2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Ne yani bugün kapalı diye haber vermediler mi? Bana hem telefonla arayıp haber verdiler hemde msj olarak haber verdiler.. normalde doktorda arıyordu ama pazar olunca aramadı heralde.. senin bu merkez gerçekten hiç ilgili değilmiş sinir olmakta haklısın valla..

Benbirdost ve dün aradıklarında doktorun yurtdışına çıktığını pazartesi duruma göre arayacaklarını söylediler düşün. Detay vermiyolar zaten onu da geçtim. Doktor pıhtılaşmamı ciddiye alıp süreci devam ettirseydi ilaçları aksatmadan içebilirdim. Hematolog da şaşırdı.

Bilmiyorum kızlar zor günler geçirdim ve ilacı icemedigim için yarın olmayadabilir transfer.

Allah yardimcimiz olsun.

Sanki devlet hastanesi gibiymiş valla.. inşallah bebeğin tutunurda kurtulursun şu hastaneden.. aslında şikayet etmen lazım..

Azönce aradılar. Yine 14 tane var ama 6 tanesi 1.sınıfmış dün 9 tane 1.sınıf vardı daha 3.gündeyiz 5.güne bişey kalmayacak diye korkuyorum
Canim benim iki kere birinci kalite transfer oldu tutmadi. Baska bi arkadasin 2. Kalite transfer edildi tuttu.Nasipte varsa bahane dinlemez gelir bebeklerimiz.Sadece dua et.Pozitif ol :)))

ladylone kesinlikle hakkını ara o ne ya öyle bilgi vermemek falan. Gerçekten sinir bozucu. Bi kere bu tüp bebek olayında doktorların kesinlikle az da olsa bir psikiyatri eğitimi almaları veya merkezlerde zorunlu psikyatrist bulundurması şart. Çünkü bu durumbedenle birlikte psikolojik olarak da insanı harap ediyor. Bizi de haberdar et yarınla ilgili merak ettim şimdi

Ben de adetimin 3. günü olan yarın hız kesmeden rahmi hazırlamak için kontrollere başlıyorum kızlar.Dualarınızı eksik etmeyin
Canim neler yapacaksin rahmini.hazirlamak icin?bu ay tekrar transfer mi olacaksin?ben henuz psikolojik ve fizyolojik hazir degilim.o yuzden klinik ne derse o zaman.

Canim neler yapacaksin rahmini.hazirlamak icin?bu ay tekrar transfer mi olacaksin?ben henuz psikolojik ve fizyolojik hazir degilim.o yuzden klinik ne derse o zaman.
Yarın doktorla konuşacağım işte canım. Nasıl olacak bilmiyorum. Bana ilaçları bırak dediği gün söylediği şu : " İlaçları bırakınca adetin gelecek ikinci veya üçüncü gün geleceksin. Seni üç defa kontrole çağıracağım. Estrofem ile rahmini transfere hazırlayacağım. Eğer bu sürecte rahmini uygun görürsem adetin 20. günü donmuş embriyonu transfer edeceğim." dedi. O da dün adetim geldi 28 eylül gibi bi tarihe denk geliyor her şey yolunda giderse. Ben hazır moda girmişken ara vermek istemiyorum. Ama donmuş olmasaydı bu ayüzden maddi manevi psikolojik o ilaç ve iğne tedavisi ve opu olayını kaldıramaz kesin en az 1-2 ay ara verirdim. Sadece transfer olacağı için hadi bari bu da bitsin diyorum. Hem isyerindeki fısıldaşmalar bitmeden insanları yine meraka sevkedeyim de bana bu sefer yarınki muhtemel terslemelerimden dolayı hiç soru soramasınar, soruları içlerinde kalsın diyorum. Hahhahaa yaşasın kötülük

:)))) ah bu is yerleri,ah şu toplum!!!! Yarin haber ver merak ederim.

ayy hadi hayirlisi canim, rabbim gönlüne göre versinnnn insallah. benim is yerindekilerde yaziyo bana neyin var diye rapor aldim ben direk söylemedim ne oldugunu hic birine cevap yazmadim vallahi moralde bozukken cig cig yiyebilirim herkesi

Azönce aradılar. Yine 14 tane var ama 6 tanesi 1.sınıfmış dün 9 tane 1.sınıf vardı daha 3.gündeyiz 5.güne bişey kalmayacak diye korkuyorum
Korkuları düşünmüyoruz. Olumlu düşünüp gerisini allaha bırakıyoruz.

