2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Canım psikolojik olarak insan çok yıpranıyor. O kadar normal ki benimde sürekli sinirlerim bozuluyor. Inisli çıkışlı bir ruh haline burundum. Cabuk sinirleniyorsun zaten iyice beter oldum. 9 ayda 2 denemek ağır geniştir illaki. Kendine o kadar yüklenme. Rahatlayacağım şeyler yapmaya çalış. Allah nasip eder inşallah sağlıkla hayırlı bi şekilde. Olmazsa da canımız sağolsun.

Ya ne güzel benim 14tane var hala ama en sağlıklıları 6 tane.. şimdi diğer 8 taneside 5.güne kadar gelirse onlarda mı dondurulacak hiç bişey anlamıyorum ben ya..
Evet canım mühim olan 5. Güne kadar dayanarak yaşamaları, 5. Güne kadar kalan hepsi donduruluyor, benim 3 tanr kaldı, biri 1. Kalite diğerleri 2. Kalite ama olsun 5 e kadar ayanıp zorlu sınavı verdiler, inşallah hepsi kalır dondurulur, bir daha bu eziyeti yaşamassın!

Tabikide çıkar,bende de 5.gün embriyosuydu tam 10 gün sonra öğrendım ve sonuç 309 di

Amiin Inşallah canım.. sen ne yaptın? Transfer oldun mu?

Amiin Inşallah canım.. sen ne yaptın? Transfer oldun mu?
Yok canım, benim myomlar var rahimde, geçici menapoza sokacaklar beni, ilk iğnemi oldum, ekimdede bir ipnem var, sonra kontrol bakalım duruma göre transferi planlayacaklar bakalım? Şu an belirsiz benim durum anlayacağın, muhtemelen sen yavrularına benen daha önce kavuşacaksın

3. gun 14 tane yasiyorsa hic korkma canim. Allahin izniyle cok guzel saglikli embriyolarin olacak ve saglikli bebeklere kavusacaksin.Hep boyle dusun.Embriyolarina poztifi enerji gonder bakalim:)
:)) haklısın canım. Inşallah bir gün hamileliklerimizi konuşacağız..

Yok kız benim ki teee kasımda demek ki bu gruptaki son tüpçüler biz olucaz

Rezerve sıkıntım yok çok şükür inşallah dediğin gibi olur rahatladım valla sağol..:)

Kızlar normal yoldan gebe kalıp kalp durması sonucu bebeğini kaybedip tüp bebek yaptıran varmıı
Merhaba canım.. .ben subat ayında normal yolla gebe kaldım.. .7 haftalikken kalbi durdu...kaybettik..bir daha da olmadı.. amh dusuk çıktı.. .fsh yüksek.. .o yüzden tup bebek önerdi doktorum...

Kızlar selam..benim bugün transferimin 3.gunu sanki adet olacak gibi kasiklarim ve belim bi garip...biraz devam edip geçiyor.. .sizce nedir bu ???korkuyorum da ....

Kızlar selam..benim bugün transferimin 3.gunu sanki adet olacak gibi kasiklarim ve belim bi garip...biraz devam edip geçiyor.. .sizce nedir bu ???korkuyorum da ....
Canım o ilk günlerde bana da olmuştu. Buyük ihtimalle ilk günlerde kendimizi bişey olmasın diye gerdigimiz ve fazla yattigimiz için bel ağrısı oluyor. Benim de belim kopmuştu. Günün gelene hatta birkaç gün geçene kadar her belirti dediğimiz şey kendimizi dinlememiz nedeniyle aslında. Düşünme rahat olmaya çalış. Hayırlı haberler inşallah

Arkadaşlar doktordan geldim biraz önce. Bugün 3. günüm işe başlayacağım demiştim ama o kadar sancilandim ki sabah doktora bile zor gittim işe gidemedim yine. Doktor hcg 16lara yükseldiği için onu atıyorsun dedi. Bugün transfer öncesi ilk kontrolümü oldum. Herşey normal dedi, planına göre her şey yolunda giderse 29 eylülde transfer olacak.
Bir de bilginiz olsun doktora "Acaba yeni bi tüp bebek tedavisi olsam da iki tane mi embriyo koydursam kalan olursa yine dondururuz. Şansım artar mı?" diye sordum. Cevabı : "Sağlıklı bir embriyo varken neden o kadar hormon alıp masraf yapacaksın bunda tutma ihtimali varKen. Ayrıca Tek embriyo ile şansın %40-45 iken iki embriyo ile olsa olsa %43-48 olur yani hiç gerek yok" dedi. Benim de aklıma yattı. Önceden yazdığım gibi sadece estrofem verdi aralıklı olarak artan dozlarda. İnşallah olacak bu sefer kızlar sizlerden naber nasıl durumlar?

Canım bende doktoruma tek embriyo dondursak ikinci tedaviyi uygulasak diye sormuştum o da bana aynı cevabı vermişti.. .sağlıklı bi embriyo varken ikinci tedaviye gerek yok demişti.. .insallah hakkimizda hayırlısı olsun...saglikla alalım bebislerimizi kucagimiza....

Bende bugün gittim doktora güç bela konuştuk.bizim 5 embriyodan 3 ünün gelişimi durmuş 1 tane iyi 1 tane de normal kalmış. Ikisini de transfer edebilirim dedi ama kesin kararını öğleden sonra verecekmiş. Saat 2 'de transferim var. Toplanmayip kalan 3 tane küçük de yumurtalıkta duracak bi sorun olmaz diyor sizce?

Kan pıhtılaşma sonuçlarımı verdim 15 haftamı kullanacam clexan diyorum evet diyor yani kendi bi öneride bulunmuyor ya resmen. Bana dua edin arkadaşlar. Resmen rastgele gidiyor benim süreç.

Birde estrofem yapmaz protestan yapar çarpıntı ve pıhtılaşma dedi. Tahlil verdim E2 için. Hayırlısı olsun ama hiç umudum yok öylesine yapıyor sanki transferi.

Vardır bunda da bi hayır canım.. .hakkında hayırlısı olsun inşallah.. .Hayırlı haberlerini ali caz ben inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…