- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.743
- 198
- Konu Sahibi Masal aden
-
Su biriktiği zaman ne gibi belirtiler oluyor benim karnım ağrıyor dün opu oldum ilk gün olunca heralde nefes alıp verirken bile zorlandım şuan rahat bir şekilde nefes alıp verebiliyorum ama karın ağrısı geçmediKorktugum basima geldi kizlar karnimda su birikmis.. yumurtaliklarim 10cm civarinda ve yine serum takacaklar.. yarin yine gelcem transfer belki gerceklesmicekmis
Aşırı şişlik oluyor yani karın şişiyor , ağrı oluyor . Ama sen daha dün oldun o çok normal bence şu an senin ağeın olmasıSu biriktiği zaman ne gibi belirtiler oluyor benim karnım ağrıyor dün opu oldum ilk gün olunca heralde nefes alıp verirken bile zorlandım şuan rahat bir şekilde nefes alıp verebiliyorum ama karın ağrısı geçmedi
Canım çok panik yapma. Eğer bu durumda transfer olursa daha kötü. Yani tutmama ihtimali daha yüksek demişti benim doktorum . O yüzden üzülme , 1 ay sonra olsun ama olsun . Biliyorum insan panik yapıyor ama daha sonra üzüleceğine şimdi biraz sabırlı ol . Hepsi hallolur , üzülme .Korktugum basima geldi kizlar karnimda su birikmis.. yumurtaliklarim 10cm civarinda ve yine serum takacaklar.. yarin yine gelcem transfer belki gerceklesmicekmis
Bende de şişlik var ama ağrı dün daha çoktu bugün bir tık hafifledi inşallah sorun olmaz.. bu ağrılar ne zaman geçiyor sürekli su içiyorum dr günde 5 litre sıvı tüketmelisin dedi..Aşırı şişlik oluyor yani karın şişiyor , ağrı oluyor . Ama sen daha dün oldun o çok normal bence şu an senin ağeın olması
Canim çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Korktugum basima geldi kizlar karnimda su birikmis.. yumurtaliklarim 10cm civarinda ve yine serum takacaklar.. yarin yine gelcem transfer belki gerceklesmicekmis
canim benim agrilarim hic azalmadi pazartesi opu oldum düsün kac gün gecti ilk günlerde tuvaletimi yapamiyordum özellikle büyük abdestimi cok kötü sanci oluyo, yürümek hareket etmek hersey agri yapiyo, karnim hep sis, ilk opumda diger gün düzelmistim bu öyle olmadi eger agrilarin dayanilmayacak gibiyse hemen git doktora...cok zor vallahiSu biriktiği zaman ne gibi belirtiler oluyor benim karnım ağrıyor dün opu oldum ilk gün olunca heralde nefes alıp verirken bile zorlandım şuan rahat bir şekilde nefes alıp verebiliyorum ama karın ağrısı geçmedi
hayirlisi canim serum takdilar yine yarin tekrar gelcem yumurtanin kalitesi ve benim durumuma göre karar verilecek transfereCanım çok panik yapma. Eğer bu durumda transfer olursa daha kötü. Yani tutmama ihtimali daha yüksek demişti benim doktorum . O yüzden üzülme , 1 ay sonra olsun ama olsun . Biliyorum insan panik yapıyor ama daha sonra üzüleceğine şimdi biraz sabırlı ol . Hepsi hallolur , üzülme .
