2018 Alışveriş Önerileri-Alınması Gerekenler Listesi

Verilebilir bence cunku ihtiyacimiz olan biseyi almak istiyoruz reklam falan yapmiyoruz ki. Eger yasakliysa zaten uyari gelir bi daha yazmayiz

Abartmamak lazım alışverişleri. Sadece ihtiyaçları almak gerek. Gerisi fuzuli yer tutacak. Benim yakınlar da yeni doğan yok hani birilerinden 3-5 bişey bulsam iyi olur ama :))

Inan az alsan sadece o bile yeterli olur :)
Buyudukce begendikce almak daha guzel :)
Bez cikana kadat hep lazim olacak seyler citcitli,kolsuz kisa kollu uzun kollu badiler sadece mesela.Onlari aya gore yedekleyebilirsin ucuz buldukca,zaten magazalarda bile indirimler oluyor yaz cikisi kis cikisi bicok aey alinabilir.

Evet doğru söylüyorsunuz bu güzel yazı için teşekkürler

Baybay
Merhaba ben Chicco Next to me alacaktım. gittim baktım ama benim yatağım yüksek bana uygun gelmedi. hala arıyorum, olmadı İkea dan alacam.
Ama onlar ayarlanıyor yüksekliği diye biliyordum. Benim yaşadığım yerde bulamayabilirim bile internetten alcaktım Uymama ihtimali de mi var yani normal bazalı yatağa

Ya
Ya ben de anlamadım bunlar cok pahalı ama ucuzu da yokki ilk defa bu işe girdiğim icin piyasası boyle heralde diyip razı olmuştuk biz. Siz ne onerirsiniz peki

Baybay

Ama onlar ayarlanıyor yüksekliği diye biliyordum. Benim yaşadığım yerde bulamayabilirim bile internetten alcaktım Uymama ihtimali de mi var yani normal bazalı yatağa
Benim yatak yüksek epey, yerden 70 cm. Chicco da alçak geldi benim yatağa Prego da. Ikea Gulliver modelini alıp geçecem.

günaydın hanımlar, bende henüz bir şey almadım. 25.haftamıda göreyim artık almaya başlayacağım. kendi kendime bir liste yaptım onu paylaşacağım sizinle, deneyimli anneler bize yol göstermiş olur.
ilk etapta beşik için chıcco next2 me düşündük bizde henüz oda yapmadım 6-12 aylık olunca yaparız diye düşündük. peki bu chıcco next2 me kaç aylığa kadar idare ediyor bebişleri?
birde ev tipi anakucağı istiyorum kurtarıcın olur diyorlar ama o da sanırım çok az bir süre kullanılacak malum 6 aydan sonra artık oyun halıları başlar.

B
Ben de chicco düşünüyorum Anakucağı şart diyorlar alcam galiba ama hiç marka bakmadım.

Oda işini de tıpkı senin gibi düşündük.çünkü bebeğim altı aylıkken tayin alcaz bosuna yıpranmasın tasınırken ama komidin etejer gibi bisi lazım kıyafetkeri icin

Oda işini de tıpkı senin gibi düşündük.çünkü bebeğim altı aylıkken tayin alcaz bosuna yıpranmasın tasınırken ama komidin etejer gibi bisi lazım kıyafetkeri icin
Ben tam takım oda sevmiyorum. zaten takımların gardropları minicik oluyo. bana kullanışlı gelmiyor. Ama geniş bi şifonyer yeterli gibi

B

Ben de chicco düşünüyorum Anakucağı şart diyorlar alcam galiba ama hiç marka bakmadım.

Ben tam takım oda sevmiyorum. zaten takımların gardropları minicik oluyo. bana kullanışlı gelmiyor. Ama geniş bi şifonyer yeterli gibi

ana kucağı evet gündüzleri kurtarıcın olur diyolar ama henüz karar veremedik, çok pahalılarda var 150-200 liraya olanlarda..alırken nelere dikkat etmeli acaba?

bende takım sevmiyorum, genellikle kuşlu böcekli oluyor ve çocuk belli bir yaşa gelinc komik duruyor. benim 3 kapılı bir yüklük dolabım var onun bir tarafını komple boşalttık eşyaları için. zaten ıkea tarzı bir yerden orta boy bir kutu alıp devamlı elimin altında olması gerekenleri koyacağım içine ( bez, pamuk, kaynatılmış şu, ıslak mendil, ağız bezi gibi)
6-12aylık olunca şu büyüyen karyola ve düz beyaz bir dolap alırım diyorum en azından ergenliğe kadar kullanılır..

ana kucağı için;
bel destekli olmalı.
tenteli olmalı, yağmur vs den koruma amaçlı.
bi de sapı 3 aşamalı olmalı.

Ev tipi anakucağı kurtarıcı oluyor evet bizimde vardı mutfağa salona heryere götürüyodum işimi yaparken oda yanında oluyordu titreşimliydi müzikli uyuyordu içinde

ana kucağı için;
bel destekli olmalı.
tenteli olmalı, yağmur vs den koruma amaçlı.
bi de sapı 3 aşamalı olmalı.

yağmur vs korumak için? ben sanırım yanlış anlattım hani şu ev tipi olanlarından dedim yani gündüzleri evde bebeği içine koyabileceğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…