumdasin.. az sayida yumurtan gelisecek ve ben sana ancak 5.gune giden olursa transfer yaparim.. bosa heveslendirme yapamam dedi..
Allahima şükür sadece 2 yumurta dollenmisken 1 tanesi 5.güne 2.kalite bile olsa geldi.. belki bi isarettir bu bilmiyorum.. maddi ve manevi olarak cok yiprandim Insallah bu kez mutlu haberi alirim..
Kendi kendime bu kez forumlara girip hicbisey okumayacağım desem de vakit gecmiyor ki.. kimse de bilmeyince insan dert ortagi ariyor kendine..
Doktor 23 demişti ama şimdi kağıda baktım 22 yazıyor.. 17 tanesi olgunmuş 3 tanesini laboratuarda geliştirip olgunlaştırabilir 2 tanesi olgunlaşmamış imha edilecektir yazıyor.. ama doktor muayene esnasında 26 tane saymıştı..
Amin insallah, güzel haberlerinizi yazmanız nasip olsunMerhaba anne adayları, bende bugün İlk ignemi oldum.5yillik evliyim sperm yetersizliğin den ilk tüp bebek deneyimi mi yaşıyorum.pazartesi 5.gun muayenemi olucam. Eşimde operasyon ile sperm alacaklar sanırım . Florence Nigt.da Tansel Çetinkaya nin hastayım .burdan sonrasi rabime kaldı.allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?