2018 agustos tüp bebek yaptıranlar/yaptıracaklar sürecimizi birlikte geçirelim

Rose mari Kızlar adetim 1 gün gecikti. Bende sıradan bir gebelik testi aldim ve sabahi bekleyemeyip yaptim. Çok silik de olsa CIFT CIZGI gördüm. Umutlanmaya bile korkuyorum. Sabah tekrar test yapacagim nasipse.

Bende transfer sürecinehazırlananlardanım iki Ocak’ta kontrolüm var eğer her şey yolundaysa doktor transfer için gün verecek Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreç çok yorucuymuş Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Rose mari Kızlar adetim 1 gün gecikti. Bende sıradan bir gebelik testi aldim ve sabahi bekleyemeyip yaptim. Çok silik de olsa CIFT CIZGI gördüm. Umutlanmaya bile korkuyorum. Sabah tekrar test yapacagim nasipse.
Canım hatırlıyorum seni , aynı zamanlarda vardı galiba transferimiz ! Ay inşallah vardır . Yüklesene buraya bi testi? Benim çok çok çok silikti ilk yaptığım test .

Nasıl yukleyecegimi bilmiyorum ama cok silik değil. Ilk dakika silik çıktı 5 dk sonra baya koyu çıktı. Sabah ıdrari da değil bildiğin akşam. Çok heyecanliyiz. Ama kaptırmak da istemiyorum. Nasipse olur. Yarın tekrar test yaparım adetim gelmezse.

ay hadi insallah canim yaaaa haber verrr yarin kesinlikle vallahi icime bak heycan dogdu sabahta olmaz simdiii... transfer felanmi oldun yoksa kendiligindenmi

Devlet acilinde kan verebilirsin cnm 45 dakikada çıkıyor ben bile heyecan yaptım seni düşünemiyorum bile Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Kendiliğinden inşallah. Eğer olursa yani varsa sana yöntemler yazarım. Inşallah senin de kısa zamanda olur. Biz seninle 2 negatif yaşayıp baya yiprandik.
Ben bu ay macun kullandım. Ama temmuzda da macun kullanmistim olmamıştı.
Esim beni bacaklarimdan tutup silkeledi. Ben sirt üstü yattim, oda bacaklarimi dizlerim hizasindan tutup,ayaklarım onun omuz hizasindaydi, salladi beni öyle. Esim ayaktaydı ben yatakta. Olduysa da ondan olmuştur. Çünkü önceki aylardan farklı sadece onu yaptık. Bir akrabam söylemişti onun ninesi sifaciymis.

Devlet acilinde kan verebilirsin cnm 45 dakikada çıkıyor ben bile heyecan yaptım seni düşünemiyorum bile Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Canim hastane cok uzak. Yarın gidip inşallah baktiracagim kanda.
Açıkçası çok ihtimal de vermiyorum cunku 3 yildir yaptigim testlerin haddi hesabi yok. Ve hayal kırıklıkları cok yorucu. Yarın size haber vereceğim inşallah vardır.

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah çok özel değilse sorun neydi cnm

AMH düşük benim. Yani yumurta rezervim az. Geçen yıl öğrendim. Doktor hemen tup bebek dedi diye tup bebek yaptırdım olmadi. Nasıl artık.

aynen canim negatifler cok yordu bizi insallah güzel haber alirsin.. ama simdiye kadar hic ikinci cizgide görmemistin belki gercekten tutmustur. adet belirtilerin varmi peki? cinsellikten sonrami salladi esin bacaklarini detayli olarak yaz bana özelden teknigi canim ay insallah tutmustur. o macunu ben nasil alcam bilmiyorum yurt disindayim

Dosya yükle var orda bak . Oraya basıp yükleniyor . Bak benim ilk testim böyleydi .
Hadi inşallah yaaa!!!

Eklentiler

• C72C6307-3D48-41C3-91D1-50D705057CC9.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 43
Benim bundan koyu, hatta kötü çizgiye yakın rengi. Ama test çok uyduruk hata verebilir belki. Adı al bi gebelik testi. Isme bakarmisin.

senin hamilelik nasil gidiyo canim

Canım çok şükür iyi herşey . Zaman çabuk geçiyor .
Seni de hatırlıyorum , ohss olmuştun sen de .. neden olmadığı hakkında açıklama yaptılar mı ? Sen Avusturya ‘daydın sanırım . Orda da Kinderwunsch mu yapıyor bu işlemleri ? Ben kendi merkezimden çok çok memnunum . İmkan varsa buraya mı gelsen :/
İnşallah en kısa sürede sen de göreceksin o çift çizgiyi !!!!!

evet canim bende privatklinike gidiyorum kinderwunschzentruma aslinds cok iyiler ama neden tutmadigini bilmiyolar. ikinci denememde negatif oldu ama daha 7 tane donmus kryom var 1. ayda 3. denemeye gececez bu sefer iki tane koydurcam allah nasip ederse. Simdi immonologiye yolladilar bugün aldim sonucumu hersey yolunda tutmamasini engellicek bisey yok dediler valla bende sastim kaldim.. senin hamileliginin iyi gitmesine cok sevindim raabbim en kisa zamanda yavrunu saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah

Sağol canım benim . Bazen gerçekten doğru zaman diye birşey var . Bende de 2 tane konuldu ama 1’i tuttu . Maşallah daha dondurulmuş olanlar var. İnşallah bu sonuncu olur , moralini yüksek tut , inancını da güzel haberlerini bekliyorum !!

Canlarim. Betaya göre erken gebelik çıkmış. Pazartesi dr gideceğim. Hiç kafanıza takmayin. Inanın sizin de olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…