- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 42
- Konu Sahibi Masal aden
-
Heee O zaman ben onu kullanamam.Çakşırı erkekler kullanıyor eşin de miydi sorun? Benimde eşim kullanmıştı.
Bizim hastanede öyle bi sıkıntı var beni de dün saatlerce aramadı doktor çok gerildim. Yoğundu falan dedi girişteki kızlar. Sadece sana değil o dönmeme durumu yani canım. Bana da 5 saat sonra falan döndü.Kızlar dün yapılan opu dan bu saate kadar haber yok...merkezi aradım doktorunuz bilgilendirildi dediler ama doktorumu 3 kere not bırakmama rağmen geri dönmedi.. .sonucun kötü olduğuna artık neredeyse eminim ama haber verilmemesi beni çok gerdi ...sabahtan beri telefon başında bekliyorum...ama haber yok...
Hayırlısı olsun öncelikle. Ben iğneleri korktuğum için hep sağlık ocağına gidip hemşireye yaptırdım. Bence bu süreçte yapman gereken en önemli şey stresten ve negatif düşünceden uzak durman. Kendine okumak film izlemek vb gibi bi meşgale edin opu ve transfer sonrasi da bol bol dinlen ve oldu mu olacak mı diye kendini dinlememeye calış. Çalış diyorum cunku ben de dahil bunu yapmamiz biraz zor. Allah hepimize bebeklerimizi saglikla versin inşallahArkadaslar mrb ben 30 yasindayim ilk tup bebek denememi yapicam ins.bu ay adetimle tedaviye basladik ganol f 300 luk vurunuyorum bugun 5.yi vurundum yarin kontrolum var ankarada tolga ecemise gidiyorum surec nasil isliyor bu igneyi vurunurken nelere dikkat etmeliyim yada bu asamada ne yapmaliyim tecrubeli arkadaslar bilgi verirseniz sevinirim
Rica ederim canım .Negatif düşünce elbet geçecek içimizden önemli olan içimizde yuva yapmasın.Ayni ben iste ..negatif dusunceler negatifi cekiyor..hep allahin izniyle olacak diye dusunmeliyiz..saol arkadasim..
Canım sürekli incir ye. Süt ve süt ürünleri tüket.. benim erken menepoza giren arkadaşım aleo veranın ürünlerini kullanmıştı ve hamile kalmıştı sende deneyebilirsin..Heee O zaman ben onu kullanamam.
Sorun benim yumurta rezerv azlığı. 1. Tedavide 4. Toplandı. 2. Tedavide 5. Ama 2.de 1 olgun 2 küçük işleme alındı. 4. Gün değil de 3. Gün mu transfer yapsalardı ya da 5. Gün. pazara denk gelmişti 3. Gün muhtemelen ondan 4. Gün yapıldı transfer.
Keşke işyerinden 1 kişiye bile söylemeseydin.. nefret ediyorum sürekli bu konularda soru soran insanlardan.. sen onlara anlatmamışsın hiç düşünmüyorlar "bize anlatmadı oyüzden sormayalım" diye.. sende tersle herkesi kendilerini bişey sanmasınlar..Günaydın arkadaşlar ben dün ilacı bıraktım ya, sabah hemen adetim daha doğrusu kimyasal gebeligimin sonu geldi. Ptesi hemen donmuş yumurtamin transferi için kontrollere basliycam. Doktor eğer rahmin uygun olursa adetinden itibaren 20 gün sonra donmuş embriyoyu transfer edeceğim dedi. İnşallah her şey yolunda gider bu kez. Dua edin nolur. Şimdi tek sıkıntım 80 kişilik bi isyerinde çalışıyorum ve herkes uzun süredir raporlu olduğumu biliyor ve bi şekilde tüp bebek haberim sızmış birilerinden. Millete laf anlatmak istemiyorum. Hele neşeli neşeli ima yapanlar falan olursa konuşmak istemiyorum diye kestirip atacağım. Pozitif enerjim de bi yere kadar canım, aaa zorlamasinlar insanı..
