- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
-
Tesekkur ederimTahminimce 3 günden birşey olmaz. Çunku bazilarina 1 hafta önden gidiyor diyor. Ve birşey olmuyor sen kalbine ferah tut cnm.
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin tedirgin olmama gerek yok yanimerhaba , bende 26 haftalık hamileyim benimde 1 hafta önde gelişimi ve şükür allaha bi sorun yok doktor normal hatta çok güzel gelişimi olduğunu söyledi.. Mesela geçen k, kontrolümde 24.haftanın içinde olduğumdan eminim bana 25+4 haftalık dedi .. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin
Amin canım rabbim herkesi sağlıklıca evladına kavuştursun Sanmıyorum bi problem arz edeceğini sen merak etmeAllah saglicakla kucagina almayi nasip etsin tedirgin olmama gerek yok yani
Allah kurtardin saglikla kucagina alirsin insallah. Senin günün az kalmiş canim. Ilk bebegin mi?Bebegin onde gitmesi guzel bisey. Benimde ilk 2 hafta onde basladi sonrra bi haftaya falan dustu. Son zamanlar gunune denk geliyor bazen de bi hafta onde. 1 ay once tam haftasiyla gidiyodu simdi tekrar 3-5 gune cikti. Bolge bolge haftasi ileri de cikiyo. Cok sukur saglikliyiz saglikli da olsunlar. Geri de olmasi da kotu degil. Arkadasimin 2 hafta gerideydi 3 kilo dogum yapti ve masallah cok saglikli bebegi. Bizde safak 5. 3 ocak da insallah geliyor cadimiz :)
Evet canim ilk bebegim heyecan dorukta. :)Allah kurtardin saglikla kucagina alirsin insallah. Senin günün az kalmiş canim. Ilk bebegin mi?
Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin benim de ilk bebegim o yuzden tedirgin oluyor insanEvet canim ilk bebegim heyecan dorukta. :)
aynı şey için bende muzdarip oldum vala hep aynı şeyleri duyuyorum özellikle eşimden evde bardak kalkmasa bişey demeyecek ama benim için daralıyor o mis gibi temizlik kokusunu almadıkçaKizlar bisey soracagim etrafimdaki herkes egilme uzanma uzatma diyip duruyorlar. Ama bunlari yapmayinca evin isi ne olcak kimse bunu dusunmuyor suana kadar saglikli bir hamilelik gecirdigimi dusunuyorum sizce bir sakincasi varmi
Bende oyle dusunuyorum ama olmuyor yani iste yapmayincaaynı şey için bende muzdarip oldum vala hep aynı şeyleri duyuyorum özellikle eşimden evde bardak kalkmasa bişey demeyecek ama benim için daralıyor o mis gibi temizlik kokusunu almadıkçasonra işin farklı boyutu minik prensesim o daha kıymetli onun kokusunu duyabilmek için herşeyimi veririm diyorum yaptıklarım yanlış ve tehlikeli geliyor sende böle düşün zaman zaman yap bu işleri kuzularımız daha önemli canım
Doktoruma sordum bende bu konuyu çok uzanmamak gerektiğini ve temizliği de hınca hınç yapmamam gerektiğini söyledi onun dışında bir sorun olmayacağını söyledi böyle böyle 20. Haftalarımıza geldik darısı başınıza inşallah yine de sizde doktorunuza danışınBende oyle dusunuyorum ama olmuyor yani iste yapmayinca
Hayirli olsun allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsinIyi aksamlar kizlar bende geldim. Eylul de olucak dogumum daha 5 haftalik hamileyim. Umarim hepimiz icin hayirli dogumlar olur
Bende mayista dogdum oglusumda mayista dogacak inşallah 24 haftalik hamileyim bende rabbim guzel dogum saglikli evlat nasip etsin canimBen 14 haftalik hamileyim ben kendim mayista dogudum allah izin verirse bebegimde mayista dogucak siz kac haftaliksiniz
Bende 24 haftalik hamileyim ama gebeliğim çok sıkıntılı geçiyor artik dogum korkumda var acaba yavrumu incitmeden korkutmadan dogurabilecekmiyim diye rabbim bir nefeste kurtarsin hepimizi.
Ben 10 haftaligim..asilamayla hamile kaldım..Sizlerin nasıl hamileliginiz kızlar?
Bende 24 haftalik hamileyim mayista oglum olacak Rabbimin izniyle artik doğum deneyimlerimizi paylasiriz inşallah aklimizda soru isareti kalmasin yardimci olalim birnirimize aile olalim ben esimin girevi nedeniyle memleketimden ailemden uzaktayim gebeligimde cok sikintili geçiyor sabaha kadar sikinti basio nefesim kesilio astimda var heralde oda tetiklio nefesimi karin agrim bel agrim oluyor mide bulantim cok kotuydu 17 haftaya kadar 24 haftalik oldum eskisi kadar kötü olmasada hala devam ediyor iki haftadi ellerimde titreme gozlerimde kararma oluyor bayilacakmisim gibi aileden uzak olunca daha kotu oluyor insan bu arada 22 haftalikken hastaneye gittim bebegim 500 gram sizce cok fazla degilmi kilosu ??Merhaba kızlar..2018de bebegine kavuşacak hamileler olarak burda toplansak ve birbirimizin deneyimlerinden faydalansak nasıl olur?Bence güzel olur
ay canim doktor ay verdimi ☺Merhaba kizlar bende 2018 annesi olacagim insallah benide araniza alirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?