saol canimm serum verdiler yatiyorumCanim çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Aynen bende hareket etmekte çok zorlandım dün nefes alıp vermek bile çok zordu yatakta sağa sola dönmek falan.. şuan biraz iyiyim yine ağrım var ama düne göre çok az bir fark var idrarımı yaparken zorlanıyorum ama bende şöyle bişey var ben her yumurtlama döneminde küçük idrarımı yaparken zorlanıyorum doktor yumurtalar fazla büyüyor oyüzden demişti.. bide daha önce yumurta takibi olduğum dönemlerde de çatlatma iğnesi bende aynı bu şekilde ağrılardan mahvediyordu 1 hafta boyunca yatıyordum belki yine öyle olabilirim çatlatma iğnesi beni süründürüyor birde 2 tane oldum.. inşallah ikimizde bir an önce kurtuluruz bu ağrılardan.. transferinin ertelenmesi çok iyi olmuş dondurulmuş embriyo şansı yükseltiyormuş hem sende bu sürede dinlenmiş olursun.. benim transferde 20 kasımda:)))canim benim agrilarim hic azalmadi pazartesi opu oldum düsün kac gün gecti ilk günlerde tuvaletimi yapamiyordum özellikle büyük abdestimi cok kötü sanci oluyo, yürümek hareket etmek hersey agri yapiyo, karnim hep sis, ilk opumda diger gün düzelmistim bu öyle olmadi eger agrilarin dayanilmayacak gibiyse hemen git doktora...cok zor vallahi
zaten hersey o catlama ignesinden sonra basliyor canim, ben 3 tane vurdum dedigin gibi mahvetti agrin azaliyorsa süper benimki cogalmaya baslamisti.. bol su ic bide karnina soguk seyler koy, biraz olsun sisligi aliyo sicak koyma eger yumurtaliklarin büyüdüyse.. yarini bekle eger gecmezse gec olmadan görün tekrarAynen bende hareket etmekte çok zorlandım dün nefes alıp vermek bile çok zordu yatakta sağa sola dönmek falan.. şuan biraz iyiyim yine ağrım var ama düne göre çok az bir fark var idrarımı yaparken zorlanıyorum ama bende şöyle bişey var ben her yumurtlama döneminde küçük idrarımı yaparken zorlanıyorum doktor yumurtalar fazla büyüyor oyüzden demişti.. bide daha önce yumurta takibi olduğum dönemlerde de çatlatma iğnesi bende aynı bu şekilde ağrılardan mahvediyordu 1 hafta boyunca yatıyordum belki yine öyle olabilirim çatlatma iğnesi beni süründürüyor birde 2 tane oldum.. inşallah ikimizde bir an önce kurtuluruz bu ağrılardan.. transferinin ertelenmesi çok iyi olmuş dondurulmuş embriyo şansı yükseltiyormuş hem sende bu sürede dinlenmiş olursun.. benim transferde 20 kasımda:)))
Ve bol bol protein Yemen gerek . Benim 4-5 gün devam etmişti ağrım .Bende de şişlik var ama ağrı dün daha çoktu bugün bir tık hafifledi inşallah sorun olmaz.. bu ağrılar ne zaman geçiyor sürekli su içiyorum dr günde 5 litre sıvı tüketmelisin dedi..
öyle düsünme canim cok güzel bi rakam bende 20 tane topladilar 10 kalmis geriye yari yariya düsün... ihtiyac olunan bir tane saglikli yumurta canim bol dua et..Bu arada kızlar 17 yumurtadan 14ü canlı şuanda.. sanki çok fazla bir düşüş olmuş gibi geldi bana 5.güne kadar hiç kalmayacakmış gibi
Ya ne güzel senin 10 tane kalmış maşallah.. inşallah benimde çok kalır moral ve motivasyon oluyor çok olması..öyle düsünme canim cok güzel bi rakam bende 20 tane topladilar 10 kalmis geriye yari yariya düsün... ihtiyac olunan bir tane saglikli yumurta canim bol dua et..
Bana gelirsek, benim 2 gün önce 16.04 olan betahcg testi bugün de katlanmalara doyamayarak 16.08 olmuş :) Doktor artık bu sağlıklı değil ve olmayacak ilacı bırak dedi. Şu an eşimle 1 aydır içemediğim Türk kahvesi keyfimi yapıyorum. Adeti bekleyeceğim.Kendimi hazırlamıştım ve önceden peşinen üzüldüğüm icin artik üzülmüyorum önüme bakıyorum. Her şey yolunda giderse adetimden 20 gün sonra donmuş bebeğimi ısıtacağım vücudumda inşallah. Sevgiyle kalin kızlar
Eskiden ben de çok çabuk demoralize olurdum canım çoğumuz gibi. Ama sonra baktım bunun ne bana ne çevreme ne de doğacak bebeğime bi faydası olacak. İnsanız ilk etapta üzüntümü yaşamıyor muyum, yaşıyorum ama en önemli nokta şu kendime acımıyorum, neden bu benim başıma geliyor diye dünyanın tek hamile kalamayan kadınıyım gibi egomu hapur hupur beslemiyorum. Olacak bir gün diyorum, ki olmazsa da hayırlısı budur o da kabulüm. Önümüze bakalım kızlar,şu an bi kitapta okuduğum cümleyle bitireyim "Burada ve şimdiyi yaşayalım." Geçmişin üzüntüsü ile gelecegin endişesi bizi hiçbir yere götürmez. inşallah böyle yaza yaza sıkmıyorumdur sizi. Hepinize duacıyım..Canım afiyet olsun sana ve enerjine hayranım masallah. Sağlıklı bi şekilde olacak inşallah.
R Rose_marie çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?