2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Canlarim. Betaya göre erken gebelik çıkmış. Pazartesi dr gideceğim. Hiç kafanıza takmayin. Inanın sizin de olacak.
canim gözün aydin rabbim umut bittigi anda nede güzel müjdeledi yavrunu sana insallah sag salim kucagina alirsin hayirli saglikli bir evlat olur cok sevindim vallahi bi ben kaldim allahimm darisi bana insallah bugün kaynim nisanlandi yine herkes basladi bebek yokmu ne zaman yapacan yok söyle yok böyle o kadar moralim bozulduki dedim allahim sustur su insanlari sabir ver gönlüme benide kavustur yavruma.. cok zor bi sürec

Canim alın ağzı torba değil buzemiyoruz. Emin ol bebek olsa bu defa da 2.yi ne ama yapacaksin diye konisacaklar.
Öyle bebek mevzusu açıldığı zaman tika kulaklarını duymazdan gel. He he de geç.
Senin de olacak inşallah sadece vakti gelmedi daha. Allah hayirli sağlıklı nasip etsin inşallah. Hiç takma kafana.

Ben bu ay çorap ve terlik sevmediğim halde belki de usutuyorum ondan olmuyor diye düşünüp ayaklarima terlik giydim. Terliksiz yere basmadim.
Aç karnına 1 tatlı kaşığı corekotu yagi içtim. Soğuk pres.
Kahvaltı hergun yapıyorum. Ama kilo olayini abarttim 2. Tup bebek te negatif olunca tatli tuzlu herşeyi yedim.
Bolca dua ettim. Bizim için hayirliysa nasip et,hayirli değilse olmasın diye dua ettim.
Sen de dua et ve hiç umudunu kaybetme.

haklisin canim oluru varsa olur zaten... insallah bende yavruma kavusurum. bende ayaklarim hep ciplak gezerdim ama son bir aydir bende dikkat ediyorum, kuzenim demisti tavuk bile yumurtalarini sicak tutuyorki civciv ciksin diye sende sicak tut demisti .evlendikten sonra cok kilo aldim, simdi spora yazildim yediklerimede dikkat ediyorum hem kafam dagiliyo hem kilo vereyim belki o zaman olur.

Ben diyetisyene başlamıştım 1. Tup bebek tutmayinca. Ve haziranda 67 ya düşmüştüm. 75.5 ten düştüm. Ama ağustostan negatifti sonra diyet niyet yapmadım ve 76.6 kiloya çıktım. Ve bu kilolu halimde oldu.yarin bakalim doktorne diyecek. Devlet hastanesine gidecegim.
Sana tavsiyem cocuk olayını unut ve oluruna bırak. Cok dusundukce de olmuyor. Esim de bak kilo da etkilemiyor,kilo aldigin ay oldu dedi. Sadece icini rahat tut vakti saati gelince senin de olacak.

Eğer herşey yolundaysa , gerçekten sana katılıyorum stres çok kötü birşey . Olur inşallah isteyen herkesin! Sen de bizi haberdar et canım . Çok sevindim . Allah tamamına erdirsin

Olcak olcak! İnan

peki test yapmadan önce belirtilerin oldumu canim?

peki test yapmadan önce belirtilerin oldumu canim?
Belirti Olmadı. Sadece adetim 1gun geçti.2. Gün akşam idrarimla test yaptım.
Sadece meme hassasiyetin oldu ama o adet döneminde de oluyordu. Bir ara gözüm kararmisti fakat ben onu belirti olarak almadım. Su anda aç kalınca, elim ayağım titriyor.
Canim belirti arama hiç. Senin de olacak. Gönlünü ferah tut. Ben yarin yine kan vereceğim 2ye katlama durumuna bakılacak.

ay insallah güzel bi hamilelik gecirirsin canim inan cok sevindim haklisin belirti aramaktan vucudumda ne kadar sey var farkindayim eskiden bu ladar agrim sizim olmazdi en iyisi takmamak

ay insallah güzel bi hamilelik gecirirsin canim inan cok sevindim haklisin belirti aramaktan vucudumda ne kadar sey var farkindayim eskiden bu ladar agrim sizim olmazdi en iyisi takmamak
Seninle aynı sureclerden geçmiş biri olarak diyorum, amaan olursa olur olmazsa birdahaki ay deneriz dedigim ay oldu be gebelik işi.
Ovulasyon testi alıp denesene. Hergün aynı saatte yap. Çift çizgiyi yakaladığın gün ve sonraki 2 günü üst uste degerlendir. ovulasyon testini internetten al. Eczanelerde pahalı. Ben yakalayamadim çift çizgiyi. Ama dene derim

Hastanede doktora gittim tahlil verdim saat 3de çıkacak sonuçlar. Ultrason ile baktı dağ kese görünmedi ama 5 cm kistim varmış. Sağ kasigim agriyordu ondanmis demek ki. Kendiliğinden yok olurmuş.

aldinmi sonucunu canim?
Aldım herşeye iyi dedi doktor. Alttan ultrasonla 4mm kese gordu. Karında ultrasonla görünmüyor. Ama 5 cm kist var. Kesenin 5 katı büyüklüğünde. Inşallah sıkıntı yaratmaz. Pazar günü özel doktora gidecegim. Kist olmasaydı iyiydi en oldu. Hayırlısı artık.

masallah canim kist yüzünden kendini üzme allahim her seyin hayirlisini versin insallah positif kal

kizlar adetim gelmedi test yapmayada korkuyorum cünki enson denemeden sonra adet düzenim bozuldu yine normal gecikmemi yapiyo acaba diye.. arada agri giriyo karnima geldi diyorum sonra geciyo gögüs uclarim hassasti baya bugün geri gecti kasiniyo sadece of kafayi yedirir insana

Canim test yap. Korkma. Benim test en ucuzlardandi, adı al bi gebelik testi.
Test yap fotoğraf ay. Hakkında hayırlısı olsun canim. Inşallah gönlüne göre olur

Canim test yap. Korkma. Benim test en ucuzlardandi, adı al bi gebelik testi.
Test yap fotoğraf ay. Hakkında hayırlısı olsun canim. Inşallah gönlüne göre olur
yarinda gelmezse test alip sali sabahi yaparim insallah canim sende nasil gidiyo bulantin felan varmi

Çok ağır grip var. Sabaha kadar oksuruyorum. Geniz akintisi bulantı yaptı. gebelik yeni olduğundan bulantı yok.
Belki de hiç bulantı olmaz.
Canim test yap ama stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…