Yaa sorma hele hele oda arkadaşlarım o kadar meraklı ki mecburen tersleyeceğim sanırım. Hiç bu kadar güzel bir şeyden rapor alındığını görmedik falan demişler. Dur bakalım sonucuna göre konuş güzel mi degil mi diye. Gerçekten yaşamayan bilmez şu süreci. Gerisi boş laf. Söylemeden de gidemezdim işlerime bakacak birkaç arkadaş ve müdürün bilmesi gerekiyordu. Off ptesi zor bi gün olacak o günü atlatirsam gerisini hallederim inş. Umarım kendi kendime doldurduğum pilimi 1 günde tuketmezler. Hiç açıklama yapmayacağım. Konuşmak istemiyorum diyeceğim. Yarın öbür gün pozitif olunca yine öyle diyip renk vermemek için.Keşke işyerinden 1 kişiye bile söylemeseydin.. nefret ediyorum sürekli bu konularda soru soran insanlardan.. sen onlara anlatmamışsın hiç düşünmüyorlar "bize anlatmadı oyüzden sormayalım" diye.. sende tersle herkesi kendilerini bişey sanmasınlar..
Iyi fikir. Kime ne ama ışte yapacak birşey yok. Ben sadece kardeşime söyledim ve eşimle kardesimle dertlesip ağladım. Dünden beri evden cikmadim ben de evden çıkınca hamile veya bebek görürsem aglamktan korkuyorum. Millet istemiyorum diyor ve cat hamile. Ben de çocuk dusunmuyormusun diyenlere kızıyorum. Düşünürüm düşünmem size ne.Yaa sorma hele hele oda arkadaşlarım o kadar meraklı ki mecburen tersleyeceğim sanırım. Hiç bu kadar güzel bir şeyden rapor alındığını görmedik falan demişler. Dur bakalım sonucuna göre konuş güzel mi degil mi diye. Gerçekten yaşamayan bilmez şu süreci. Gerisi boş laf. Söylemeden de gidemezdim işlerime bakacak birkaç arkadaş ve müdürün bilmesi gerekiyordu. Off ptesi zor bi gün olacak o günü atlatirsam gerisini hallederim inş. Umarım kendi kendime doldurduğum pilimi 1 günde tuketmezler. Hiç açıklama yapmayacağım. Konuşmak istemiyorum diyeceğim. Yarın öbür gün pozitif olunca yine öyle diyip renk vermemek için.
Hayır ilgisi yok sakın kendini suçlama. Tam tersi rahme kan ve oksijen gitmesi için agir spor dışında hareket öneriliyor. Devamlı yatmak hem bunun için hem de psikoloji için kötü. Bizim için doğru zaman değilmiş. Sakın kendine dönme. Ben net olacağım ptesi. " Konuşmak istemiyorum" bitti. İnsanlar güleryüzlü ve konuşkan biriyim diye her istedikleri şeyi sorabilir sanıyorlar ama bu hakkı vermeyeceğim bu kez. Ki inşallah bir gün pozitif sonucu alınca da 3 ay saklayabileyim. Eşim sen dayanamazsın duramazsın diyor ama bu farkli bir durum. Bazı şeylerde ketum olmamız lazım. Önceden yapmasam da artık bunu öğreneceğim. İyi ki sizler varsınız ve sizlerle paylaşmak her şeyden farklı. Bizi bizden başka kim daha iyi anlayabilir ki?Iyi fikir. Kime ne ama ışte yapacak birşey yok. Ben sadece kardeşime söyledim ve eşimle kardesimle dertlesip ağladım. Dünden beri evden cikmadim ben de evden çıkınca hamile veya bebek görürsem aglamktan korkuyorum. Millet istemiyorum diyor ve cat hamile. Ben de çocuk dusunmuyormusun diyenlere kızıyorum. Düşünürüm düşünmem size ne.
Ben yaz tatilinde olduğunda rapor almadım. Ama transfer günü 2 saat dinlendikten sonra kendi yaşadığı şehre döndüm. 1 gün sonra da tatil için 2 saatlik yola gittim. Acaba evde hep yatsaniydim diyorum. Ilk tedavide de 2.sinde de günlük hayatına dönebiliriz demişlerdi. Milleti duyuyorum transfer sonrasi wc dışında yerinden kalkmiyormus. Acaba ben hiç kendine dikkat etmedim diye mi olmadi.
