2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Kelime tahmin de beni öldürecek sanki yabancı uyrukluyum hahahaha

Evet canım 1 tane sağlıklı yumurta yetiyor ama çok olması insanı daha çok umutlandırıyor en azından 1.ci olmazsa dondurulmuşlar var diye kendimi motive edebilirdim inşallah diğer kalanlar sağlıklıdırlar..

Allah razı olsun canım bende sizler için dua ediyorum inşallah bir gün bizlerde minik mucizelerimize kavuşacağız:))

Neden 12.gün öğreniyorsun benim kâğıtta transfer günüm 20 kasim test günümde 29 kasım yazıyor.. 9 gün sonra öğrenebilirmişim tabi transfere daha çok var.. bencede kafanı dağıtman en iyisi ben burda çok okudum tüp bebek tutmayıp normal yolla hamile kalanı kafanı dağıttığın zamanda mucizen seninle olacak:)))

Kızlar dün yapılan opu dan bu saate kadar haber yok...merkezi aradım doktorunuz bilgilendirildi dediler ama doktorumu 3 kere not bırakmama rağmen geri dönmedi.. .sonucun kötü olduğuna artık neredeyse eminim ama haber verilmemesi beni çok gerdi ...sabahtan beri telefon başında bekliyorum...ama haber yok...

Bana 12. Gün dediler. 27 ağustos transfer 8 eylül test tarihinde verdikleri kağıtta öyle yazıyor. Haftasonuna denk geldiğinden 11. Gün yani bugün öğrendim. Ama çok üzüldüm. Hiç test yapmadan sabırla bekledim ya ondan sanırım bu kadar üzülmek. Önceki tedavide idrarda bakmıştı sürekli. Bu tedavide transferi başka doktor yaptı ona rağmen rahattim çok olumlu düşündüm olmayınca da yıkıldım.
Bilmiyorum nasip mi değil nedir anlamadim. Millete yan ürün olarak geliyor bende tik yok. Üstelik embriyonun 1i kaliteliydiöyle söylemişlerdi. Ama hiç 4. Gün transferinden pozitif duymamıştım. Cok az yumurtam vardı şimdi hiç kalmamış olabilir. Normal yoldan 2 buçuk yıl denedik olmadı. Klomen ve catlatma iğnesi ile olmadı. tup bebek olmadı. Yumurta takibi yaptırdım yazın doktor gün söyledi yine olmadı. Son çare tekrar tup bebek yine olmadı. O nedenle olacağına dair umudum da kalmadı açıkçası.

Inşallah bu topikteki arkadaslarin olur hayırlısıyla bebekleri. Ben artı doktor falan görmek istemiyorum. Adetim olup bittikten sonra tup bebek merkezindeki doktor muayene edecekmiş temizken. Orda da hamileleri görünce dayanamam gibi geliyor.

Canim sakin ol ararlar seni. Merak etmekte haklısın ama sabret. Yarın ararlar.

Bu kadar olumsuz düşünme.. bak sana en yakın arkadaşımın hikayesini anlatayım..

Arkadaşım benimle yaşıt yani 27 yaşında.. 2 yıllık evliydi hamile kalamayınca öylesine bi muayene olayım diye doktora gidiyor ve erken menepoza giriyor olduğunu öğreniyor yıkılıyor hemen acilen tüp bebek merkezine gönderiyor doktoru.. tüp bebek merkezinde çok ağır iğnelerle haplarla bile 4 tane anca oluyor.. yumurtalar toplanıyor ama içi boş çıkıyor.. sonra arkadaşım daha kötü yıkılıyor artık tüp bebek olayını kapatıyor.. geçen yıl eylül ayında tekrar tüp bebeğe gideceklerdi ama bir türlü adet olamıyordum bu sefer kesin girdim menepoza diye doktora koşuyor (adetleri hep 3 ayda bir bazende 5 ayda bir oluyordu) 2.5 aylık hamile olduğunu öğreniyor.. hemde ilk olarak kalp atışını duyuyor "bu benim değil bir önceki kadından kalmıştır" diyor o derece şaşkın yani:))) şuan bebeği doğdu şubatta 1 yaşına gelecek...

