2018 Alışveriş Önerileri-Alınması Gerekenler Listesi

Kızlar bebek arabası araştırıyorum. Beğendiğim bir model var fikirlerinizi almak istiyorum
Maclaren quest baston bebek arabası

Fisher price tı hatırlamıyoum ama 1 yaşa kadar kullanır sonrasındada oturuyordu yni uzun süre kullandık tv fln şzlerken oturuyordu onda büyüdüğünde 1,5 yaşa kdr kullanılır

günaydın teşekkür ederim bakayım o markayada.

kızlar yan yatırma yastığı alacak mısınız? bana onun yerine reflü yastığı al çok rahat diyorlar bebekte reflü olsada olmasada kullanılsa bir sorun olur mu acaba?

Eklentiler

• b6d60942bc647544631847fc6f344d4d.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 30
Joker ve ebebektede var anne yanı chicco gibi daha uygundu fiyatı bende belki onu alacağım yada illa şart değil yanında yapışık olması yatağın diye de düşünüyorum biryandan mothercare in beşikleri var normal ahşap yani onlarda olabilir zaten 6-8ay ancak kullanacağız hatta ikinci el almayı düşünüyorum bulabilirsem temiz iç yatağı yeni alırım sadece

mantıklı 2. el almak.

Kızlar bebeğim 1 aylık . Konunuzu gördüm de yazayım dedim. Beşik olarak park yatak tavsiye ederim. Içinde zaten aşamaları var yukarıda da yatirabiliyorsunuz bebisleri. Bebek arabası da kesinlikle travel sistem almayın bence tam yatan baston arabalardan alın derim. Hatta çok da para vermeyin ucuz yollu birşey alın. Ben öyle yaptım şimdi 9 ayliktan sonra falan bir de çok ince ve hafif olanlarindan alcam. Sağ salim kucaginiza alirsiniz insallah bebisleri

Teşekkürler önerileriniz için, sağlıkla büyütün bebeğinizi.

maşallah Allah bağışlasın bebeğinizi. fırsat buldukça bizimle fikirlerinizi paylaşır mısınız inanın bizim için tecrübeli annelerin düşünceleri çok mühim çünkü.. mesela şampuan kullandınız mı henüz? hangi markayı önerirsiniz?

Tabiki paylaşırim canim. Şampuan kullandım evet ama öyle çok arastirma yapmadım johnsons baby almıştım onu kullanıyorum. Tabi belki arastirirsaniz daha iyisini siz bilirsiniz. Aklıma gelmişken soyleyeyim babynest alın kesinlikle öneriyorum hayatımı kurtardı resmen. Doğduğundan beri sürekli besiginde yatirmadim salona gidince hatta besiginin içinde veya benim yanımda hep onun içinde uyudu. Çok işimi gördü. Emzirme yastığı da gerekli bence. Ayrica sudocrem oneririm pisik ve kizarikliklar icin. Mama kullanmak zorunda kalırsanız philips avent biberon öneririm. Bir de emzige alistirmanizi tavsiye ediyorum, tabi yine sizin takdiriniz ama bence çok gerekli. Aç olmasa bile emme ihtiyacı hissediyorlar çünkü ve sizi emzik gibi kullanıyorlar. Böylece göğüs ucu yarası oluyor ve tuvalete bile gidemiyorsunuz. Emzige alisirsa rahat olur. Ayrıca göğüs ucu yarası neredeyse kacinilmaz, bunun için ayva çekirdeği biriktirip az az suya isladim ben jel gibi oldu ve goguslerime iyi geldi.
Sağma makinesi almamıştım ama doğumdan sonra hastaneden çıkınca eve gitmeden hemen 2li lansinoh sağma makinesi aldım. Çünkü bebek memeyi tam tutmayı öğrenene kadar arada sagmak süt için ve göğüslerim için iyi oldu. Emzirme sutyeni kesinlikle alinmasi gerekiyor. Göğüs pedi de ben doğumdan bi kaç gün sonra kullanmaya başladım devamlı kıyafet değiştirmeye gerek kalmadı böylece.
Aldığım lohusa pijamalarimi ben hiç kullanmadim işine yarayan öylesine aldığım lcw penye diz üstü gecelik oldu. Gerçi ben hastanede 1 gece kaldım o yüzden sadece onu kullandım ve tuvalete gitmek, doktorun kontrol etmesi falan rahat oldu. Hastaneye de mutlaka komposto yapıp götürün.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama her zaman yardımcı olurum kızlar

Şampuan mustela alabilirsiniz biz onu kullanmıştık yine onu kullanacağız ama ilk günlerde şampuan kullanmamıştık yıkarken

Şampuan mustela alabilirsiniz biz onu kullanmıştık yine onu kullanacağız ama ilk günlerde şampuan kullanmamıştık yıkarken

çok teşekkür ederiz önerileriniz bizim için en azından kendi adıma altın değerinde.. şampuan netten araştırdım sebamed iyi diyen var mustela zaten sanırım en iyisi ama fiyatlar biraz tuzlu gibi gerçi alındığında 1 yıl kullanan varmış sanırım hoş set olarak biraz tuzlu belki ayrı alsak daha uygundur.. chicco diyen oldu birde ona bakacağım johnson zaten yılların markası.. babynest; işte bilmeyen için gereksiz görünüyor ama bakın siz elim ayağım oldu diyosunuz listeye eklemek gerek, reflü yastığı al dedi bi arkadaşımda hem yan yatırma desteğide varmış. göbeği düşene kadar yıkamıyoruz zaten demi? peki pamukla silecekmiyiz bebeğimizi yada gerek yok mu?

Canım reflu yatağı ben almadım babynestle yatağına koyuyorum altına da bi yastık koyuyorum yukseliyor gayet iyi oluyor. Bebeği zaten hastanede siliyorlar göbeği dusene kadar ben yikamadim ama yıkayan arkadaşlar var göbeğini kapatıp. Bizimki 4 günde düştü çok şükür

ha kısa sürede düşüyor tamam o halde..

Bazı arkadaşların 18 günde düştü bazilarin 15 bizimki erken düştü çok şükür canım inşallah siz de sorun yasamadan atlatirsiniz

inşallah.. valla benim gözüm korktu çünkü ilk zamanları freddy kabusu gibi anlatan arkadaşlarım var.. bilinçli olmak istiyorum kitaplar okuyup nette araştırıyorum ama o iş öyle değil diyor çoğu gözüm korkuyor o yüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…