2018 Alışveriş Önerileri-Alınması Gerekenler Listesi

Kızlar merhaba beşik olayını naptınız ben anne yanı istiyorum fakat chicco next2 ile e bebekteki baybplus safe side arasında kaldım. Chicco 700tl baybplus 450.ve bulunduğum yerde chicco yok..baybplus ınki cok da kaliteli birşeye benzemiyor acaba chicconunki daha mı iyi bilen var mı

Prego anne yanına baktınız mi

merhaba kızlar son trimester a girdim , kafam alışverişlerle yoruluyor. Elbiselerini 0-3 aylık şeklinde alıyorum bebeğimin gelişimi normal haftasına ve gramajına göre gelişiyor. Aklımda 2 önemli konu kaldı bebek odası ve bebek arabası, yurtdışından TR gelin geldim bizim orda herkes bebeğin omurga gelişimi için Portbebe kullanıyor anakucağını sadece arabada kullanıyor tıp dünyası zaten uzun süreli oturmasını önermiyor. Bebeğim kış bebeği olcak ilk 6 ay için sizin tercihleriniz nasıl araba olarak, portbebe olan modeller pek içime sinmiyor hem fiyatlarıda yüksek hemde nerden baksan 2 yaşında bi köşeye atılmış olcak bastonlu araba gerekcek harici portbebeli alsam onlarda daha yüksek sağlık açısından 10 numara fakat ilk 6 ay içinde ne kadar gerekli olcak kararsız kaldım TR de harici portbebe bulmak almak bir dert, Bebek odası ve arabası tercihleriniz nasıl sizin ben Ankarada yaşıyorum.(Stokke, Bugaboo, Cybex, Joolz, gibi ünlü markalarada baktım maxi cosiyede baktım kafama bi yatan seçenek olmadı

Merhaba. Ben Chicco trio sistem aldım. Portbebe ana kucağı ve arabası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…