2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Korktugum basima geldi kizlar karnimda su birikmis.. yumurtaliklarim 10cm civarinda ve yine serum takacaklar.. yarin yine gelcem transfer belki gerceklesmicekmis
Su biriktiği zaman ne gibi belirtiler oluyor benim karnım ağrıyor dün opu oldum ilk gün olunca heralde nefes alıp verirken bile zorlandım şuan rahat bir şekilde nefes alıp verebiliyorum ama karın ağrısı geçmedi

Aşırı şişlik oluyor yani karın şişiyor , ağrı oluyor . Ama sen daha dün oldun o çok normal bence şu an senin ağeın olması

Korktugum basima geldi kizlar karnimda su birikmis.. yumurtaliklarim 10cm civarinda ve yine serum takacaklar.. yarin yine gelcem transfer belki gerceklesmicekmis
Canım çok panik yapma. Eğer bu durumda transfer olursa daha kötü. Yani tutmama ihtimali daha yüksek demişti benim doktorum . O yüzden üzülme , 1 ay sonra olsun ama olsun . Biliyorum insan panik yapıyor ama daha sonra üzüleceğine şimdi biraz sabırlı ol . Hepsi hallolur , üzülme .

Aşırı şişlik oluyor yani karın şişiyor , ağrı oluyor . Ama sen daha dün oldun o çok normal bence şu an senin ağeın olması
Bende de şişlik var ama ağrı dün daha çoktu bugün bir tık hafifledi inşallah sorun olmaz.. bu ağrılar ne zaman geçiyor sürekli su içiyorum dr günde 5 litre sıvı tüketmelisin dedi..

canim benim agrilarim hic azalmadi pazartesi opu oldum düsün kac gün gecti ilk günlerde tuvaletimi yapamiyordum özellikle büyük abdestimi cok kötü sanci oluyo, yürümek hareket etmek hersey agri yapiyo, karnim hep sis, ilk opumda diger gün düzelmistim bu öyle olmadi eger agrilarin dayanilmayacak gibiyse hemen git doktora...cok zor vallahi

hayirlisi canim serum takdilar yine yarin tekrar gelcem yumurtanin kalitesi ve benim durumuma göre karar verilecek transfere

Aynen bende hareket etmekte çok zorlandım dün nefes alıp vermek bile çok zordu yatakta sağa sola dönmek falan.. şuan biraz iyiyim yine ağrım var ama düne göre çok az bir fark var idrarımı yaparken zorlanıyorum ama bende şöyle bişey var ben her yumurtlama döneminde küçük idrarımı yaparken zorlanıyorum doktor yumurtalar fazla büyüyor oyüzden demişti.. bide daha önce yumurta takibi olduğum dönemlerde de çatlatma iğnesi bende aynı bu şekilde ağrılardan mahvediyordu 1 hafta boyunca yatıyordum belki yine öyle olabilirim çatlatma iğnesi beni süründürüyor birde 2 tane oldum.. inşallah ikimizde bir an önce kurtuluruz bu ağrılardan.. transferinin ertelenmesi çok iyi olmuş dondurulmuş embriyo şansı yükseltiyormuş hem sende bu sürede dinlenmiş olursun.. benim transferde 20 kasımda:)))

zaten hersey o catlama ignesinden sonra basliyor canim, ben 3 tane vurdum dedigin gibi mahvetti agrin azaliyorsa süper benimki cogalmaya baslamisti.. bol su ic bide karnina soguk seyler koy, biraz olsun sisligi aliyo sicak koyma eger yumurtaliklarin büyüdüyse.. yarini bekle eger gecmezse gec olmadan görün tekrar

Bu arada kızlar 17 yumurtadan 14ü canlı şuanda.. sanki çok fazla bir düşüş olmuş gibi geldi bana 5.güne kadar hiç kalmayacakmış gibi

Bu arada kızlar 17 yumurtadan 14ü canlı şuanda.. sanki çok fazla bir düşüş olmuş gibi geldi bana 5.güne kadar hiç kalmayacakmış gibi
öyle düsünme canim cok güzel bi rakam bende 20 tane topladilar 10 kalmis geriye yari yariya düsün... ihtiyac olunan bir tane saglikli yumurta canim bol dua et..

