- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
- Konu Sahibi elaelif123
-
arkadaşım söyledi, netten baktım, bebek tulum vs uyguna geliyor. Anasayfada indirim bölümünü tıklayın ordan bölümü seçin. Mağazaya gidince bakarım.H&M.nin bebek urunlerinde mi indirim var
Birde magazada mi yoksa online mi?
oy oy yine battım :) öyle güzellerki cok sanşlı cocuklar olucaklararkadaşım söyledi, netten baktım, bebek tulum vs uyguna geliyor. Anasayfada indirim bölümünü tıklayın ordan bölümü seçin. Mağazaya gidince bakarım.
iyi günlerde giysin bebeğiniz :))oy oy yine battım :) öyle güzellerki cok sanşlı cocuklar olucaklar
bu gidişle hepsini giyemeyecekiyi günlerde giysin bebeğiniz :))
giyer, giyer... Boyner bebek bölümünde de indirim var.bu gidişle hepsini giyemeyecek
Prego anne yanına baktınız miKızlar merhaba beşik olayını naptınız ben anne yanı istiyorum fakat chicco next2 ile e bebekteki baybplus safe side arasında kaldım. Chicco 700tl baybplus 450.ve bulunduğum yerde chicco yok..baybplus ınki cok da kaliteli birşeye benzemiyor acaba chicconunki daha mı iyi bilen var mı
Prego anne yanına baktınız mi[/QUOT
Sadece internette youtube da gordum. Yaşadığım yer küçük bir yer. Bir tek baybplus safe sideyi canlı gorme imkanım oldu. Siz baktınız mı
Sadece internette youtube da gordum. Yaşadığım yer küçük bir yer. Bir tek baybplus safe sideyi canlı gorme imkanım oldu. Siz baktınız mıPrego anne yanına baktınız mi
Ben chicco ve pregoya bakmıştım ama benim yatak çok yüksek olduğundan bunlar bana alçak geldi. Anne yanından vazgeçtim ikea 2 kademeli aldımSadece internette youtube da gordum. Yaşadığım yer küçük bir yer. Bir tek baybplus safe sideyi canlı gorme imkanım oldu. Siz baktınız mı
Nasıl yatakları? Kaliteli mi?Ben chicco ve pregoya bakmıştım ama benim yatak çok yüksek olduğundan bunlar bana alçak geldi. Anne yanından vazgeçtim ikea 2 kademeli aldım
Ikea beşik şimdilik yetecek gibi. HafifNasıl yatakları? Kaliteli mi?
Ben ikea sundvik aldım.ama siz sallanabilir beşik istiyorsanız bazı besiklerde sallanma özelliği de oluyo ister kullanır ister kulllanmazsinizKizlar bebek yatağının sallanabilir olması daha mı iyi olur ne dersiniz?
Merhaba. Ben Chicco trio sistem aldım. Portbebe ana kucağı ve arabası varmerhaba kızlar son trimester a girdim , kafam alışverişlerle yoruluyor. Elbiselerini 0-3 aylık şeklinde alıyorum bebeğimin gelişimi normal haftasına ve gramajına göre gelişiyor. Aklımda 2 önemli konu kaldı bebek odası ve bebek arabası, yurtdışından TR gelin geldim bizim orda herkes bebeğin omurga gelişimi için Portbebe kullanıyor anakucağını sadece arabada kullanıyor tıp dünyası zaten uzun süreli oturmasını önermiyor. Bebeğim kış bebeği olcak ilk 6 ay için sizin tercihleriniz nasıl araba olarak, portbebe olan modeller pek içime sinmiyor hem fiyatlarıda yüksek hemde nerden baksan 2 yaşında bi köşeye atılmış olcak bastonlu araba gerekcek harici portbebeli alsam onlarda daha yüksek sağlık açısından 10 numara fakat ilk 6 ay içinde ne kadar gerekli olcak kararsız kaldım TR de harici portbebe bulmak almak bir dert, Bebek odası ve arabası tercihleriniz nasıl sizin ben Ankarada yaşıyorum.(Stokke, Bugaboo, Cybex, Joolz, gibi ünlü markalarada baktım maxi cosiyede baktım kafama bi yatan seçenek olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?