- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.743
- 198
- Konu Sahibi Masal aden
-
Ne yani bugün kapalı diye haber vermediler mi? Bana hem telefonla arayıp haber verdiler hemde msj olarak haber verdiler.. normalde doktorda arıyordu ama pazar olunca aramadı heralde.. senin bu merkez gerçekten hiç ilgili değilmiş sinir olmakta haklısın valla..Benbirdost Canım hücre sayısına filan takılma.sonucta istenilen oranla bolunuyolar önemli olan o. Benim embriyoların kalitesi nasıl diye sordum istenilen düzeyde diyip kestirip attılar. Bugün kapalı yarın da 5. Gün zaten. Bekliyorum. Kesinlikle bizi bizden başkası anlamıyor heleki şuan kayinvalidemdeyim düşünün
R Rose_marie olarka insallah canım hayırlısıyla ama bakalim ne zaman. Kalbimizi ferah tutmaya çalışmaktan başka elimizden bisey gelmiyor.
M Mavialin Canım süreç başladığından beri bende kızım olsun diye geçiriyorum içimden yaçok güzel olur ki kız annesi babası olmak. Erkek çocukları pek vefa bilmiyor. Göreceksin olacak o donmuş embriyonuzdan.
Benimde yarın transfer olmazsa donduracaz mecbur. Sol yumurtaligimda sonradan gelişen 3 yumurta vardı opuda alınmadı onlar. Nolcak bilmiyorum ağrı yapıyor. Doktor onada bisey demedi. Ovitrelle vurdular ama illaki adetle atılacak demi. Transfer yaparsa nasıl olacak? Ya çok ilgisizler ve açıklama yapılmıyor bana
Aynen canım banada doktorum 2 ay hem sen dinleneceksin hemde dondurulmuş olması şansımızı yükseltecek dedi..M MavialinBenbirdost dondurulduğu için hem rahim de rahatlar vücutta bence ya. Süreç çok yorucu. Iletişimi ıyi bir doktor bulmak lazimmis ben bunu anladım.
Sanki devlet hastanesi gibiymiş valla.. inşallah bebeğin tutunurda kurtulursun şu hastaneden.. aslında şikayet etmen lazım..Benbirdost ve dün aradıklarında doktorun yurtdışına çıktığını pazartesi duruma göre arayacaklarını söylediler düşün. Detay vermiyolar zaten onu da geçtim. Doktor pıhtılaşmamı ciddiye alıp süreci devam ettirseydi ilaçları aksatmadan içebilirdim. Hematolog da şaşırdı.
Bilmiyorum kızlar zor günler geçirdim ve ilacı icemedigim için yarın olmayadabilir transfer.
Allah yardimcimiz olsun.
Canim benim iki kere birinci kalite transfer oldu tutmadi. Baska bi arkadasin 2. Kalite transfer edildi tuttu.Nasipte varsa bahane dinlemez gelir bebeklerimiz.Sadece dua et.Pozitif ol :)))Azönce aradılar. Yine 14 tane var ama 6 tanesi 1.sınıfmış dün 9 tane 1.sınıf vardıdaha 3.gündeyiz 5.güne bişey kalmayacak diye korkuyorum
Canim neler yapacaksin rahmini.hazirlamak icin?bu ay tekrar transfer mi olacaksin?ben henuz psikolojik ve fizyolojik hazir degilim.o yuzden klinik ne derse o zaman.Ben de adetimin 3. günü olan yarın hız kesmeden rahmi hazırlamak için kontrollere başlıyorum kızlar.Dualarınızı eksik etmeyin
Yarın doktorla konuşacağım işte canım. Nasıl olacak bilmiyorum. Bana ilaçları bırak dediği gün söylediği şu : " İlaçları bırakınca adetin gelecek ikinci veya üçüncü gün geleceksin. Seni üç defa kontrole çağıracağım. Estrofem ile rahmini transfere hazırlayacağım. Eğer bu sürecte rahmini uygun görürsem adetin 20. günü donmuş embriyonu transfer edeceğim." dedi. O da dün adetim geldi 28 eylül gibi bi tarihe denk geliyor her şey yolunda giderse. Ben hazır moda girmişken ara vermek istemiyorum. Ama donmuş olmasaydı bu ayüzden maddi manevi psikolojik o ilaç ve iğne tedavisi ve opu olayını kaldıramaz kesin en az 1-2 ay ara verirdim. Sadece transfer olacağı için hadi bari bu da bitsin diyorum. Hem isyerindeki fısıldaşmalar bitmeden insanları yine meraka sevkedeyim de bana bu sefer yarınki muhtemel terslemelerimden dolayı hiç soru soramasınar, soruları içlerinde kalsın diyorum. Hahhahaa yaşasın kötülükCanim neler yapacaksin rahmini.hazirlamak icin?bu ay tekrar transfer mi olacaksin?ben henuz psikolojik ve fizyolojik hazir degilim.o yuzden klinik ne derse o zaman.
