- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi Masal aden
-
Inşallah güzel haberler verirsin....9.günüm belim ve kasiklarimda cok siddetli agrilarim oluyor gece iyuce artiyor.. yine olmadi sanirim.. bu kadar agri normal degil bence..
Gittim kan verdim.. aksam sonucu bildiririm..
Biraz dinlenmiş olarak başlamak senin için daha iyi olur bence canım inşallah bu sefer sonu güzel olacak..Ben de dondurulmuslarim icin tekrar baslayacagim ama tarih kesinlesmedi.Belki benim de kasim olur.
Dogrusu hic bisey anlamadim ben de.. 3 kez acibademde denedim her zaman öğleden sonra embryolog kendisi arayip bilgi verdi.. son deneme yaptigim yerde doktor dışında kimsenin bilgi verme yetkisi yoktu.. doktoru da kendimiz ancak verdigi saatte ariyorduk cok ilginc gelmisti bana.. embriyolarin pesinden kendim koştum resmen.Kızlar bana merkezden msj geldi link olarak atıyorlar baktım embriyorlar ne durumda diye hepsi kaybolmuş kompaktlaşma 10 yazıyor 5 tanesinde ve lob sayısı 1 yazıyor diğerlerinin hepsi sıfır.. ben anlamadım şimdi ya kalbim duracak ya hepsi öldü mü şimdinormalde her gün 14.00 de ararlardı sonra msj atarlardı ama bu saate kadar aramadılar az önce msj attılar baktım bu sonuçlardan hiçbisey anlamadım. Merkezi aradım embriyolarımı merak ettim dedim hasan bey sizi arayacak dedi offfff ne olmuş şimdi biri bana anlatsın
Artık Allah hepimizin yardımcısı olsun demekten başka bişey gelmiyor benden5.gun embriyosu 9.gunumde 3.kez koca bir sıfır aldim.. bu saatten sonra yukselmez zaten..
Allah sizin yardımcınız olsun
Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun insan ne diyeceğini bilemiyor inan bana çok üzüldüm Rabbim meleğini kendiliğinden nasip etsin hiç uğraşmadan yorulmadan inşallah5.gun embriyosu 9.gunumde 3.kez koca bir sıfır aldim.. bu saatten sonra yukselmez zaten..
Hayırlı olsun transferin canım sımsıkı tutunsunlar bir ömür bırakmasınlar seni miniklerA acelya30 Canım dur bakalim hemen umutsuzluğa kapılma. O kadar ilaç yüklüyorlar ki bize ağrıların yan etkiden de olabilir. Bana 12. Günden önce kesinlikle test yaptırma dediler.
Benbirdost Canım ne demekki kompaklasma ya. Keşke açıklasalarmış. Offf off.
Bende yeni geldim hastaneden transfer yapıldı 1 tane iyi kalite vardı bitane de normal ikisini de koydular bakalim. Dualarınızı esirgemeyin.
Olaylara devam etmem gerekiyor ama kan sulandirici iğnem var bu sefer. Inşallah kötü olmam.
Bende anlamadım kiA acelya30 Canım dur bakalim hemen umutsuzluğa kapılma. O kadar ilaç yüklüyorlar ki bize ağrıların yan etkiden de olabilir. Bana 12. Günden önce kesinlikle test yaptırma dediler.
Benbirdost Canım ne demekki kompaklasma ya. Keşke açıklasalarmış. Offf off.
Bende yeni geldim hastaneden transfer yapıldı 1 tane iyi kalite vardı bitane de normal ikisini de koydular bakalim. Dualarınızı esirgemeyin.
Olaylara devam etmem gerekiyor ama kan sulandirici iğnem var bu sefer. Inşallah kötü olmam.
Kuzum dur bi sakin ol daha kesinleşince bir şey yok kötüyü çağırma yazılanlardan kimse bişey anlamıyor nerden çıkardın hepsinin öldüğünü öyle bir şey yok derin nefes al ve seni aramalarını bekle inşallah bi sorun yoktur canımArtık Allah hepimizin yardımcısı olsun demekten başka bişey gelmiyor bendenböylesi daha hayırlıymış demek ki.. benim dr hala aramadı kesin embriyoların hepsi öldü..