Aynen bende pozitif sonucu alırsam inşallah.. 3 ay boyunca kimseye söylemeyelim dedim eşime.. eşimde niye 3 ay ki hiç söylemeyelim karnın şiştikçe onlar kendileri anlasın dedi.. yok ailelerimizin bilmeye hakkı var 3 ay dolunca söyleriz dedim.. inşallah hepimiz bir gün o günlere gelicez..Yaa sorma hele hele oda arkadaşlarım o kadar meraklı ki mecburen tersleyeceğim sanırım. Hiç bu kadar güzel bir şeyden rapor alındığını görmedik falan demişler. Dur bakalım sonucuna göre konuş güzel mi degil mi diye. Gerçekten yaşamayan bilmez şu süreci. Gerisi boş laf. Söylemeden de gidemezdim işlerime bakacak birkaç arkadaş ve müdürün bilmesi gerekiyordu. Off ptesi zor bi gün olacak o günü atlatirsam gerisini hallederim inş. Umarım kendi kendime doldurduğum pilimi 1 günde tuketmezler. Hiç açıklama yapmayacağım. Konuşmak istemiyorum diyeceğim. Yarın öbür gün pozitif olunca yine öyle diyip renk vermemek için.
Canım bence ara vermek güzel.ben de 15 ağustosta opu oldum.8 tane embriyo donduruldu.ve ınan o kadar ağrı çektim ve şiştimki opu dan sonra.iyiki yapılmamış dedim.doktorum ekimin 15 i civarı vucudum uygun olursa yapılacağını soyluyorKizlar transferim gerceklesmedi, doktor cok tehlikeli yumurtan 10-12 cm dedi. donduracaklarmis 5 tane cok iyi varmis onlari bugün donduracaklar digerleri biraz yavas gelisiyormus onlarida yarina kadar bakip 1. kaliteye ulasabilirlerse onlarida donduracaklarmis. bi yandan seviniyorum baya embryo kaldi geriye diye bi taraftan üzülüyorum transferim gerceklesmedi diye.. Bir ay ara vermem gerekmis ondan sonra transfer olacak.. offf of
Amin canım inşallah geleceğizAynen bende pozitif sonucu alırsam inşallah.. 3 ay boyunca kimseye söylemeyelim dedim eşime.. eşimde niye 3 ay ki hiç söylemeyelim karnın şiştikçe onlar kendileri anlasın dedi.. yok ailelerimizin bilmeye hakkı var 3 ay dolunca söyleriz dedim.. inşallah hepimiz bir gün o günlere gelicez..
hayırlı olsun canım inşallah hayırlı bir şekilde sonucunuda alırızKızlar Su an 1 tane 3.gun embriyosu transferim yapıldı.. .insallah hayırlısıyla sağlıkla hep bizimle olur...hepinize şimdiden çok teşekkür ederim...
hadi hayirli olsun canim insallah bebegin tutunur sanaKızlar Su an 1 tane 3.gun embriyosu transferim yapıldı.. .insallah hayırlısıyla sağlıkla hep bizimle olur...hepinize şimdiden çok teşekkür ederim...
Guvenilir bi yerden arisutu bal polen karisimi alip tedavi oncesi 3 ay boyunca duzenli olarak kullan cnm.. tedavi oldugun ay ignelerle birlikte corekotu takviyesi de yap.. yumurtalar 3 ayda bir yenileniyor belki sayiya etkisi olmaz ama kaliteyi kesin arttiracaktir..Heee O zaman ben onu kullanamam.
Sorun benim yumurta rezerv azlığı. 1. Tedavide 4. Toplandı. 2. Tedavide 5. Ama 2.de 1 olgun 2 küçük işleme alındı. 4. Gün değil de 3. Gün mu transfer yapsalardı ya da 5. Gün. pazara denk gelmişti 3. Gün muhtemelen ondan 4. Gün yapıldı transfer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?