:)))) ah bu is yerleri,ah şu toplum!!!! Yarin haber ver merak ederim.Yarın doktorla konuşacağım işte canım. Nasıl olacak bilmiyorum. Bana ilaçları bırak dediği gün söylediği şu : " İlaçları bırakınca adetin gelecek ikinci veya üçüncü gün geleceksin. Seni üç defa kontrole çağıracağım. Estrofem ile rahmini transfere hazırlayacağım. Eğer bu sürecte rahmini uygun görürsem adetin 20. günü donmuş embriyonu transfer edeceğim." dedi. O da dün adetim geldi 28 eylül gibi bi tarihe denk geliyor her şey yolunda giderse. Ben hazır moda girmişken ara vermek istemiyorum. Ama donmuş olmasaydı bu ayüzden maddi manevi psikolojik o ilaç ve iğne tedavisi ve opu olayını kaldıramaz kesin en az 1-2 ay ara verirdim. Sadece transfer olacağı için hadi bari bu da bitsin diyorum. Hem isyerindeki fısıldaşmalar bitmeden insanları yine meraka sevkedeyim de bana bu sefer yarınki muhtemel terslemelerimden dolayı hiç soru soramasınar, soruları içlerinde kalsın diyorum. Hahhahaa yaşasın kötülük
ayy hadi hayirlisi canim, rabbim gönlüne göre versinnnn insallah. benim is yerindekilerde yaziyo bana neyin var diye rapor aldim ben direk söylemedim ne oldugunu hic birine cevap yazmadim vallahi moralde bozukken cig cig yiyebilirim herkesiYarın doktorla konuşacağım işte canım. Nasıl olacak bilmiyorum. Bana ilaçları bırak dediği gün söylediği şu : " İlaçları bırakınca adetin gelecek ikinci veya üçüncü gün geleceksin. Seni üç defa kontrole çağıracağım. Estrofem ile rahmini transfere hazırlayacağım. Eğer bu sürecte rahmini uygun görürsem adetin 20. günü donmuş embriyonu transfer edeceğim." dedi. O da dün adetim geldi 28 eylül gibi bi tarihe denk geliyor her şey yolunda giderse. Ben hazır moda girmişken ara vermek istemiyorum. Ama donmuş olmasaydı bu ayüzden maddi manevi psikolojik o ilaç ve iğne tedavisi ve opu olayını kaldıramaz kesin en az 1-2 ay ara verirdim. Sadece transfer olacağı için hadi bari bu da bitsin diyorum. Hem isyerindeki fısıldaşmalar bitmeden insanları yine meraka sevkedeyim de bana bu sefer yarınki muhtemel terslemelerimden dolayı hiç soru soramasınar, soruları içlerinde kalsın diyorum. Hahhahaa yaşasın kötülük
Korkuları düşünmüyoruz. Olumlu düşünüp gerisini allaha bırakıyoruz.Azönce aradılar. Yine 14 tane var ama 6 tanesi 1.sınıfmış dün 9 tane 1.sınıf vardıdaha 3.gündeyiz 5.güne bişey kalmayacak diye korkuyorum
Canım kalitesi benim için önemli değil ama elene elene kalmayacak diye korkuyorum 14 tanesi yaşıyor hala ama 6 tanesi hızlı bir şekilde ilerliyor dün 9 taneydi bugün 6 tane bir gün de çok fazla düşüyor gibi inşallah 5.güne kalır artık..Canim benim iki kere birinci kalite transfer oldu tutmadi. Baska bi arkadasin 2. Kalite transfer edildi tuttu.Nasipte varsa bahane dinlemez gelir bebeklerimiz.Sadece dua et.Pozitif ol :)))
Yarınıda atlatırsam 5.günü düşünmicem.. ama yarını çok merak ediyorum inşallah güzel haberler veririm sizlere :))Korkuları düşünmüyoruz. Olumlu düşünüp gerisini allaha bırakıyoruz.
Canımm inşallah güzel haberlerle gelirsin.. aynen dondurulmuş embriyoların varsa yapacak bişey yok..F fduagBenbirdost Evet malesef pek iyi bir doktor ve hastane olmadı benim açımdan. Trabzona gelmekti tek şansım burda da 2 tane özel hastane var Medical parkta Hasan beye yaptırıyorum. Aslında Ufuk beye gidecektim ama adetimin 2. Günü o doktor yoktu başlayınca da değiştiremedim.
Ve her muayene için hergün 6 saat yol gidip geldim. Ne bileyim kızlar süreç yordu. Daha ilgili ve iyi bir doktor olsa sürecim daha iyi geçebilirdi.
Birsürü kağıt imzaladık bilmiyorum ki şikayet etmem mümkün olacak mı ama embriyolarımı donduracam o yüzden yinede şikayet edemem.
Ben eğer bebis tutarsa başka bi doktor buldum yaşadığım yere yakın ona da gidecem. Ayrıca bi hematolog buldum. Kendim çare arıyorum. Yarın yine yazarım tabiki.
Dualarınızı eksik etmeyin
3. gun 14 tane yasiyorsa hic korkma canim. Allahin izniyle cok guzel saglikli embriyolarin olacak ve saglikli bebeklere kavusacaksin.Hep boyle dusun.Embriyolarina poztifi enerji gonder bakalim:)Canım kalitesi benim için önemli değil ama elene elene kalmayacak diye korkuyorum 14 tanesi yaşıyor hala ama 6 tanesi hızlı bir şekilde ilerliyor dün 9 taneydi bugün 6 tane bir gün de çok fazla düşüyor gibi inşallah 5.güne kalır artık..
ladylone kesinlikle hakkını ara o ne ya öyle bilgi vermemek falan. Gerçekten sinir bozucu. Bi kere bu tüp bebek olayında doktorların kesinlikle az da olsa bir psikiyatri eğitimi almaları veya merkezlerde zorunlu psikyatrist bulundurması şart. Çünkü bu durumbedenle birlikte psikolojik olarak da insanı harap ediyor. Bizi de haberdar et yarınla ilgili merak ettim şimdi
ayy hadi hayirlisi canim, rabbim gönlüne göre versinnnn insallah. benim is yerindekilerde yaziyo bana neyin var diye rapor aldim ben direk söylemedim ne oldugunu hic birine cevap yazmadim vallahi moralde bozukken cig cig yiyebilirim herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?