F fduag Benbirdost Evet malesef pek iyi bir doktor ve hastane olmadı benim açımdan. Trabzona gelmekti tek şansım burda da 2 tane özel hastane var Medical parkta Hasan beye yaptırıyorum. Aslında Ufuk beye gidecektim ama adetimin 2. Günü o doktor yoktu başlayınca da değiştiremedim.

Ve her muayene için hergün 6 saat yol gidip geldim. Ne bileyim kızlar süreç yordu. Daha ilgili ve iyi bir doktor olsa sürecim daha iyi geçebilirdi.

Birsürü kağıt imzaladık bilmiyorum ki şikayet etmem mümkün olacak mı ama embriyolarımı donduracam o yüzden yinede şikayet edemem.

Ben eğer bebis tutarsa başka bi doktor buldum yaşadığım yere yakın ona da gidecem. Ayrıca bi hematolog buldum. Kendim çare arıyorum. Yarın yine yazarım tabiki.

Dualarınızı eksik etmeyin

Canim benim iki kere birinci kalite transfer oldu tutmadi. Baska bi arkadasin 2. Kalite transfer edildi tuttu.Nasipte varsa bahane dinlemez gelir bebeklerimiz.Sadece dua et.Pozitif ol :)))
Canım kalitesi benim için önemli değil ama elene elene kalmayacak diye korkuyorum 14 tanesi yaşıyor hala ama 6 tanesi hızlı bir şekilde ilerliyor dün 9 taneydi bugün 6 tane bir gün de çok fazla düşüyor gibi inşallah 5.güne kalır artık..

Canımm inşallah güzel haberlerle gelirsin.. aynen dondurulmuş embriyoların varsa yapacak bişey yok..

Ama ben şöyle bişey duydum sen bu hastaneden memnun değilsin ve başka bi hastaneye gitmek istiyorsun embriyoları oraya gönderiyorlarmış diye duydum..

3. gun 14 tane yasiyorsa hic korkma canim. Allahin izniyle cok guzel saglikli embriyolarin olacak ve saglikli bebeklere kavusacaksin.Hep boyle dusun.Embriyolarina poztifi enerji gonder bakalim:)

Benbirdost Canım embriyo 3. Günü geçerse 5. Güne yasiyo diye duydum bende o yuzden sikinti yapma 6 tane hizli ilerleyenler bile kalsa 5 tanesini dondurursun oyle dusun ki rezevr sıkıntın da çok yok galiba. Kendine stres yapma. Doktoru da değiştirebilirim transfer ertelenirse bakalim. Yarın belli olacak.

Kesinlikle zor olan süreç insan faktörü ile daha da zorlaştı benim için. Yarın ne dicek bakalim ilacı icemedigim için ertelenebilir ama yine doktorun ilgisizliği yüzünden içemedim. Yarın yazarım tabii yine. Desteğiniz icin sağolun Allah yardımcımız olsun

Canım bende bazen öyle hissediyorum, zaten bi ton şeyle uğraşıyorum üstüne abuk sabuk konuşanları hiç çekemiyorum ya. Derdim bana yetiyo.

Kızlar Allah hepinize bebekler nasip etsin inşallah. Sayılara takilmayin, günlere de takilmayin olasılık hesapları ve matematik bu tup bebek işine uymuyor. Her şeyin başı nasip. Inşallah doğru zamanda hayırlı sağlıklı bebekler gelir. Futbol takımı kurmayacaz yav:))
3 yıl sonra benim krediler bitecek. O zaman kadar menapoz gelmezse eğer belki 3. Tup bebek olayına da girebilirim diyorum. Fakat plan yapmamak gerektiği de biliyorum. amh 0.79 du 1 yıl önce. Şimdi 0.36 ya düştü tup bebek tedavisinden önce. Belki tedavi ile birlikte daha da düşmüştür. Cidden ben çok yoruldum. 9 ayda 2 tup bebek tedavisi ağır geldi. Bu kez psikoloğa mi gitsem diyorum. 32. Günde adetim geldi parça parça dökülüyor ağrısı da çok. Bir çuval igne ilaç kullandım etkisi oldu elbet. Ota oka ağlıyorum. Ama ağlarla hepsinin geçeceğini de biliyorum bir süreç sadece bu aglayip zirlayip atlatacagim. Siz de sakin onun gerisini dua ederek geçirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…