öyle düsünme canim cok güzel bi rakam bende 20 tane topladilar 10 kalmis geriye yari yariya düsün... ihtiyac olunan bir tane saglikli yumurta canim bol dua et..
Ya ne güzel senin 10 tane kalmış maşallah.. inşallah benimde çok kalır moral ve motivasyon oluyor çok olması..

Merhaba arkadaşlar, Plm123 canım hayırlı zamanını bekliyor bizimkiler uzulme diyemeyeceğim ama üzüntünü uzatıp hayatına yayma. Bir gün bunların hepsi geçecek. R Rose_marie canım benim sana da çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsin transfer gününü kafana takma geç olsun güç olmasın. Benbirdost kuruntu yapma kafanda lütfen arkadaşım düşüncelerimiz hayatımıza yön veriyor unutma! Her şey hepimiz için güzel olacak bir gün hayat sadece üzüntü veya mutluluktan ibaret değil.. Tüm güzel dileklerim siz ve burada umutla bekleyen tüm arkadaşlar için..

Bana gelirsek, benim 2 gün önce 16.04 olan betahcg testi bugün de katlanmalara doyamayarak 16.08 olmuş :) Doktor artık bu sağlıklı değil ve olmayacak ilacı bırak dedi. Şu an eşimle 1 aydır içemediğim Türk kahvesi keyfimi yapıyorum. Adeti bekleyeceğim.Kendimi hazırlamıştım ve önceden peşinen üzüldüğüm icin artik üzülmüyorum önüme bakıyorum. Her şey yolunda giderse adetimden 20 gün sonra donmuş bebeğimi ısıtacağım vücudumda inşallah. Sevgiyle kalin kızlar

Plm123 Canım benim hakkında hayırlısı olsun uzme kendini. Denemedim demiceksin en azından dediğin gibi. Ayrıca tup bebek süreci asıl kadın için zor. Eşinin sana destek vermesi lazım. İnşallah kendiliğinden olur.

@Videsupra canım sayı hala çok iyi 1 tane yumurta bile yetiyor pozitif düşün bence.

Bende kardiyologa gittim. Tup bebek doktorun hematologla çalışması lazım pıhtılaşma ciddi bi durum dedi. Yarın 3 saat yolu tekrar gidip hematologa görünecem. İnşallah tup bebek doktoruma laf anlatabiliriz. Clexagen diye bi iğne vurulmuş lazım sana hergün dedi kan sulandirici. Fakat benim doktor malumunuz.

Canım afiyet olsun sana ve enerjine hayranım masallah. Sağlıklı bi şekilde olacak inşallah.

R Rose_marie çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Canım afiyet olsun sana ve enerjine hayranım masallah. Sağlıklı bi şekilde olacak inşallah.

R Rose_marie çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Eskiden ben de çok çabuk demoralize olurdum canım çoğumuz gibi. Ama sonra baktım bunun ne bana ne çevreme ne de doğacak bebeğime bi faydası olacak. İnsanız ilk etapta üzüntümü yaşamıyor muyum, yaşıyorum ama en önemli nokta şu kendime acımıyorum, neden bu benim başıma geliyor diye dünyanın tek hamile kalamayan kadınıyım gibi egomu hapur hupur beslemiyorum. Olacak bir gün diyorum, ki olmazsa da hayırlısı budur o da kabulüm. Önümüze bakalım kızlar,şu an bi kitapta okuduğum cümleyle bitireyim "Burada ve şimdiyi yaşayalım." Geçmişin üzüntüsü ile gelecegin endişesi bizi hiçbir yere götürmez. inşallah böyle yaza yaza sıkmıyorumdur sizi. Hepinize duacıyım..

M Mavialin ben gayet memnunum canım tam kafama bişey takmisken senin pozitif bir cümle ratliyorum iyi geliyor.

Kesinlikle kendimize üzülmeyin bırakmam lazım. Olmuyorsa da sağlık olsun ama elimizden geleni yaptıktan sonra tabiki. 2 haftadır birer gün arayla günlük 6 saat yol yapıp tup bebek için uğraşıyorum. Pıhtılaşma sorunumu doktor önemsemiyor! Ne yapalım katlaniyoruz.

Vardır elbet bi hayır bunda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…