Sezeryanla doğum yaptığı için doktoru "senin hamile kalmana hala hayret ediyorum yumurtalıkların kağıt gibi elimde kalıyor resmen bir mucize olmuş sakın korunma çünkü bir daha hamile kalamayabilirsin" demiş..

Benim arkadaşım hiç bir zaman hayal kurmaktan ve dua etmekten asla vazgeçmedi.. ne zaman bir araya gelsek hayal kurardık ikimizde bir gün anne olucaz hatta bebeklerimizi süt kardeşi yapalım falan diye.. şimdi de benim için dua ediyor hala çocuğumu emziyorum sen hamile kalıp doğurana kadar emzirecem ve süt kardeşi olacaklar diyor :))))

Canim tesekkurler yorumun icin.ben 35 yasimdayim. bu isler yas gencken oluyor sanirim. Ama hayatta mucizeler de oluyor. Ben henuz cok yeni oldugundan biraz caresiz hissediyorum ama bunu da atlatacagim insallah. Sadece biraz zamana ihtiyacim var. Olursa da normal yoldan deneyecegim. Caksir otu duymustum belki onu denerim. Esim de cok üzgün belki benden de uzgun.

Canim gecmis olsun..belirti arama oncelikle stres yapma kendine..insallah bebegine kavusursunn..

Arkadaslar mrb ben 30 yasindayim ilk tup bebek denememi yapicam ins.bu ay adetimle tedaviye basladik ganol f 300 luk vurunuyorum bugun 5.yi vurundum yarin kontrolum var ankarada tolga ecemise gidiyorum surec nasil isliyor bu igneyi vurunurken nelere dikkat etmeliyim yada bu asamada ne yapmaliyim tecrubeli arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim

Ayni ben iste ..negatif dusunceler negatifi cekiyor..hep allahin izniyle olacak diye dusunmeliyiz..saol arkadasim..

A
Ayy doktora sok oldumm..hangi merkez canim??

ah canim o kadar iyi anliyorumki seni bizde iki yildir ugrasiyoruz dedigin gibi yumurta takibi yapildi özellikle hormon tedavi 3 asilama 1 olumsuz tüp bebek derken 2. de yarim kalcak galiba ama allahtan ümit kesilmez. Rabbim sabredenleri severmis. Allahim belkide en güzelini sakliyordur senin icin. Esin illaki üzülüyordur ama bu zor dönemi beraber atlatmak en önemlisi sen nasil ondan destek bekliyorsan sende ona destek cik. yalniz birakmayin birbirinizi

Cok şükür destek oluyoruz birbirimize. Aglamaktan basim ağrıyor. Nasip bu isler. Sen de hiç uzme kendini. Olumlu düşün hep.

Canim yarın idrarda erken gene ki testi yap. Eğer tutunduysa silik çizgi çıkar senin artık. Benim ilk tedavimde çıkmıştı silik çizgi.

Canim yarın idrarda erken gene ki testi yap. Eğer tutunduysa silik çizgi çıkar senin artık. Benim ilk tedavimde çıkmıştı silik çizgi.
Erken gebelik testi. Sözlük genelik yazmis

A

Ayy doktora sok oldumm..hangi merkez canim??
Acıbadem.. şehir kısmı bana kalsin..
Halbuki cok kibar biri gibi görünüyordu ama asla elestiri kabul etmedigini o an anladim.. bastan huysuz olsaydi ama isini duzgun yapsaydi..
Son doktorum oyle huysuz soğuk bir adam ki bunu bilerek gittim.. aşırı dobraydi ama boşa umitlendirmeden olmasi gerekeni yapti benim icin

Çakşırı erkekler kullanıyor eşin de miydi sorun? Benimde eşim kullanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…