- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
ooo maşaAllah afiyet olsun canım ellerine sağlık =) peki özel bir sebebi var mı zeytinin her öğünde yemen?Kurufasulye pilav, patates-kabak kaşık kızartması , şekerpare yoğurt.tabiki zeytin :)) kızlar ben her öğünde mutlaka zeytin yerim :))
Yok kız zevk tamamen :)) o ekşili tuzlu tadı hoşuma gidiyoooo maşaAllah afiyet olsun canım ellerine sağlık =) peki özel bir sebebi var mı zeytinin her öğünde yemen?
Ayyyynı ben :))) sahur yapardık anneme iftarda ne var diye sorardım. :))
Allah seni =)) şifa olsun canım zararı olmazYok kız zevk tamamen :)) o ekşili tuzlu tadı hoşuma gidiyo
Sende döktürmüşsün eline sağlık canımm kurufasülye yemeye başlıcam bende ilk defa mı yiyeceksinKurufasulye pilav, patates-kabak kaşık kızartması , şekerpare yoğurt.tabiki zeytin :)) kızlar ben her öğünde mutlaka zeytin yerim :))
buzlukta vardi cnmYeşil fasulye çıktı mı . Buzluktan mı yoksa canım
Zeytini ben de çok severim ara öğünlerde falan hep zeytin yerim ama yemekler birlikte yemek enteresanmış :))) afiyet olsun canm.Kurufasulye pilav, patates-kabak kaşık kızartması , şekerpare yoğurt.tabiki zeytin :)) kızlar ben her öğünde mutlaka zeytin yerim :))
Afiyet olsun canım yoğurdu sen mi yapıyorsunBenimde eşim yeni geldi kızlar. Mercimek çorbası, kuru fasulye, pilav, salata, ev yoğurdu var menüde.
Yeşil mercimek ve tarhana çorbası varsa zeytin yoksa o yemekleri yiyemiyorum o derece :) ıspanakla yoğurt gibi bişey benim için :)Zeytini ben de çok severim ara öğünlerde falan hep zeytin yerim ama yemekler birlikte yemek enteresanmış :))) afiyet olsun canm.
Benim ki gündüz kucakta yada bebek arabasında uyuyor. Ben bebek arabası ile mutfağa alıyorum. Onunla konuşuyorum falan oda etrafı izliyor. 30 dakika Anca duruyor. Sonra koşturmaca 5dakika onu oyala 5 dakika yemeğe bak.Kızlar siz yemek yaparken bebeklerinizi nasıl oyalıyosunuz o sırada napıyolar hep uyurken mi yapıyosunuz?
Canan karatayin gozleri yasli :)) seni gorse cok sevinir o da zeytin yiyormus bol bolYeşil mercimek ve tarhana çorbası varsa zeytin yoksa o yemekleri yiyemiyorum o derece :) ıspanakla yoğurt gibi bişey benim için :)
Uyumadığı için benimki, ya mutfağa alıyorum. Yada parça parça yapıyorum. Bi sefer soğanını doğramak, bi sefer ıspanağı yıkamak gibi..Kızlar siz yemek yaparken bebeklerinizi nasıl oyalıyosunuz o sırada napıyolar hep uyurken mi yapıyosunuz?
Eşim gelene kadar ortada adam akıllı bir şey olmuyor :) gelince çocuğu alıyor bende yapıyorum tabi oda yapıyor bazen hazır alıyorKızlar siz yemek yaparken bebeklerinizi nasıl oyalıyosunuz o sırada napıyolar hep uyurken mi yapıyosunuz?
Bende kayseriden yapan birisinden alıyorum, kargolayip gönderiyor. Çok kurtariciKızlar ben Erzurumluyum. Buranın da mantısı meşhurdur. Size de fikir olsun diye yazıyorum hazır paketli ürünler güzel olmuyor pek ama ev yapımı bulursanız sizin oralarda alın buzluğa atın. Ani misafir gelecek olsa bile onlardan çıkarıyorum kurtarıcı oluyor. Akşama mantı var mesela pişirince foto da atarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?