Bende anlamadım ki
Inşallah güzel sonuçlar alırsın canım hayırlı olsun transferin.. iğnenin kötü yapacağını sanmıyorum bende hamile kalırsam haftada 1 iğne vurduracakmışım kağıtta öyle yazıyor..
Hayırlı olsun transferin canım sımsıkı tutunsunlar bir ömür bırakmasınlar seni minikler
Tuplerimde yapışıklık var benim kendiliginden olma sansi yok malesef.Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun insan ne diyeceğini bilemiyor inan bana çok üzüldüm Rabbim meleğini kendiliğinden nasip etsin hiç uğraşmadan yorulmadan inşallah
Kızlar bana merkezden msj geldi link olarak atıyorlar baktım embriyorlar ne durumda diye hepsi kaybolmuş kompaktlaşma 10 yazıyor 5 tanesinde ve lob sayısı 1 yazıyor diğerlerinin hepsi sıfır.. ben anlamadım şimdi ya kalbim duracak ya hepsi öldü mü şimdinormalde her gün 14.00 de ararlardı sonra msj atarlardı ama bu saate kadar aramadılar az önce msj attılar baktım bu sonuçlardan hiçbisey anlamadım. Merkezi aradım embriyolarımı merak ettim dedim hasan bey sizi arayacak dedi offfff ne olmuş şimdi biri bana anlatsın
Çok şükür bir evladınız var Rabbim ona huzur mutluluk dolu uzun ömürler versin gün doğmadan neler doğar Rabbim inşallah hayırlısı ile kendisini kardeş nasip etsin canım pes etme inşallah bir gün kardeşi olur yavrununTuplerimde yapışıklık var benim kendiliginden olma sansi yok malesef.
Ben evlenir evlenmez 5 sene cocuk dusunmedigime üzülüyorum.. en azindan tedavilere erken yasta baslardim.. suan 7 senede 5 asilama 4 tup bebekten sonra yas oldu 37 ve bu kadar tedavi yuzunden yumurta rezervim çöktü..
Allahima şükür 1.tup denememden 6 yaşında oglum var.. yavrum herkesin kardesine ozenerek bakiyor diye cok üzülüyorum.. Annesi sanirim ona kardes veremeyecek artik.. Allah ona omur versin tek dilegim bu..
Tuplerimde yapışıklık var benim kendiliginden olma sansi yok malesef.
Ben evlenir evlenmez 5 sene cocuk dusunmedigime üzülüyorum.. en azindan tedavilere erken yasta baslardim.. suan 7 senede 5 asilama 4 tup bebekten sonra yas oldu 37 ve bu kadar tedavi yuzunden yumurta rezervim çöktü..
Allahima şükür 1.tup denememden 6 yaşında oglum var.. yavrum herkesin kardesine ozenerek bakiyor diye cok üzülüyorum.. Annesi sanirim ona kardes veremeyecek artik.. Allah ona omur versin tek dilegim bu..
Canım benim ne söylenir ki Allah senin de yardımcın olsun öyle pes eden yorumlar yapma. Burda birbirimize umut olmak için varız. Elbette olacak hayırlı zamanı bekliyor. Üzülme demiyorum sadece kendini yıpratma. Geçen gün eşimin kadın dogumcu bir arkadaşı ile konuştum. "İlkinde de üçünde de beşincide de olmayabilir ama içinizi rahat tutun bir gün mutlaka olur. Tüp bebek işi sabır işi bunu aklınızdan çıkarmayın" dedi. Sana çok uygun geldi şimdi paylaşayım senle dedim. Bak bunu diyen de uzman bi doktor5.gun embriyosu 9.gunumde 3.kez koca bir sıfır aldim.. bu saatten sonra yukselmez zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?