2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Kurufasulye pilav, patates-kabak kaşık kızartması , şekerpare yoğurt.tabiki zeytin :)) kızlar ben her öğünde mutlaka zeytin yerim :))
ooo maşaAllah afiyet olsun canım ellerine sağlık =) peki özel bir sebebi var mı zeytinin her öğünde yemen?

Kurufasulye pilav, patates-kabak kaşık kızartması , şekerpare yoğurt.tabiki zeytin :)) kızlar ben her öğünde mutlaka zeytin yerim :))
Sende döktürmüşsün eline sağlık canımm kurufasülye yemeye başlıcam bende ilk defa mı yiyeceksin

Zeytini ben de çok severim ara öğünlerde falan hep zeytin yerim ama yemekler birlikte yemek enteresanmış :))) afiyet olsun canm.

Zeytini ben de çok severim ara öğünlerde falan hep zeytin yerim ama yemekler birlikte yemek enteresanmış :))) afiyet olsun canm.
Yeşil mercimek ve tarhana çorbası varsa zeytin yoksa o yemekleri yiyemiyorum o derece :) ıspanakla yoğurt gibi bişey benim için :)

Kızlar siz yemek yaparken bebeklerinizi nasıl oyalıyosunuz o sırada napıyolar hep uyurken mi yapıyosunuz?
Benim ki gündüz kucakta yada bebek arabasında uyuyor. Ben bebek arabası ile mutfağa alıyorum. Onunla konuşuyorum falan oda etrafı izliyor. 30 dakika Anca duruyor. Sonra koşturmaca 5dakika onu oyala 5 dakika yemeğe bak.

Kızlar siz yemek yaparken bebeklerinizi nasıl oyalıyosunuz o sırada napıyolar hep uyurken mi yapıyosunuz?
Eşim gelene kadar ortada adam akıllı bir şey olmuyor :) gelince çocuğu alıyor bende yapıyorum tabi oda yapıyor bazen hazır alıyor

Bende kayseriden yapan birisinden alıyorum, kargolayip gönderiyor. Çok kurtarici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…