- Konu Sahibi elaelif123
-
Burdan yazabiliyormuyuz bilmiyorum site isimlerini verebilirimtutumlu anneyi bi arkadastan duydum. Bakacagim ona
kiyafet falanda varsa alirim cok iyi oldu teselkur ederim
Abartmamak lazım alışverişleri. Sadece ihtiyaçları almak gerek. Gerisi fuzuli yer tutacak. Benim yakınlar da yeni doğan yok hani birilerinden 3-5 bişey bulsam iyi olur ama :))
Ok dolap,bebecruz,zebramo bunları yükleyip üye olup bakabilirsinVerilebilir bence cunku ihtiyacimiz olan biseyi almak istiyoruz reklam falan yapmiyoruz ki. Eger yasakliysa zaten uyari gelir bi daha yazmayiz
sagol canimOk dolap,bebecruz,zebramo bunları yükleyip üye olup bakabilirsin
Evet doğru söylüyorsunuz bu güzel yazı için teşekkürlerD Darmiss Canım 18 aya kadar anne yanı cocugun istedigi zaman sana ulasabilmesinden kasıt.
Biraz hareketlenince yatagindan kendi inebilmesi onemli.
Bu ikeada bulunan modelin onemide önünün acilmasi ve alcak kalmasi.
Hatta su ev seklinde gordugunuz montessori yatagi diye gecenlerinde mantigi budur aslinda.Kendi kendine yapabilmesi ve guven baglantisi yani.
Acele etme arastir derim
Bebekken yanyana olmanin faydasi surekli emzirmeden sebep.Ama odanda besigi durduktan sonra zaten her turlu kalkiyorsun.Yeri geliyor yaninda duruyor.Buyudukce sen bile bazen istekli olarak aliyorsun :)
Bana sorarsan birebir yataga yapisik olmasi illa gerekmiyor.
O kendini cooook uyutacak senin gogsunde kokunla :))
BaybayBaby Hug ev icinde de yardimci olabilir sana.
Sadece uyku,oyun ayrimini bi sure sonra daha farkli yapmak isteyebilirsin canim.
Ev icin ihtiyac duyarsan ev tipi titresimli ya da sallanan farkli seylerde dusunebilirsin.
Ama yatak acisindan ikiside iyi duruyor.
Sure olarak az cok ayni kullanilir belli aya kadar.
Ama onlar ayarlanıyor yüksekliği diye biliyordum. Benim yaşadığım yerde bulamayabilirim bile internetten alcaktım Uymama ihtimali de mi var yani normal bazalı yatağaMerhaba ben Chicco Next to me alacaktım. gittim baktım ama benim yatağım yüksek bana uygun gelmedi. hala arıyorum, olmadı İkea dan alacam.
Ya ben de anlamadım bunlar cok pahalı ama ucuzu da yokki ilk defa bu işe girdiğim icin piyasası boyle heralde diyip razı olmuştuk biz. Siz ne onerirsiniz pekibaby hug sankı cok kullanıslı gıbı gozukmedı bana kısa sure kullanılacak bir seye o kadar para vermek mantıklı gelmıyor bana.Bana kuzenim kendi chıcco next2 me sini vericek ama oyle bir imkan olmasaydı park yatak tarzı bısey alırdım heralde kucukken onunla yanımda tutar sonrada top havuzu yap cocuk oynasın ıcınde
Benim yatak yüksek epey, yerden 70 cm. Chicco da alçak geldi benim yatağa Prego da. Ikea Gulliver modelini alıp geçecem.Baybay
Ama onlar ayarlanıyor yüksekliği diye biliyordum. Benim yaşadığım yerde bulamayabilirim bile internetten alcaktım Uymama ihtimali de mi var yani normal bazalı yatağa
Ooo baya yüksekmiş sana başka ihtimal kalmamışBenim yatak yüksek epey, yerden 70 cm. Chicco da alçak geldi benim yatağa Prego da. Ikea Gulliver modelini alıp geçecem.
Ben de chicco düşünüyorum Anakucağı şart diyorlar alcam galiba ama hiç marka bakmadım.günaydın hanımlar, bende henüz bir şey almadım. 25.haftamıda göreyim artık almaya başlayacağım. kendi kendime bir liste yaptım onu paylaşacağım sizinle, deneyimli anneler bize yol göstermiş olur.
ilk etapta beşik için chıcco next2 me düşündük bizde henüz oda yapmadım 6-12 aylık olunca yaparız diye düşündük. peki bu chıcco next2 me kaç aylığa kadar idare ediyor bebişleri?
birde ev tipi anakucağı istiyorum kurtarıcın olur diyorlar ama o da sanırım çok az bir süre kullanılacak malum 6 aydan sonra artık oyun halıları başlar.
chicco trio serisini beğendim araba ve ana kucağındaB
Ben de chicco düşünüyorum Anakucağı şart diyorlar alcam galiba ama hiç marka bakmadım.
Ben tam takım oda sevmiyorum. zaten takımların gardropları minicik oluyo. bana kullanışlı gelmiyor. Ama geniş bi şifonyer yeterli gibiOda işini de tıpkı senin gibi düşündük.çünkü bebeğim altı aylıkken tayin alcaz bosuna yıpranmasın tasınırken ama komidin etejer gibi bisi lazım kıyafetkeri icin
B
Ben de chicco düşünüyorum Anakucağı şart diyorlar alcam galiba ama hiç marka bakmadım.
Oda işini de tıpkı senin gibi düşündük.çünkü bebeğim altı aylıkken tayin alcaz bosuna yıpranmasın tasınırken ama komidin etejer gibi bisi lazım kıyafetkeri icin
Ben tam takım oda sevmiyorum. zaten takımların gardropları minicik oluyo. bana kullanışlı gelmiyor. Ama geniş bi şifonyer yeterli gibi
ana kucağı için;
bel destekli olmalı.
tenteli olmalı, yağmur vs den koruma amaçlı.
bi de sapı 3 aşamalı olmalı.
Ev tipi anakucağı kurtarıcı oluyor evet bizimde vardı mutfağa salona heryere götürüyodum işimi yaparken oda yanında oluyordu titreşimliydi müzikli uyuyordu içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?